Ljusparty

Nu har jag varit på ljusparty och det är sååå kul! Men det jobbiga med det hela är ju att man vill ha så mycket, men det är ju dock inte helt gratis utan det kostar en bra slant! Men ack så värt det! Köpte ialla fall Melts(svart körsbär och Mullbär) och värmeljus (meditate) och dom luktar så ruskigt gott! Längtar massor tills dom kommer =) Tänkte även vara värdinna för ett eget Partylite party nån gång framöver, Intresserad? Har ett partylite ljus tänt nu som man fick med sej från partyt och det luktar redan jättesmarr ;)



Sen i eftermiddag har jag även hunnit leka rörmockare, avloppet i duschen kläggar ju igen nån gång om sänder så ja köpte medel på gårdings och wips nu är det som nytt. Nog för att en swimmingpool inte skulle sitta så fel men kanske inte så lämpligt i en dusch?! haha
Nåväl hoppas morrgondagen bjuder på något trevligt, jobb kanske?! Annars så ska jag nog städa för det behövs^^ kanske köpa hem några tulpaner också? För är det inte så att det är så himla trevligt att komma hem och så står ett par blommor på bordet, jag tycker ialla fall att de e dömysigt!
Att drömmar kan göra en så upprörd att man är arg när man vaknar, men om man bryr sej om det man drömmer om så kanske det inte är så konstigt, för ja det känns fortfarande. memories

Träning

Yes morrgontrött ja me nanting men upp skulle jag! Gick hyffsat bra idag ändå, la till lite kondition och det gick bra. Har även bestämt mej för att på måndgar ska jag lägga till 10 min cykel random hill före styrkepasset eftersom jag lagt till på onsdags och fredagsträningen! Vill ju börja ser resultat nu ;) 

 *Cykel random hill 10 min 5.5km
 *Helkropps nautilus 10 maskiner
 *Cykel random hill 20 min 11.2 km


Har kommit fram till att random hill här roligare, men tyvär så bränner det inte lika många kcal. Men det kanske är värt det när man tycker att det är roligare, man får väll varva!

Hem och snabbduscha för jag hade ju även lovat Lina en promenad, så efter 13 så kom hon och vi började gå. Hann med en massa under promenaden. Posta räkningar, ta en latte, och köpa propplösningsmedel(kul va?! men avloppet i duschen muckar så man har ju inget större val) samt att ja köpte en "key board" på blommor och ting, halva priset snacka om fynd ;) Så måste snacka med pappa som har en borrmaskin så jag får upp den på väggen.

Sitter för tillfället hos mamma, ska med lina och äta onyttigt kl 17 och sen 18.30 på ljuspartyyy ;)
visar bild på min key board senare..

seeya!

Its over

Då var denna jobbhelg också över, jobbar även dom två nästkommande helger så jag vet ju vad jag gör. Helgen har ialla fall varit bra har varit på både Ugglan och Nyberga, bra att vidga sina vyer lite ;) men lite kollri i skallen blir man när man är på två olika ställen under samma dag men allt går ju!
Igår efter jobbet var jag hos mammi och kollade på melodifestivalen och jag var så nöjd då Nicke Borg gick vidare, shit va ja rös då han sjöng så den låten måste jag ha tag i ;P Annars hände det inte så mycket.
Har som inte så mycket att skriva egentligen, har som bara jobbat och tränat i helgen så.. men vi får ju se vad morgondagen bjuder på, ser fram emot ljuspartyt ialla fall för jag SKA beställa melts dom är så lovley!
Seeya

Bonus träning

Sagt och gjort blev en extraträning idag, körde lite random uppe på skrot men mest blev det nog mage och skulderblad. Är som kul att vara där uppe också ibland, omväxling förnöjer säger man ju. Även kondition:)
  • Cykel 10min "random hill" 5.5km
  • Random på skrot
  • Cross 6 min
  • Cykel 15 min "random hill" 8.5 km
Så ett ganska bra bonuspass ändå!:)
Nä blåsa håret och tillbaka till jobbet
Seeya

Vackra dag!

Vackert väder idag är det och jag har avslutat mitt första jobbpass och påbörjar inte nästa först 16. Hade egentligen tänkt hoppa över gymmet och gå en prommis istället men Lina kommentarade och sa att ja skulle vänta tills kl 13 så hade jag sälskap, javisst!;) Vet egentligen inte va ja ska köra idag men det blir nog rygg och kondition känner att ja har en hakning i ryggen så tänkte att den kanske släpper om man kör lite. Hoppas kan man ju!
Sen en powernap, inte sova en powernap ;)

Seeya!

Träning

Yes träningsdag idag som alla andra fredagar, underkropp och kontidtion idag och taggen sitter fortfarande kvar ;)
  • Underkropp 6 Maskiner Nautilus
  • Cykel 20 min 7.9km
  • Crosstrainer 5min
  • Rodd 5min
Första gången och absolut inte den sista gången på crossen, fyfaaan va tungt. Men det är bra ;) Så crossen och rodden ska in till att börja med i onsdags(överkropp) och fredags(underkropp) träningen. Och förhoppningsvis ska man orka med än 5 minuter på crossen inom dom närmsta månaderna haha..
Nåväl nu hopp i duschen och till apoteket. För att inte glömma att ja jobbar hela helgen också, kort pass idag dock 16-20 men i morrn och söndag är det 7.30-10.30 och 16-20 som gäller så några timmar till fick ja mej ju denna månad ialla fall.
Kanske rent utav drar en kondispass i morrn på "timmarna" va annars ska man göra lixom..Neeeeej ja tänker inte sova! haha
Seeya!

Hej och hå

Äntigen fick jag mej något att göra denna dag! Har haft en sån här jobbig dag idag när jag inte haft nått att göra.. eller egentligen orkat göra någonting. Men finaly kom ett förslag som ja bara inte kunde missa, en film hos Marie och det är en film som jag faktiskt velat se och som många säger är bra, så hoppas hoppas då ;) Kan ni gissa filmen ? Sen måste jag en sväng på apoteket också och förbi mamma och pappa för pappas kusin kanske skulle komma förbi idag och så måste man ju säga hej :)
Seeya!

Nu blev det kvällen

Intron idag gick hur bra som helst, härligt gäng! Om man sen kommer ihåg allt är ju en annan femma, men det tar sej väl!:)
När jag slutade jobba swisha ja förbi konsum för att handla in det som behövdes för jag bestämde mej för att göra Brownie kakor! Får ju mina sånna här il på kvällarna oftast man ju ha att göra med att ja är kvällsmänniska och som en annan zombie på mornarna ^^ men men alla är vi olika.
Browniekakorna vart goda, men dom ser ju aldrig ut som dom på bild! Dom på bild var som puffiga medans mina blev platta :/ men smaken som räknas hoppas ja ;P
Okey där är dom puffiga, men dom sjönk som ihop^^
Seeya!

Träning

I hopp om att få bort lite av min träningsvärk blev det ett hårdpass på gymmet där jag verkligen tog i! La även till 10 min rodd men kände sedan att det kanske inte var så smart, för nu ömmar det i ryggen. Men då vet jag det!
  • Överkropp 6 maskiner Nautilus
  • Rodd 10 min 1.8km
  • Cykel 20 min 8km
Nä medans kaffebryggarn gör sitt ska jag duscha och sen snöra i mej nå lunch. Har intro även ikväll fast på en annan avdelning.. hoppas den är lika trevlig som den jag var på igår!:)
Seeya

Intro

Oj så skönt det var att sova i sin egna säng med sitt egna täcke och sina egna kuddar! Det är nog bland det bästa med att komma hem!
Igår så körde jag då syrran till hallen och åkte till Nyberga där jag fick mitt schema, 4 timmars pass men som sagt går ja ju på timmlön så jag får ju jobba utöver det också, och det har redan börjat rulla in jobb ;) dock tror jag att Februaris lön inte blir så stor.. men ja klarar mej ju ändå och får hoppas att det blir myyyycke jobb i mars.
Idag ska ja på Nyberga och ha intro ikväll (helt underbart att man får introdagar!) men det är mycket att lära sej för jag ska springa emellan på 3 avdelningar vad jag förstod eller så ska ja va på olika avdelningar från kväll till kväll, men jag får se det blir nog bra ialla fall =)
Nu är det kaffekoppen nästa!
Seeya!

Blue october - picking up pieces

Blue October – Picking Up Pieces
I really need to talk with you
I keep stepping on the vein
That keeps my lifeline flowing through
I wanna be your perfect stick of glue
But I don't feel perfect at all
Sad and insecure flaw
Yeah

I find it hard to hold conversations
I get sweaty sick and I wanna walk away
No, its not you its strictly me in this situation
But I'm wondering will it ever go away, just go away

Still,
Sometimes I feel like weeping
Awake and when I'm sleeping
Perfecting how to put a game face on

And this puzzle I've been keeping
Has been in hiding creeping out the closet door
Spilling out onto the floor

How long will I be picking up pieces
How long will I be picking up my heart

Listen,
I'll be as honest as I feel
I feel like I'm getting more paranoid cuz I'm hearing things
And they never turn out real, uh
It feels like my heart is made of pure steel
It's just so heavy all the time

I'm scared of death
I'm scared of living (shit)
I gave up on the past cause it's unforgiving
I misplaced my trust

I watched my word begin to rust
I'm that balloon about to bust
I need a place for reliving

Still,
Sometimes I feel like weeping
Awake and when I'm sleeping
Perfecting how to put a game face on

And this puzzle I've been keeping
Has been in hiding creeping out the closet door
Spilling out onto the floor

How long will I be picking up pieces
How long will I be picking up my heart


Bildbomb från Göteborg

Och nu bilder på mina inköp ;)
Har jag sagt att jag gillar skor ?!;) Nu ids jag inte ladda upp något mer, men Göteborg är en vacker och härlig stad! Dit blir det fler gånger ;)
Seeya!!

I´m back!

Nu jävlar är jag tillbaka till träningen och massa energi har jag också! Efter 1vecka vila och massa tågåkande var det detta min kropp behövde och guuud så skönt det var! Ryggen protesterar fortfarande lite men inte alls samma som förra veckan, dock hoppade jag över Rotary Torso för den gör fortfarande ont, sen är det inte speciellt bra heller för det är inte en naturlig rörelse för ryggraden. Men nån gång då och då kanske man kan köra den. Idag blev det ialla fall följande:
  • Helkropp 10 maskiner Nautilus
  • 20 min cykel 7.8 km
Så nu kan man säga att i´m back on track ;)
Nu stretching!
Seeya
(p.s kommer en bildbomb från Göteborg senare)

Home sweet home!

Blev lite förrändringar sen ja skrev mitt senaste inlägg. Blev inte alls Frölundatorg fredagen utan vi drog till Scandinavium och kolla på Skellefte (she left you)-Frölunda. Dock en tråkig förlust för Skellefte men så går det när man tar ut segern i förskott! Efter matchen for vi "hem" duscha, drack vin och gjorde oss iordning för en natt på stan med målet Sticky fingers. En ganska bra club faktiskt flera våningar och på varje våning var det olika slag på musiken. Turkar fans det också gott om och jag tror fan alla hittade mej.. leeeeeeave me alooone! Vill ja ha en turk åker jag till Turkiet så det så! haha. Standard efter utekväll blev Donken och gissa vem som hade sjukt ont i fötterna! Hade på mej mina nya skor (köpte 3 par ;) ) och det var höga kilklackar.. aj aj men snygga som faan är dom! Lina hade också på sig kilklackskor och hon fick inte ont i fötterna som vanligt folk utan hon fick ont i skorna ;) aha fast ja ska inte säga så mycke för jag sa en hel del dumma saker jag också ^^ men sån är jag! Hemma var vi ialla fall kl 4 och jag var död.

Lördag: så klev vi upp 9, inte mycke sömn här inte. Gjorde oss i ordning och åkte till Frölunda torg. Men läskig busschaffis var det då, han frågade oss om man skulle ta höger eller vänster?! jamena vem fan är det som kör? sedan hade ju jag ingen jävla aning om vars man skulle köra heller ;P
Frölundatorg är jätte stort med affärer över allt, bland annat Newyorker som är en helkul affär som har många olika stilar på kläder, hittade dock inget till mej själv som ja kände att jag hade råd med men hittade några snygga tröjor till syrrorna. Tack och lov så på hemvägen var det en annan chaffis, annars vet man ju inte vad som hänt! Sedan var det ju bara att stressa delux.. buss hit och buss dit och så framme hos sandra, snöra ihop det sista och iväg till bussen som går till centrum, väl framme kom vi överrens om att jag skulle gå på Paprika och köpa mat till tåget men så klart hade dom stängt (fem jävla minuer före jag kom) så det blev sallad från en kiosk istället och så klart får jag en äckeljävla sallad med vitlök..fyfan!
Tåget var ialla fall ganska underhållande på kvällen, både jag och lina var övertrötta så ni kan ju räkna ut hur fel vissa saker sas, men kul hade vi då ;P haha
Idag då? jo jag har hunnit sno mammas tvättmaskin för att göra bort tvätten (vill inte ens tänka på all disk ja ska diska då jag kommer hem) och kl 13 ska jag köra syrran till en idrottlektion. Efter det ska jag till Nyberga och skriva på en tillsvidareanställning på 38%, och jag går på timmlön så jag får jobba utöver det också, tack och lov! men det är skönt att vara garanterad några timmar i alla fall. Ska få gå intro i veckan också !:)
Nåväl.. seeeya

Lördag

Börjar dagen med att tipsa om en bra låt, den har en bra text !:) 

BLUE OCTOBER - SHOULD BE LOVE

Can you tell me, what have I done so wrong
To you?
Tell me what am I supposed to do

I should be loved by you,
That I know is true
I can't breathe when you're around!

I should be held at night
That I know is right
I can't breathe when you're around!

Men ialla fall  nu har vi ätit frukost och lina står och lagar palt som dom ville ha till lunch, själv ska jag äta sushin som blev över från igår. Idag blir det en lååång dag but i love it. Vi ska börja med att fara och kolla in Frölundatorg och ranta där en stund och ikväll blir det UTGÅNG ;D Eventuellt förfest på en releas för en skateaffär och sen vidare till sticky fingers.

seeya!

Trötta fötter

Ja efter 7 timmar och många kilometer senare på stan så har man ganska ont i fötterna nu ;P vi började med att åka till myrorna på järntorget och kolla och jisses vad grejer! Köpte mej en väska där för 50 spänn DÖNÖJD och en tröja som lina tyckte att jag skulle ha. Men jag blev inte lika imponerad som jag trode att  jag skulle bli, men gode mycke större än myrorna i lule iaf ;P
Senare tillbaka till centrum där vi vandrade omkring över allt, köpte mej ett par skor som jag älskar hade likadana i sommras men som jag fick snöra i Turkiet men var så nöjd med dom så jag var tvungen att ha ett par till! köpte även ett längre baslinne, knästrumpor, minimascara säkert något mer också men det viktigaste är att vi efter en jävla runda på backaplan äntligen hittade skopunkten där jag köpte dom där skorna som jag såg i happaranda som jag blev så kär i och ett par andra skor för 50 spänn!

Dagens bästa: vi står inne på H&M och kollar på rean. Lina står och kollar och ser 2 "killar" röra sig, hon tyckte dom var jävligt långa, så hon var tvungen att kolla igen för hon trode hon hade blivit knäpp tills hon ser att det är 2 skyltdockor men ingen personal som puttade dom.

Sen har det varit en helbäst dag och orkar inte skriva om allt, men en liten uppdattering blev de då!
nu ska vi laga sushi så..

Seeya!

God morgon

Mycket varierande rubriker jag vet men jag behöver fantasin till annat just nu;) Sitter ialla fall i Sandras lägenhet nu och håller på göra oss i ordning för en dag på stan.. och linas drömställe MYRORNA! Men det ska bli kul..sväskorväskorväskor yes i love väskor!
Natten har varit ganska jobbig, har haft så  ont i magen, mest troligt pga voltaren så ja ska hoppa över dom idag och se om det blir bättre, inte så trevligt att ha en gormig mage när man är här!
Vet inte va ja ska skriva om riktigt, lina har okuperat spegeln i badrummet så jag får vackert sitta här och vänta tills hon är klar ;D haha

Ha en bra dag, för de kommer jag att ha!

Seeya!

Härliga göteborg

Sådär jag efter ca 18 timmar på tåg (tack och lov liggvagnskupé, lätt värt pengarna) så är vi framme i göteborg och hos sandra! Jag och Lina han börja inventera nordstan och lite affärer utanför och jag har köpt mej en ny scarf (rea) och en tröja (rea) så jääävla najs:D  i morgon blir det myrorna, 4 VÅNINGAR så ja hoppas mej fynda en väska eller två!
I morgon ska vi även fira en kompis till Sandra som fyller år, med suchi och tårta! Och eventuell utgång? fan de e mycke som ska hinnas med ;P men ack så kul det är här!

Ryggen då? ja efter en jävla massa tebletter senare så sammarbetar den åtminståndet lite, men nog känns det efter en dag på stan kan ja lova. men får väll hoppas det ger med sej så ja kan börja träna till veckan! =)

nä nu ska vi äta kyckling tacos!

Seeya!!

Slöjdlärarinna?

Haha ja de e sant, bemannings ringde mej och fråga om jag kunde vara textilslöjdslärarinna idag.. Det hade iof varit jätte trevligt men det var till 14.30 och i vidsel av alla ställen, så det skulle bli lite tight om tid tyvär :/ men sen så är jag ju inte ens utbildad lärare, vad kan jag lära ut? vi kanske skulle ha haft kasta garnnystan på varandra krig istället ;) haha Fick även ett erbjudande att vara lärare i vistträsk men nej.
Nu har jag ialla fall packat färdigt, tror jag HOPPAS jag. Jag vet att jag har ett par byxor hos mamma och pappa som jag måste hämta och köpa rollon, frukt och så på apoteket och köpa det starkaste receptfria värkisarna dom har! För det här är inget kul, har smort med Zon men det hjälper föga. Det enda som hjälper är värmekudden.. så undra om det finns sånnadär som man bryter i så blir dom varma som man kan ha i skorna tex. Sånna borde väll gå att ha bakom ryggen också ?! vetevärmaren är ju liite jobbig att ha med på tåget för man kan väl inte värma den nån stans. Meeen blev faktiskt nysst tipsat om Voltaren tablett.. så kommer nog att köra på den!:)
Nä kolla igenom packnigen, ut på byn och fixa det sista och sen bara invänta avfärden!!
Seeeya!

Diskbråck

Har suttit och läst på vårdguidens hemsida och diskbråck och det låter inte helt omöjligt att det faktiskt det jag drabbats av, som ja sa så trod även sjukgymnasten att jag kunde ha det.

Symtom på diskbråck

Diskbråck i ländryggen kan påverka nervrötterna i ryggen och ge utstrålande smärta i benet, även kallad ischias. Diskbråck i ländryggen börjar oftast som en molande värk i ryggen. Du känner sedan en skärande smärta som strålar ned i benet. Ofta blir värken värre när du håller benet sträckt och samtidigt böjer kroppen från höften framåt. I allvarliga fall får du så ont att kroppen låser sig. Det kan också bli så att benet och foten domnar, de kanske till och med känns svaga eller förlamade.

Det där stämmer in ganska precis på mej, molande värk har jag hela tiden och när jag rör mej blir den skärande det är så jävla obehagligt! Jag är svagare i benen och "vingligare"  Vet inte att jag har varit med om att kroppen låst sej riktigt men när man böjder sej ner så tar som kraften att resa sej upp slut ibland. Kanske dax att boka besök hos sjukgymnasten igen då! så det blir nån ordning på det här, för nu är jag förbannat less på att ha ont! Känner mej fan som en tanta på 80+

Nä slut waainat nu, dax för sängen och invänta tåget som jag hoppas går som vanligt i morrn!

 

Seeya!


Nu är det nära!

Om ett dygn sitter jag och Lina på tåget ner till Göteborg och oj så jävla roligt vi ska ha det! Me njag håller tummar och tår för att min rygg ska sammarbeta, böjde mej just ner och det sa KNAK! så nu har jag ont på både höger och vänster sida.. rygjävul nån som vill byta ?! Blir att börja om med jämn dos av Ibumetin igen, maxdos om dagen sa sjukgymnasten skulle hjälpa. Så hoppas hoppas för ja kan knappt röra mej =(
Idag har ja ju som sagt följt med mamma till Sunderbyn (hon skulle på möte) och medans hon diskuterade eller va hon nu gjorde där uppe så satt jag i fiket och räknade matte, gick faktiskt hyffsat bra men behöver hjälp eller med tanketid för att förstå en viss sak. Var ju till Vux idag men hon jag skulle ha tag i var inte där men fick ändå tag i en mattebok som jag kopierade ur så jag har 1a kapitlet som ja kan roa mej med.
Under kvällen har jag umgåts med mina syskon och senare när jag skulle hem hämtade jag upp linnea, så ikväll är min blogg klaaar.. Vad tycks? Själv är jag då himla nöjd och tacksam över att ja känner en som vet hur man gör det här ;P för skulle jag göra det själv skulle det se ut som ja vet inte vad^^
Nä fortsätta packa och trycka i sej lite Ibumetin och hoppas på effekt!
Seeya!

Morrgon!

Eller god förmiddag välj själv! Tror vickpoolen har glömt bort mej, dom har inte ringt på 2 dagar?! vad äre här? jag som hade hoppats på att få jobba dagarna innan Göteborg, men men hoppas ja få rjobba som fan efter då istället. Håll tummarna!
Sitter ialla fall här med morgonkaffe, kära mor ringde och väckte mej för en stund sen (eller ja var ju iof vaken men hade inte idas kliva upp) och frågade om jag var ledig (ja) och undra om jag ville följa med till Sundebyn, hon skulle dit på kurs så jag får roa mej själv nån timme där. Inga problem om jag nu får börja läsa matte b för då ska jag sitta och räkna det. Ligger ju som efter ett kapittel eller två isånna fall. Och iochmed det så har jag ju även nått att göra på tåget, så Lina om jag kör fast vet ja ju vem ja ska fråga!;)
Och så skulle Marie kolla med en om hon hade en bok till salu så ja hoppas hoppas, så slipper jag beställa!:)

Nä ni om man skulle få tummen ut, mamma kommer 12.30 och man vet ju aldrig hur länge det där på Vux tar.
Bjuder på en gammal Brändöbild, dit ska jag i sommar!:)
Seeya!

ÅÅÅH!!!

Alltså det här var ju kanske inte vad jag planerat riktigt! Läste just på LTUs hemsida att man numer måste ha Matte B som behörighet och vad har inte jag jo Matte B! Så jag ska gå raka vägen till komvux i morrn och fråga om jag kan börja läsa den nu, kanske på halvdistans eller nått så jag kan jobba samtidigt! Måste skaffa mej en bokjävul också och ha tagg som fan! Men ja ska klara det, det ska fan inte hänga på att jag saknar EN enda kurs! Så är det med det.

Vuxenpoäng!

Tog mej en regäl sovmorgon idag (hade fan legat längre) men klev upp för jag hade lovat Bea om jag var ledig att skjutsa henne och hennes kompis från skolan till älvsbyvärken när det var så kallt. Så kl 13 var jag en snäll storasyster som stod och väntade utanför skolan. Skjutsade dem och åkte till återbruket där jag laddade upp med några böcker inför Göteborgsresan och sedan vidare till banken, måste nämligen skaffa mej internetbank. För jag ska anmäla mej till Högskoleprovet och då kan man endast betala med Internetbank, Visa eller Mastercard och jag har inget utav det ^^ så har som sagt skaffat mej internetbank idag (vuxenpoäng) och medans jag lika så var där så fixa jag så att jag har ett visa kort (ännu ett vuxenpoäng) så nu ska jag se om jag bemästrar det där med internetbank också! sista inbetalningsdatum är ju i morgon!
Ialla fall när jag var färdig på banken åkte jag tillbaka till hallen för upphämtning men var lite tidig så jag gick in och kollade. Gissa om jag saknar att vara där nått?! en tränare där frågade om jag inte var sugen på att komma tillbaka, javisst såklart jag är men jag har inte tid :( blir som glad av att vara där på något konstigt sätt!
På kvällen åkte hela familjen-pappa upp till vidsel, det är nämligen inte bara alla hjärtans dag utan även min Morfars födelsedag idag (och Trojas) så vi åkte upp med en bukett blommor!:)
For hem och åt och så vidare till gymmet, och idag tror jag att motgångarna har släppt *peppar peppar* den enda maskinen ja inte klara av var den som man vrider överkroppen på för min ischias har börjat bråkas igen. Och för att inte tala om cykeln, antingen gick det förjävla bra idag (vilket jag hoppas) eller så var det fel på maskinen... hoppas bara att det  var jag som var duktig;) haha så följande idag:
  • Helkropp Nautilus 10 maskiner(11 ivanliga fall)
  • Cykel 20 min 9.7km (fattar ni varför jag är nöjd?!)
Så sammanfattningsvis var det förjävla roligt att träna idag!
Nä nu ska ja se om jag bemästrar det här med internetbanken! håll tummarna haha ;)
Seeya!

Tack! jag vet bara inte vad jag ska svara, eller vad jag vill säga.
Du vet vem du är

Munskydd, vitpeppar, proviva och handsprit!

Yes eventuell magsjuka på jobbet, guuud så trevligt. Så just nu knarkas det vitpeppar, bär munskydd, ska köpa proviva och överanvända handsprit! Inte en chans att ja ska ha magsjuka då jag ska ned till Göteborg!

Så när jag slutar blir de raka vägen hem i duschen! Sen handla proviva och handsprit och sen till mamma och pappa och tvätta kläder. Blir nog även att slinga Beas hår (vad var det jag sa!^^)

Skulle egentligen laga midda med tjejerna ikväll men marie tyckte jag skulle hålla mej borta, av någon konstig anledning?! ;) haha förstå henne faktiskt!

Nä ska nuta av min rast lite, hade det inte varit så förbannat kallt hade jag nog gått ut och gå, vågar inte lägga mej och vila heller för jag har bara fått sova 3 timmar i natt så jag blir nog mer död än levande om jag lägger mej ned och vilar nu, så den risken tar jag inte heller^^

Seeya!

Träning

Ja jag måste ju säga att min motivation till träning är lika med 0! Allt känns så tungt just nu =( men det där väll bara att kämpa på antar jag.

  *Överkropp 6 maskiner
  *Cykel 20 min 7.4 km (fyyfan!!!)

Ikväll kommer Linnea också så vi ska snöra in en till hårfärg så slingorna inte är så ljusa? eller nått sånt tror jag då att hon sa:P eller så var det något med att det intev blev jämnt utan ljusar i hårbotten så ja hoppas det blir som hon vill denna gång !:)

Näpp bara att jobba vidare!:)

seeya!

Hårfärgning och Semlor

Sådär ja då va denna dag också till sitt slut. Har hunnit med en hel del ialla fall på kvällskvisten! Mamma slutade jobba 17.00 så då for vi till sportaffären för dom hade ju storrea idag så jag hittade mej en jacka(!!!!) och ett par byxor så jag är ju som nöjdast just nu:) När jag kom hem kom Linnea med hårfärg i högsta hugg, så det är det jag pysslat med ikväll. Vi ska lägga i lite  mer färg i morgon kväll efter jag slutat jobba också! Och så har ja hunnit baka semlor, minisemlor så dom passade Linas bråkiga mage perfa ;) Även syrran och sessy var förbi:)
Nä nu blir det snart dax att sova, ska ju orka gymma i morrn före jobbet ;)
Seeya!

Booring day

Blev inget jobb idag, vad det ser ut som ialla fall och det är booring för jag har ingenting att göra! Ganska hemskt ändå att man nästan inte har ett liv förutom jobbet.
Har funderat mycket angående mitt senare inlägg om att bli vuxen. Varför ska allt vara så svårt, eller är det en själv som gör allt svårt? Men att finna sig själv i sin egna identitet är ganska klurigt, när är man nöjd lixom? blir man nöjd ens. När många låter som att dom har hittat allt, hittat sej själv, hittat sin kärlek, hittat sej själv tillsammans med sin kärlek, jobb, fritid osv känns det kanska hopplöst. Vad har jag hittat? Mej själv söker jag än, kärleken är lika med noll, har inget fast jobb och min fritid består av träning och umgås med vänner (okey fritiden min är bra!) Men när ska alla knutarna lösas upp, när ska ja ha nystat färdigt? Visst färdig blir man aldrig, men så att man känner att man har en grund och kan spinna vidare på den. För min grund är ganska bräcklig och vinglar till lite då och så, det är väl då man blir såhär osäker och tvivlar på sitt antar jag. Men den mesta delen av min ångest är nog skolan, om ja ska söka in, om ja kommer in ska ja anta det då, ska ja bo kvar här ifall inte hur ska ja ha råd att bo någon annan stans? för här håller jag mej som sagt ialla fall så hyran och det andra går runt. Egentligen handlar det mesta nu om att få allt att gå ihop! Tragiskt men sant, knappt så man hinner njuta av att man faktiskt har lyckats i över ett år nu.. men men får fortsätta att tänka vidare. Ska då söka in till högskoleprovet ialla fall.. och för dom som ska men inte vet så är sista anmälningsdagen den 15 februari. (studera.nu)
Seeya

Vuxen?

När fan vet man att man är vuxen, hur är man då man är vuxen, vad klassas som vuxen?
Att det ska vara så himla svårt att få jobb, speciellt när man VILL jobba! Vad skulle man passa att jobba med då? Jag vet att jag vill arbeta med människor. Sen så har ja ju surrat om att jag vill blir lärare, men det är så mycke annat jag också skulle kunna tänka mej att jobba med. I en affär kanske? Alltså liknande gårdings eller kicks. Jag är ju jätteintresserad av smink osv, det är ju något jag brinner för. Men är det ett jobb att satsa på? Varfför ska det vara så svårt att veta vad man vill bli då man blir stor? Kommer man någonsin på det? Sen har jag detta il igen att jag vill inte bo i byn nå mer, jag vill här i från! Tror ändå jag skulle nöja mej med lule, men problemet är ju att jag håller mej ju någorlunda bra med jobb här så hur gör man då? man kan ju inte bo i en lägenhet om man inte kan betala för det.

                                      Varför ska det vara så jääävla svårt att bli "vuxen" ?


Träning/jobb

Nu mina vänner är jag tillbaka på jobbet! Blev en 13-21 idag och jag tycker för tillfället att det är himla skönt att jobba. Så man har någoting att göra och så man kan resa till göteborg med gott samvete ;) haha

Har hunnit träna också och idag var en sån där dag då det var så fruktansvärt tungt att fara dit. Men det är väl då det är som viktigast att man ska åka dit?! så hejja mej!

  *Överkropp 7 maskiner nautilus
  * Cykel 20 min 7.3 km
(och blää så tungt det var idag)

Men är ändå stolt över att jag tog mej dit!:)

Seeya!


Ja som ni ser

Är min blogg under storrenovering av min kusin Linnea, det är tur att jag har vänner omkring mej som vet hur sånt här med mallar och skit fungerar. För det vet banne mej inte jag! :D
Men nu håller det ialla fall på bli snyggt. Och vi skulle fortsätta i morrn om jag inte åker på jobb :)
Seeeya!

Är med i en tävling!

Hos: www.bellybus.blogg.se om ett par skitsnygga örhängen!:D
Var med du också !:)
Här är direktlänken till tävlingsinlägget: http://bellybus.blogg.se/2011/february/100-st-foljare.html

Träning

Idag gick det bra med tanke på hur arg jag har varit på extrafilm! haha
  • Helkropps 11 maskiner Nautilus
  • Cykel 20 min 8.3 km
Det tar sej sa mordbrännar´n!

Extrafilm

Jag kommer nog ALDRIG mer beställa någonting i från detta företag! Nu är jag så förbannat less på att kopiera papper hit, hämta papper på banken dit bara för att DOM har tabbat sej! Före jul beställde jag en fotobok därifrån till min morbror och hans fru i julklapp. Saken jag beställde kom och jag var jättenöjd, betalade räkningen på en gång. Men i förra veckan fick jag ett mail med en påminnelse för obetald räkning ?! SÅ jag kollade i alla mina papper (jag skriver upp vad hur när blabla jag har betalt) och där står det klart och tydligt att jag betalat denna räkning. Jag ringer upp till extrafilm där dom säger att jag inte har betalt (och hon ja pratade måsta ha vakna på jättefel sida, jamen URSÄKTA mej för att jag inte använder internetbankdå!!!!!) så jag skulle skicka in lite papper för att bevisa att jag har betalat. OKEY fine! När jag börjar kolla igenom alla papprerna igen så ser jag.... räkningshelvetet som jag fått tillhör inte ens mej utan nån Hanna Petterson?! okey lite har jag väl mej själv att skylla men kommer paketet till mej och det är rätt innehåll så tar jag ialla fall för givet att räkningen ska stämma! SÅ jag ringer upp Extrafilm igen.. suck. Hon jag prata idag var betydligt trevligare, men samma visa igen jag måste skicka in papper för att bevisa att jag har betalat. Men va faaan kan inte dom kolla vilka "banknummer" dom fått betalt av ?! Så nu fick JAG en massa jävla arbete för att DOM har klantat till dej! Nä fyfan så less, från dom beställer jag ALDRIG mer!
Exrafilm: Iof bra saker MEN kass service!
Nu ska jag sitta och försöka lugna ner mej och njuta av mitt kaffe.. sen åka till banken för att få ett jävla papper där det står att jag faktiskt har betalat och sen ska ja jävlat säkert och träna!
Seeya!

Nu ni!

Nu är min frys på plats, äntligen !:D Jag säger det igen jag är så JÄVLA NÖJD!!
Sen har jag sett en kul sak i Halens katalogen, kom ni ihåg när jag tyckte att jag var så jävla fyndig som satt upp en stång för köksredskap i köket ovanför spisen? när jag satte upp den med dubbelhäftande tejp och trode den skulle sitta kvar... vilken den INTE gjorde! haha på mej ^^ men ialla fall jag hittade denna i katalogen och kände att det kanske skulle vara något.
de är med sugkoppar, eller vad det nu heter, så den borde väl ändå sitta fast! Så det är nästa sak på inköpslistan, men jag får se kanske hittar nått liknande nere i Göteborg:)
Nä nu vettefan va ja skulle kunna göra, men tror det blir att göra ingenting för en gångs skull. Ska ialla fall se Wallander ikväl..
Seeya!

Drömmer mej bort

Antar att det är fler än jag som sitter och drömmer mej bort till varmare breddgrader. Skulle inte sitta helt fel med en resa utomlands just nu!  Men man får titta tillbaka på sina bilder istället och låssas att man känner värmen ;)
Turkiet - Marmaris
Bulgarien - Sunny beach

Vars ska nästa resa bli?

?

Ibland poppar dom där tankarna upp, ni vet dom där som man hellst inte vill tänka. Dom som kan göra lite ont och göra en förvirrad? Det är jobbigt, faktiskt! Eller dom där sakerna som man gjorde, sånna saker man saknar. Saker man efter ett tag tar för givet. Men man ska aldrig ta något för givet, för då missar man en massa.

Tack!

Först och främst vill jag tacka alla som grattat mej på min födelsedag. Tack så  hemskt mycket !:)
Igår fredag så jobbade jag kväll, så självklart så hade jag med mej tårta dit som jag bjöd på! Och så har jag ju den turen att jag har bra arbetskompisar också! och utav en av dom H fick jag en present, ett jättefint halsband från Våga. Detta kan man hänga enga berlocker i så det ska jag kika på nere i Göteborg
Av snälla mor och far samt syskon fick jag min efterlängtade frys! Så i morgon så ska pappa komma och baxa/koppla in den vars den ska vara. Dom var också förbi så klart på förmiddagen (bea och madde sov över hos mej) och drack kaffe och käka tårta. Fick också en jättebukett med blommor, jag ÄLSKAR att få blommor!!
Av lillasyster Bea fick jag ett hjäta som hon köpt i Jokkmokk
Av mormor och morfar har jag fått en dator! en Acer, fast jag har inget kort på den just nu men ska visa den så fort jag kan!:)
Och så av brudarna såklart! fick jag ett jättesött armband och ett våffeljärn. Dom tyckte att jag tjatat så länge på detta järn så dom tyckte jag behövde ett! Dock fick jag ju ett i julklapp så jag ska byta in den mot eventuell locktång, så ja kan säga att jag fick en prima locktång av dom ;) Sedan ikväll var det meningen att vi skulle ut och äta, men dom rackarna hade andra planer (tydligen ;) ) Så Marie och Lina kom och hämtade mej (detta medans jag fortfarande trode att vi skulle äta ute) Men de körde bara förbi restaurangen och jag tänkte "jahaa?, ja dom kanske ska hämta David för han inte riktigt var färdig eller nått. Men när jag kommer in i köket så ser ja ju att dom har fixat värsta hemma middagen! Racklett heter det så? när man steker sin egna mat i små små stekpannor. Huvva så gott det var och jättemycke bättre än att äta ute! Så TACK, Lina, Marie, Alice och David (och Sandra fast hon inte var med)En helt underbar kväll med vänner och melodifestivalen:)
Så nu sitter jag hemma i min soffa och tänker på allt bra och fint man har fått, borde väl egentligen sova men njaaa!:)
Seeya!

Rörigt inlägg jajjamen!

Hej och hå en dag fylld med saker ! Tog en rejäl sovmorgon som jag verkligen förtjänade och skönt var det, mitt i min snoozning ringde mamma och frågade om ja kunde åka förbi Älvsbyel och kolla om dom hade nån minifrys (fått en som present) vilket jag gjorde (såklart!).
Åkte direkt till jobbet och hade hela 4 timmars arbetsdag idag, men bättre än inget alls och det kan vara ganska skönt att ha en dag som är kort, men samtidigt känns det som att när man lika så är där kan man vara en "hel" tur. men men.
Efter jobbet åkte jag och handlade hem ingredienser (och som vanligt hade jag handla lappen hemma, men så bra minne som man har ...harkel... så kom jag ändå ihåg vad som skulle handlas)
Efter det till frisören. Ibland ska man ha en himla tur för jag ringde igår och frågade om om hade någon tid och då var det en som precis avbokat så jag fick tid idag! och skönt är det att ha håret klippt, är så grymt irriterande när man ska dra fingrarna genom håret och det fastnar över allt! Men nu är det fint =)
Väl hemma satte jag igång med att baka på direkten : Tårtbottnar och kakbottntar till en tårta vars namn jag fortfarande vaken kan uttala eller stava! haha
Detta är då baket från tidigare i veckan
Mamma och pappa kom förbi också med frysen och jag är sååååå glad!:D Har velat ha denna frys så himla länge, så då kan man göra sina storkok/bak och frysa ner så man slipper äta samma mat flera dagar i rad för att det inte ska bli dåligt vilket har hänt ett x antal gånger haha.. ush!
Lina har också varit förbi och vi har BOKAT BILJETTERNA TILL GÖTEBORG! fan va härligt det ska bli att komma bort en sväng!:D handla, ta en kaffe på stan och bara vara, och det bästa är..ingen jääävel vet vem man är så man kan vara hur fan som helst! haha ;P
Denna köpte jag hos frisören idag, hon sa att den var bra för lite torrt hår så jag får se då !:)
och här är mina nya skor, dom bruna Uggsen jag hade gick sönder, sulan lossna =( så då fick jag reklamera dom och välja ett par andra.. och valde dessa och fick lägga 100 spänn i mellan så jag är som nöjd ändå! Får köpa nya Uggs nästa vinter sitället.
Nåja om man skulle göra det sista till tårtorna då, och ursäkta för ett lite rörigt inlägg men jag är också rörig som fan så det kanske är lämpligt ändå
Seeya

gokvällens

Kvällen! Idag har ja jobbat (som vanligt) mellan 7 - 15.00 och idag har det malt på ordentligt i skallen. Först så håller dom på att bygga om på grannavdelningen så man hör alltid och konstant hur det borras.. trevligt! Sen lite andra saker som ja inte kan skriva om här. Men är lite lagomt mör i skallen.
For också och tränade efter jobbet och som i tidigare inlägg så är jag väldigt nöjd ;) och sen hem till mamma och pappa för att hämta kakbottnarna.

Ringde ju mormor igår och frågade om receptet på en tårta som hon hade gjord på julafton som jag tänker ha och bjuda på då jag fyller år (kan inte uttala det och ännu mindre stava det!). Och idag kom hon med receptet OCH kakbottnar till en tårta för att ja skulle se hur dom ska se ut, nog är hon gode gullig ändå. Och om ja känner mej själv rätt så är dom där kakbottnarna dom som kommer bara bäst! haha
Bakade även en himla massa bullar igår, både vanliga med socker och kanel men sen även med smörkräm och mandelmassa. Men tyckte väl inte att det smakade speciellt mycket?! men kan ju ha att göra med att ja inte hade någon vaniljsocker att he i för en viss mamma sa att dom hade det hemma men icket!
Sen vad som händer med ikväll vettefaan, sitta här och så ta en tripp till duschen. Skulle väl egentligen behöva diska också för att det ska gå ihop med de ja ska baka med i morrn. Men vettefaaan om ja ids. Men ja får se kanske det dyker upp nån energi sådär som det brukar göra på kvällarna när jag får mina städil ^^
men men seeya

Träning

Dagens träning är gjord även idag, for dit efter jobbet och efter en 7-15 är man typ redan trött men de gick jättebra idag !:) Medan ja gjorde maskinerna så kände ja "fan va skönt det ska bli att cykla" haha nej jag har inte feber Lina ;)
  • Överkropp 7 maskiner Nautilus
  • Cykel 20 min 8.1 km (nytt rekord igen ;) )
SÅ behöver ja ens säga att jag är jävligt nöjd med cykeldelen eller ?!
Seeya!

RSS 2.0