2013-06-25

VIlken bra dag idag, fick se att båda tentorna var godkända och det mina vänner är en stor lättnad!:D Har även fått hjälp av snälla Jennifer att kolla igenom en essä jag fick komplettering på så nu ska jag bara läsa igenom den sen är det bara att skicka in den med! Så nu kan ja kanske officielt säga att det är sommarlov!:P
 
En annan kul sak som hänt också är att jag fått en tjänst, en pooltjänst på 80% med basplacering på Ugglan och jag är så nöjd över denna! Så då förhoppningsvis slipper jag allt trassel som varit i år. 
 
Nä som sagt, en bra dag idag!:)

2013-06-14

Fredag kväll och jag gjort min sista introdag, känns gode bra ändå även om jag önskar att procenten va högre. Får hoppas på extrajobb!
 
Idag kom syrrorna hem också och fick en jättefin uggla av dom, fick också min beställning på turkiskt te ;) muuums!
 
kvällsprommis med Raja har hunnits med också, igår. Var uppträdande i Lomtjärn så tänkte att jag skulle passa på att träna henne i sociala sammanhang och det gick riktigt bra måste jag säga !:)
 

Sug min!

Jag lovar allt ska bara bråkas just nu, men håller tummarna för glädjande besked i morrn, det gör jag.. verkligen!
En possitiv sak idag var iaf att jag fick VG på min LessonPlan och det känndes skönt, nu är det bara en uppgift kvar att oroa sej för och så tentorna så klart.
Har surrat med Madde en stund ikväll också, fuskungar som är i Turkiet.. jag vill ocksåååå!
 
 

I did it!

Jag tog mej till gymmet idag och nu är jag sådär skönt färdig i kroppen, men lär nog känna av detta om nån dag, tjurskallig som jag är så körde jag på samma vikter, kanske dumt! 
Dock blev ju kanske inte denna dagen som jag tänkt, jag hoppades på jobb och jag skulle ha fått jobba om inte min jävla mobil mitt i allt hade stått på ljudlöst så jag inte hörde då bemanningen ringde. FÖRBANNAT! Få hoppas på jobb i morrn/onsdag sen tosdag börjar mitt sommarvick :)
 

Hej!

Så ja då va detta jobbmarathon över, kväll, delad, delad de känns men oj så kul det är att jobba igen, även om fötterna ömmar av ovana^^
Anledningen till att jag skriver har med musik att göra.. HAR NI HÖRT NOMYS NYA SKIVA?! om inte så GÖR det, den är suverän.. im in love!
 
Nomy - Free fall
Title: Freakshow Part 3

All of you dragging me down
Lying on the floor with a loaded gun
Same voice talking to me
Wondering what my next move is going to be

Endless pain night and day
Wont you come little child and make it go away
Follow me down in the dark
And I'll give you a life in a dying ark 

All these creatures in my head
Tricked your child and now she's dead
Voices voices please shut up
End this freakshow make it stop

Im not insane, just looking like a scarecrow
Not insane just a part of my freakshow
Don’t call me insane

All of you pointing at me
Come on all in and I'll let you see
My life strapped in chains
Feels like the devil crawling in my veins

All my creatures dance around
And they scream with smile when they pull me down
Broken nails against my wall
Follow me down and I'll show you all

All these creatures in my head
Tricked your child and now she's dead
Voices voices please shut up
End this freakshow make it stop

Sitting in the dark and you're trying to see
If you are alone in the room
You can hear the sound of crying boy
Suddenly it ends with at scream
 
 
Just breathe with me
Just be with me
Try to close your eyes when it’s hard to see
When you're in the dark
When you are alone
There's no one else for me
There is really nowhere else I rather be - Breathe with mee
 
www.Nomy.nu

Hålla tummar!

Jag har gjort det omöjliga, jag har memoretar alla krumelurernas ljud nu, så hoppas jag minns dem i morrn också :P 
 
Har vart hos M och plluggat hela dagen idag och måste erkänna att jag är ganska less nu, ska bli sååå skönt att i morrn är sista dagen, och jag hoppas att jag slipper kompleteringar så jag får njuta av sommaren. Fick veta att jag klarade Kulturessän idag och de va en sån jag va säker på att behöva komplettera men se på fan ja fixa den! En sak till att bocka av!
 
Sitter och pluggar lite nu också, men ska nog ge mej snart och hoppas att det jag kan räcker, snacka om att leva på hoppet^^ Så som sagt sista tentan i morrn, Fonetik. Känner mej nog tryggare i den tentan tror jag, men man vet ju aldrig.
 
Musik#Kaffe#Plugg#Snartsommar"lov"

Helleu!

Men tjena!
Tentatider nu och en av två skrivna, men vettefan hur det gick, känns inte så jättebra. Men får väl hoppas på det bästa, så länge jag har G så är jag väldarns nöjd! Nästa tenta på Onsdag så blir det Fonetik, så få se då. Sen så är det ju alla dessa inlämningar som jag hoppas kompletera, så det hålls många tummar nu!
 
Sen när det är pluggpaus blir det jobb, så ska bli skönt att tjäna lite kosing faktiskt! Och för att få göra något annat och så ladda batterierna så klart, får ju min första betalda semester i år hähä ;) 
 
Har just haft familijen på besök, händer inte ofta men trevligt var det :) så nu gäller det bara att varva ner, sova och ladda om för tentaplugg i morrn.
 

RSS 2.0