Nomy <3


Hej och välkommen träningsvärk!

Idag har det varit träningsverkens dag kan jag lova! Det känndes ju att man var på gymmet igår och än värre kommer det mest troligt att bli i morgon, men då får jag bota det med en till träningsomgång;)  Det är skönt att ha börjat om att träna och det är bara att hoppas at motivationen håller i sej länge!

Har idag (och igår) pluggat matte med Fia, igår så var vi på bibblan och fick mycket gjort, åt lunch på Fluxen och så fick vi ju alla hjärtans dags tårta där, inte illa;) samma idag fast utan lunch och tårta, och sen gick det väl inte lika bra idag som igår.. men man kan inte va bäst alltid;P Efter pluggandet snurra vi omkring på byn ett tag.. hittade en skylt som jag blev gode sugen på
Ganska passande va ?!;)
Ikväll har jag också jobbat, gick hur bra som helst trots att det var ett tag sen ja va på just den avdelningen. Och nu sitter jag här och försöker varva ner. Det är i princip omöjligt att lägga sej direkt efter att man slutat jobba... sen tänkte jag göra en bildbomb på Disa också var ju ett tag sen ni fick se min fyrbenta älskling ;)
Ganska snygg är hon ju ;)
Seeeeya!

Tur

Sådär då va denna lediga helg över och nu ska man jobba i veckan och ladda inför en jobbhelg, inte mej emot.
I Fredags så jobba ja ju en resurstur och på kvällen svängde jag förbi mamma och pappa och tittade en stund på tv, en ganska intetsägande fredag med andra ord.

Lördag var vi till vidsel för att gratta våran kära morfar som fyller 80 den 14onde. Där bjödds vi på smörgåstårta och JA ÄNTLIGEN fick jag äta denna smörgåstårta för dom hade gjort en som innehöll bara fisk! Snacka om lycka för det är flera år sen! Kvällen spenderades framför tvn och mello, okey jag tyckte dom rätta gick vidare MEN jag kommer hålla på DBA i finalen, så enkelt är det ;O

Söndag: Försökte jag bara hålla med vid liv, nä kanske inte så allvarligt, men i Fredags hände det något med ryggen viket jag tror är en hakning så jag har kännt mej som en annan 90 åring hela helgen. Vilket leder till dagens rubrik "Tur" för jag ringde nämligen sjukgymnasten för en liten stund sedan och dom hade fått ett återbud så jag fick komma dit kl 10. Så jag håller tummarna för att det bara är en hakning så det går ut så jag kan åka och träna i morrn :D och för att det inte ska bli lika smärtsamt att jobba i kväll haha ^^
Seeeeya!

Torsdag

gööömörra! Eller jag gjorde morgon kl 7 iof (nej inte frivilligt) men va tvungen att ringa några telefonsamtal.. när det va gjort känndes det inte som om de va någon ide att lägga sej igen^^ ångrar ja ju såklart nu men men.
Skit också appropå telefonsamtal så glömde ja ju ett.. suuuuck nåväl får ta det i morgon då när ja ändå ska kliva upp till matten.
Har i varje fall just ätit frukost, den bästa jag åstakommit på länge faktiskt.. varmkorv(utan bröd) paprika, gurka, grönsallad och det bästa.. fetaost fyyyyyfan va gott! 
Sitter nu egentligen och bara väntar på att klockan ska bli 10.30 för då ska ja hälsa på kusin och deras lilla underverk, ska bli så mysigt att snusa på en bäbis. Promenera ska jag också göra, är nog plågsamt för bilen att starta kalla dagar som dessa, så det är bara att pälsa på sej och se ut som en michelingubbe och knalla iväg, ska förbi på konsum också men jag har inte bestämt mej om ja ska köpa nya trisslotter eller om ja helt enkelt ska ta pengarna, det lutar åt pengarna faktiskt för hur stor sannolikhet (HAAAHAA) är det att jag får en ny vinst?! och hundra spänn är inte att kasta i sjön^^ kanske tar en ny ialla fall.. haha vilka problem.
Nä dax att börja förvandlingen till michelingubbe då..
seeeya!

Onsdag

Yey 3dje dagen i rad jag skriver... duuuktig!;)
Var som sagt på PÄS igår och det kostaterades att det inte krävdes en operation SKÖNT! men.. en hel del arbete ändå eftersom mitt problem kan bli knepigt att bli av med. Så följande instruktioner fick jag. 
1. Smärtlindra utta fan, dvs 1Ipren och 2 Alvedon 4 gånger om dagen(la själv till omeprazol för magens skull)
2. Kontakta sjukgymnast... och det bästa
3. Fick grönt kort att börja om att träna igen.. wii
Så hoppas det blir bättre inom en snar framtid då *hålla tummarna*
Sen så han vi ju in på en diverse affärer, okey då inte så många för det va ju så satans kallt. Men Dollar, Willys där jag för övrigt hittade kalkonbacon.. MUMS!! och så Klädettan om de nu heter så och hittade mej faktiskt en tröja!
Och på kvällen jobb, jobbar kväll ikväll också och jag brukar ju säga att det är skönt att jobba kväll men inte en hel vecka :/ man missar så mycket annat då för jag är ju en sån som passar på att sova när man får ;P nu när min sömn blivit "normal" fast nästan åt andra hållet.. well..

I morrn ska jag ha en matte date, lär ju behövas. och så ska jag och hälsa på Linda och lillan.. myyyys!:)
Seeeeeya!

Tisdag

Goooooooodmorrgon! Happ nog hade det såklart varit skönt att fortsätta sova men dom obarmhärtiga läkarna på päs gav mej en tid 8,30 så det va bara att acceptera det. Ska bli spännande att se vad människorna i dom vita rockarna nu har kommit fram till gällande min nacke, och vad man kan göra åt saken.. för nått SKA göras! så enkelt är det ;P
Har också testat Bed head Glace haze och mitt år blev så himla mjukt, och gott luktar det.. muuums ;P
För övrigt erbjuder Tisdagen inget mer speciellt förutom Päs och kvällsjobb, men man får ju se kan ju hända något mer också, man vet ju aldrig ;)
Visst längtar man till sommaren då man ser denna?!
Seeeeeeeya!

Måndag

Ja då va denna helg över och en bra helg har det varit:) Fredag då vet ni vad jag gjorde så ja börjar att berätta om lördagen.
Ställde klockan på 10, vilket jag ångrade sen för ja kom ju på att ingen skulle komma hit först efter 16.. och det tar inte 5 timmar att göra en tårta! Men ja höll mej vaken ialla fall, bakade tårtan som inte vart den allra snyggaste men däremot så smaka den ju gott och det är ju grejen va ?! Bea kom lite tidigare, kl 15 och de va kul att hon kom tidigare för jag började vara ganska less på att va ensammen. Efter 4 kom resten av familjen, vi surrade och fikade (fika som jag dessutom har i mängder). Fick ialla fall en skrivare och ett set med tvålpump osv.

19 möttes vi upp på ÄP (jag, lina, sandra och jalle) satt där och mumsade på gomat och surrade, gick hem till mej och fikade och sprätta en dricka. Tittade på Mello och gissa om jag blev glad att DBA gick vidare, ÄNTLIGEN bra musik i det där jäkla programmet^^ Av Lina, Sandra och Marie fick jag Bed head hårsspray och en hårolja.. PERFEKT:D och av jalle 2 triss som det dessutom var vinst på och en flaska Baileys.. götta.
Vi hann surra en massa, spela kort och surra lite till. Blev en gode lygn fest eftersom de flesta var sjuk :/


Söndag: Så sov jag i princip hela dagen, hade nog en hel del att ta igen och så var ja på Ljusparty och självklart blev man några hundringar fattigare. Men oj så gott det kommer att lukta här hemma ;)
Och så idag måndag då, inte hänt ett dyft på dagen och börjar inte jobba först 16.. hade inte klagat över en dagtur idag också men får hoppas på extraturer i veckan!
Seeeya!

Syskonarbete

Okey det är inte så illa som det låter, men madde har faktiskt hjälpt mej med att städa och snacka om guld värt! Känner att det skulle ha blivit lite maffigt att baka, städa OCH tvätta.. så i städväg så är det enda jag behövt göra är att dammsuga, dammtorkningen och skurandet har madde skött om. Ibland ska man ju ha tur ;)
I bakandets väg har det blivit: Nougatrutor, chokladflarn(ser inte alls lika fina ut som köpes, men smakar förhoppningsvis bättre än va dom ser ut) samt muffins med after eight i och med nutella på.. de ni ;) och så tårtan bakas ju i morrn, sen ska ja baske mej inte baka på hur länge som helst..shit så less jag blev ^^
Så nu är det bara att hämta det sista av tvätten sen är jag där.. då är jag FÄRDIG och jag får lägga mej och läsa och vad jag längtat till denna stund idag haha ;P
Skulle iof va mycke roligare att läsa med bilder i inlägget, men jag ids inte får väl se om jag kommer ihåg att fota fikat i morrn innan det är slutt ;P
Seeeya!

Jag skulle bara ha hållt käften!

För nu är de tamefan ännu kallare..-30 är det ens mänskligt?! Det tycker då inte jag ialla fall, jag tycker det är åt helvete för kallt för att man ens ska kliva upp ur sängen!
Men då va det ju detta med matte lektionen, så det va ju bara att pallra röva upp ur sängen. Matten gick iof ganska bra, ialla fall just där sen om ja fattar resten här hemma det är ju en annan femma (haha rim) Konsum nästa och fortafarande åt satan för kallt, för fyller ju år gör man ju också fast ja hade kunnat stanna vid 21-22, 24 då börjar man ju fan bli gammal. Handla massa bakningssaker så nu måste ja baka också (fast hade hellre legat i sängen) men man måste ju va snäll och bjuda på nått när någon kommer;) Okey ska inte klaga över bakningen men därmot tänker ja klaga över att ja måste städa, fyfan va tråkigt :O haha men som vanligt så är det ju ett måste, likaså med tvätten.. behöver jag säga att jag längtar tills jag är färdig med allt detta?! och då tycker ni kanske "ja men i stället för att sitta här och klaga så sätt igång?!" och ja ni har rätt, jag ska sätta igång.. snart, jättesnart sitter bara och hoppas på att soffan ska skicka massa energi, fast då får jag nog vänta tills ja fyller 99 och då  kan ni fetglömma att jag tänker bjuda på hemgjort fika ;) haha nä action var det!
Seeeya!

RSS 2.0