Nämenhej

Jo jag lever, men har varit i fullt ös medvetslös hela helgen!

Fredag så jobbade jag kväll, men hann med en hel del före det. Fick ju papprerna från läkarstationen och blodproverna var det inget fel på så kan nån förklara varför i helvete jag är så trött då?! Sen så stod det även (för min handled) att jag ska äta Voltaren i 2 veckor och bära handledsskena i 6 veckor. Först och främst kan jag inte äta voltaren för jag får så ont i magen och jag ringde och sa detta på vårdcentralen, meeen då fick jag utskrivet Omeprazol mot magontet.. vadå äta en medidin för att man får biverkningar av en annan?! Kan bli många mediciner i slutändan

Lördag: så jobbade jag en delad tur, vilket gick bra såklart. På rasten skynda jag till apoteket för att hämta ut mina Voltaren och mina Omeprazol men tror ni att det hadde kommit in så jag fick hämta ut dom? NEJ... gud förbannat! hem och vila en stund och tillbaka till jobbet. När jag slutade var jag värsta bitter fi**an för att jag inte fick fara på crousingen jag också, varför skulle den vara just i helgen för?! så bitter som fan så sov jag före 11 en lördag kväll!

Söndag: började även idag att jobba 6,45 och denna dag gick också bra, när jag slutade åkte jag förbi mor och far för att gratta mamma på morsdagen. Köpte med mej en tårta (rosor hade hon redan fått) så jag var där under kvällen och sen hem och sova. Men (haha många men här) så fick jag myrkryp i hela kroppen, främst benen och gud vad jag hatar när de blir så det går fan inte att sova=( men tillslut så..
Idag Måndag är jag ledig (även tisdag) SKÖÖÖNT! Ställde klockan på 7,30 för 8 har dom teletid hos sjukgymnasten. Fick prata med "min" sjukgymnast om detta med handledsskenan och blev hänvisad till sjukteraputtan, men passade även på att boka in en tid för ryggen. Inge kul detta när man måste dra i sej värkisar efter att man har tränat för att man har ont. hur tagg blir man då lixom att träna?! Men ialla fall ringde sjukteraputtan och jag fick en tid i morgon kl 9 (där rök mina sovmornar) men skitsamma. Om detta med voltaren och handledsskena inte hjälper KANSKE jag får en remiss till kirurgkliniken. SÅ man får se vad som händer då.
Ikväll har jag även tvättid, kul jul och så ska pappa visa mej vars jag ska hämta madde på onsdag. Dom ska ha nån sova i tält grej och jag har som den snälla storasyster jag är lova att hämta henne ;)
Jo förresten, kanske blir utomlands 2 gånger i höst!:D först då självklart den obligatoriska höstutomlandsresan med Lina, men sen även med min familj:D fatta kul:D
Nu ska jag dra igång några koppar kaffe och städa? det behövs men inte speciellt kul på sin lediga dag men men ;P
Seeya!

tre mycket välspelade låtar


Nattuggla

Jag är fanimej hopplös! obotlig nattuggla utan förstånd.. gud förbannat! Jag var duktig, gick och la mej tidig tills jag kom på att jag "var tvungen" att kolla en sak på datorn angående jobbet (vad annars?!) och nog fan kunde de ha väntat till i morrn för vad hände, jo nästan en timme senare så sitter jag här fortfarande. Haha på mej själv som trode att jag "bara skulle kolla det" tji fick ja, och pigg är jag också. Nudå?! Funderar starkt på en kopp kamomill te som sägs ha en lugnande effekt, om man tror riktigt mycket på något så funkar det ju eller hur? och just nu har jag bestämt mej för att tro som FAN på det ^^
Jag kan inte mer än skratta åt mej själv HAHAHA

Träning

Omän jag kanska inte varit så duktig på att skriva i just denna kategori (har ofta skrivit tillsammans under ett "allmänt" inlägg) så har jag ialla fall tränat. Men ska försöka bli bättre på att skriva det här!:)
Var som sagt och tränade idag och det känns i kroppen att jag går på minus.. meeeen det är värt det i slutändan, får jag väl hoppas!
  • Cykel random hill 20 min 6,5km
  • Gym pass överkropp 9 maskiner (hoppade benpressen idag för min rygg vill fan inte :( )
Och nu sitter jag och väntar på att ägget ska koka!:)
seeya!

Helgen som var

Måndag morgon åter igen och en fullspeckad vecka att vänta sej, men det har varit gudomligt att vara ledig nästan hela denna helg bortsett från 3 timmar lördag morgon. Helgen har ialla fall varit jättekul som alla vet var de ju corusing på byn och självklart skulle ju vi vara med (jag, fia och lina) så vi började inta lite gotta hos fia, spelade spel och så kom kusin Linnea som skulle chaffa oss igenom kvällen. Till min stora förvåning kom det bra mycke mer bilar än vad jag trodde att det skulle komma.. KUL! det enda var väl att det sinade snabbt, men vafan det kom ju folk! Bara hoppas det blir nån fler crousing i år ;)
Söndag ja då mådde man väl som man förtjänade skulle jag tro, men så värt det ;) Blev bakismat med fia på aramo.. mmmm för kycklingrulle! Lina skulle jobba så hon kunde inte vara med :/ men vi satt i alla fall ute i solen (och blåsten) och mumsade. Jag åkte sen vidare till mamma och pappa där jag inte var speciellt aktiv (haha) men på kvällen kände jag att man kanske skulle försöka gå bort lite av den där kycklingrullen man klämt i sej tidigare på dagen, sagt och gjort ja och bea tog oss en 7km runda, så lite av det där onyttiga kanske försvann?! ;)

Nu är det mitt på dagen och jag har nästan nyss klivit upp, mot min vilja. Mina ben bestämde sej inatt att ha myrornas krig och då går det fan inte att sova! man blir fan galen! Ska fara iväg och träna om en stund ska bara inta lite frukost och sen 16,15 börjar jag jobba, skönt med en mjukstart på måndag;)
Seeya!

Godkväll

Idag har jag faktiskt fått vara ledig, och jag har sovit och sovit och skönt var det! Har haft en hel del att grubbla på och jag vet inte rikigt vad jag kommit fram till? men jag får väll se. Då jag vaknat for jag och tränade, och motivationen hallå vars är du?! men fixade då överkroppspasset, hade ju egentligen tänkt köra helkropps men det som blev fick fan i mej duga.
For hem och duscha, gjorde mej i ordning och åkte till mamma och pappa, vi sku ju fara till lule för dom har ju nämligen öppnat SKOPUNKTEN haha inte bra för gissa vem som kommer handla skor?! och gissa vem som handlade ett par skor ;) kunde inte låta bli ;P
Snygga va ;)
Kom hem och vi gjorde hembakad pizza och gud så gott det var, hemma gjord är fan så mycket godare kan då jag tycka, och så får man ju välja själv vad man vill ha på.

For på byn en sväng med Lina och syrrorna, var och tände ett ljus för en liten ängel och själ, Sebastian,  Sov i ro lilla vän.
Jag ska vagga din oro till lugn
Jag kan se att din börda är tung
För dina ögon bär skuggan av sorger
Alltför stora för någon så ung

Nu sitter jag här och vet att jag egentligen ska sova för jag börjar halv 8, men ska nog vara vaken en liten stund till :)
Seeya!

God morgon!

Eller ja morgon var det för mej kl 6, men ändå. Sitter på jobbet och har rast och det är en bra dag idag, det är en som har intro så vi har varit hela 3 styckna och oj så kul det är!:D en skön morgon helt enkelt. Dock är varken handleden eller ryggen speciellt snäll idag, jag tror kroppen har börjat säga ifrån men det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag har jobbat som en annan tok i 2 veckor. Tänkte ju vara ledig HELA helgen, men fick ett jobberbjudande jag inte kunde motså. På min "hemma" avdelning som jag alrig annars får vara på men tack och lov är det en resurstur på 3 timmar så det va ju inte värst :)
Nä lägga sej och vila en stund så man orkar jobba vidare :)

Seeya!

Chris Medina - What are words

Första inlägget från den nya datorn blir en mycket bra låt med en väldigt SANN text.. Lyssna och  njut!

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I'll keep
'cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they're torn
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was saved 
Just for me and I know I'm meant 
To be where I am and I'm gonna be
Standing right beside her tonight
And I'm gonna be by her side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they're torn
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I'll keep
'cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close

Helloo

Satan i gatan vad ont jag har i mina ben och framförallt i fötterna! Att jobba vissa dagar är inte lätt och jag önskade att jag hade haft stegmätaren på mej idag! Hela tiden något att göra och aldrig en lugn stund, så mina fötter känner att dom behöver vila en stund nu. För inte vilade jag när jag kom hem inte utan fick ett av mina berömda il och började städa. Inte sådan där rolig städning som syns då man är klar utan såndär som är behövligt som sophinken osv, Bläää säger jag bara men nu är det gjort! och förhoppningsvis är det ett tag kvar tills nästa. Men funderar på att gå ann med dammsugarn och skurhinken också, speciellt på toan att handdukar och hårspray kan stöka till det så förbannat, jag tycker att man hela tiden är där och torkar men liksförbannat så är det massor där hela tiden! whyyyy..
Men i helgen ska jag himla säkert vara ledig, är ju crousing i byn som sagt och då ska jag vara där! Vet inte om ja ska dricka för jag är ju ledig hela helgen, men jag ser ju =) Kul ska det blir ialla fall
Sen ikväll kommer pappa förbi och en av hans kompisar för han har lovat att fixa till min nydator, så nästa gång jag skriver ett blogginägg får jag hoppas att det är från den nya ;)
seeyaa!

och det fortsätter

Så var denna jobbarhelg över, men min jobbar vecka är inte slut först på torsdag och jag kan erkänna att jag längtar dit! Att få vara ledig!:) Det är ju crousing i byn den 21a också.. komsi komsi ;) Börjar hoppas på att sommarschemat ska vara klart snart också så man kan börja planera sin egna sommar som att vara i Brändön och mammas födelsedagsfest (hon fyller 50) så man vill ju ha chansen att byta bort den helgen om det skulle vara så att man jobbar. Men man får väl inte göra annat än att vänta.
Har varit och träna nu på förmiddagen också gick väl ganska bra ändå
  • Cykel random hill 10 min 5.9km
  • Gym helkropps 10 maskiner
Det enda som kanske inte gick så bra var benpressen, men min rygg ville inte den idag så jag pressa den inte. Onödigt att få sådär sjukt ont igen!
Nä borsta ut fågelboet på skallen innan jobbet börjag 12.30
seeya!

Lördag

Gisse så skönt det var att få en sovmorgon idag.. det behövdes verkligen ;) haha Vakna upp i min egna takt åt frunch och svängde förbi mor och far en sväng. Drack kaffe och prata om hur tröga människor det finns, och det finns en hel del (tyvär) och sen vidare till jobbet där jag för tillfället har rast. Dom har ju gjort om mina tider här så på helgerna så går jag 13.30-20.00 men 30 min rast. Fast det gör inte så mycke då får ja ju mer helg OB ;P

Ikväll blir det att umgås med kusin Linnea, se på uv songcontest eller va man nu kan hitta på. Är ju så fint väder nu så kanske en ragg inte skulle sitta helt fel ?;)

Tänker mycket än och ångrar en hel del, egentligen ska man inte ångra något för det är en svaghet. Man ska lära sej istället för att ångra. Men nu så får jag väll vara svag och ångra helt enkelt, även fast jag lärt mej nått också. Tjorvigt det där. Men många gånger inser man vad man förlorat när det redan är borta, och då är det för sent. Nåja det kommer väl nya skepp, jag får se det så :)

seeeya!

Fredag den 13onde

Jaha skräckens dag är här, hänt er något? Själv höll jag på att helmissa att jag gick en dag på Ugglan, men kom på det i sista minuten ;) haha.. nä men. Jag tror ändå att jag är lite vidskeplig, det får inte ligga nycklar på bortdet ex. Fast jag tror iof att det är det enda jag håller mej till.. Så är ju ändå inte värst ;P

Sitter nu och har rast och jag har funderat mycket nu på senaste, på det mesta egentligen. Som att fixeringen vid att jobba är FÖR stor, stressen av att inte få nog med timmar. Men jag har nu kommit fram till att omän jag bara får 100 timmar i månaden så klarar jag mej ju, så varför hänga upp sej? det är ju bara jag själv som förlorar på det! Jag får ju inget liv förutom jobbet. Och det är jävla tragiskt! Ibland då man är ledig vet man inte vad man ska göra, man vet bara vad man skulle ha gjort om man var och jobbade. Inget feltolkande här jag älskar att jobba och jag gillar det jag för tillfället jobbar med MEN jag får inte förlora mej själv i det, jag får inte glömma mej och vad jag vill och att jag faktiskt FÅR vara ledig med GOTT samvete!
Jag har mest troligt misst en sak jusst på grund av jobbet, och det gör ont i hjärtat. Att jag vet att det kaske skulle ha hänt nått, men att jag alltid var upptagen, alltid och jobbade! Och i slutändan är det inte värt det för ingen vill ju vara ensammen eller hur?! Balans är det bästa.

Så jag har bestämt följande: Försöka att inte stressa upp mej för att jag får för "lite" timmar, ta dagen som den kommer och inte alltid sätta jobbet i första hand, utan prioritera mej själv lite mer. Låter väl bra eller ?!:)

Igår var jag ju och tränade också, glömde skriva det igår.. eller glömde jag hade en spykiskt meltdown angående ovanstående, så jag var väl inte riktigt på humör. Men att träna gick bra, och varmt var det! Längtar tills dom ska bygga in gymmet. Jag frågade igår när det skulle ske och det skulle bli när basängen var stängd så mest troligt till hösten skulle det vara klart.. hoppas hoppas! men ialla fall

   *Cykel random hill 10 min 6km
   *Gymträning överkropp 6 maskiner
   *Cykel random hill 20 min 12.4km


Så det blev dett godkänt pass..

Nä nu ska jag bläddra runt lite på nätet när jag har rast, men vi hörs sen!:)

seeeya!

...

Är det ens möjligt att känna sig så här ensammen ?

P!nk - It´s all your fault
I conjure up the thought of being gone
But I'd probably even do that wrong
I try to think about which way
Would I be able to and would I be afraid

Cause oh I'm bleeding out inside
Oh I don't even mind (Yeah)

It's all your fault
You called me beautiful
You turned me out
And now I can't turn back
I hold my breath
Because you were perfect
But I'm running out of air
And it's not fair

Da da dada da dada da
Da dadadadadada da dadadadadada

I'm trying to figure out what else to say (What else could I say)
To make you turn around and come back this way
(Would you just come back this way)
I feel like we could be really awesome together
So make up your mind cause it's now or never (Oh)

It's all your fault
You called me beautiful
You turned me out
And now I can't turn back
I hold my breath
Because you were perfect
But I'm running out of air
And it's not fair

I would never pull the trigger
But I've cried wolf a thousand times
I wish you could
Feel as bad as I do
I have lost my mind


Ett citat

Det är inte vad du är som håller dig tillbaka,
utan det är vad du inte tror att du är

- DENIS WAITLEY-

Kan nog stämma ganska bra det där skulle jag tro.


Nattjobb

Hejsan svejsan, jobbar natt igen.. underbart!

Idag har ja ju varit på läkarstationen för blodprov och gissa vem som var tröttast i sverige? hade ju jobbat natten före det och tyckte väl att det inte var nån större ide att åka hem och sova när jag skulle vara där 8.50. Så gäspande och allmänt risig tog jag mej dit. Jag kan ju säga att det inte bara var ett rör som skulle fyllas utan typ 6 styckna?! Så dom stasa och greja och hadde sej, bytte undersköterska och hon som kom andra gången hon sa bara "jaha är det du, ja vi har ju kampas tidigare" (jag är jättesvår stucken) hon lyckades och jag svimma nästan. Började kallsvettas och det snurra uttafan och dom fick hissa ned ryggstödet, när dom tagit blod färdigt så tog den ena uskan tag i mina fötter och hedde upp dom i vädret, kul syn skulle jag kunna tro! och sen fick jag tugga dextrosol och tricka vatten wiii^^

Kan ju säga att ja var helt färdig när jag kom hem, jag bokstavligt talat stupade i säng och skönt var det. Det enda negativa kan jag tycka är att klockan ringe onödigt fort haha. Men skulle ta en kaffe med Lina innan hon åkte iväg till Göteborg och sen vidare till Barcelona.. era jä**ar. Men det var ju frivilligt, kunde ju följa med. Men dom får njuta för mej också ;)
Vidare till jobb nr 1, var ju på Nyberga mellan 16,15-19,45 och så till mamma och pappa en sväng tills jag börja jobba natt... och här är jag nu.

Sov gott alla! Seeeya

                                                                           Never alone, always alone


Go kvällens

Ja träningen idag gick faktiskt jättebra, men stör mej så förbannat på människor som är där och bara leker. Sitter och tar upp plats (och då menar jag att dom inte ens använder maskinerna) är man där är man där för att TRÄNA hur jävla svårt ska det vara att fatta det?! Snorungar..
Idag blev det:

   *Cykel random hill 10 min 6,3km
   *Gym helkropps 10 maskiner
   *Cykel random hill 20 min 11,4km

Så helt fy skam var det ju ändå inte !:)

När jag tränat färdig var det hem och hopp i duschen, började ju jobba 16,15-19,45 men fick mej även ett extrapass. Fick jobba natt på Ugglan vilket jag längtat mycket efter. Många timmars jobb blev det men det är kul. Det enda jag har att klaga över att jag måste fasta pga blodproven jag ska ta i morgon, så en natt utan kaffe blir det men får väl hålla mej vaken på annat sätt :)

Nä nu ska jag ta mej nått för händerna så inte den lilla energi kicken jag har försvinner.. Sov gott !:)

Seeyaa!


Läkarbesök

Så där ja, nu har jag varit och gjort bort det värsta på hela dagen nämligen läkarbesök. Som tidigare nämnt så misstänker jag järn/blodbrist så jag var där för att fråga om det. Ska få ta blodprover i morgon så note till mej själv: får inte äta något efter kl 20.00 och ingen frukost! Inte för att jag kommer lida speciellt mycket sålänge jag får dricka vatten! Passade även på (när jag väl far till läkarstationen brukar jag ha minst 2 saker att fråga om eftersom jag har läkarskräck så åker jag inte dit i onödan) Att fråga om min handled och rygg, fick väl inget speciellt svar om ryggen? men fick en remiss till ortopeden och dom ska då kolla om ja har nå tjall i karpaltunneln i vänster handled. Så hoppas remissen går fort så man får veta och förhoppningsvis göra något mot det, är såå less på att ha ont i rygg och handled.
Nä färdiggnällt nu, ska ta mej en kopp kaffe och vänta till 13.30 för då ska jag möta upp Lina och fara och träna, gud så skönt fast energin inte är tillräcklig. Men man gör ju så gott man kan!:)
Seeya!

Bildbomb!

VI börjar med denna bilden, bodenbadet där vi roade oss kungligt hela dagen ;)
Den roliga borgen, som liten på nytt haha, lunden = plättar! och så utsikten såklart
PITE CROUSING DÅ:
Vårat snygga vrål åk ;)
Lite halvtaskiga bilder dom här tre, men det får duga!
Och så söndagen då, då jag badade min hund och jag är evigt älskad. Men hon hälsade faktiskt på mej idag då jag var dit och rastade Troja
Promenad, bad och vääldigt trött efter bad haha..

Bodenbad och Crousing

Oj vilken lördag det har varit, helt jävla bäst!
Började med att jag, Lina, Bea och Madde åkte till Bodenbadet. Var så himla länge sen jag var där och det är så skönt att komma bort från byn, och vi roade oss kungligt. Som att vara liten på nytt haha.. Inne på "simmdelen" så hade dom nån hopp lek sak med hinder och grejer, och eftersom vi hade mina syrror med oss så hade även jag och lina en ursäkt för att leka ;) många blåmärken blev det men fan så värt! Bubbelpoolen fick sej också en hel del besök utav oss, är så skönt för min rygg att sitta i värmen, tänk om man hade en egen bubbelpool.. hade inte varit helt fel.
Efter badet så blev det ju det obligatoriska besöket på Dollar, köpte väl inget speciellt bara sånt där nödvändigt men kul att titta på saker ialla fall.
När vi kom hem till byn så möttes vi av en färdiglagad middag, lax och potatis.. så det tackar jag och bockar för och så vidare hem för att klä om och sminka sej lite. Var ju övertalad att följa med på Pitecrousing, och är glad att jag lät mej övertalas. Shit vad bilar det var hur mycket som hellst och jag skämtar inte när jag säger att man fick vara glad om man kom 3 meter på 15 minuter haha.. "GUL BIL" fick vi höra många gånger och det berodde ju på att Fia såklart har en kyckling gul Audi, och vad jag kunde se va vi den enda som åkte gul bil.. KUNG ;) haha.
Och dagens var ändå:
"Vi vill inte ha lammkött, vi vill ha regäla stekar"
Idag Söndag då? den har varit hyffsat lugn, har promenerat med min hund och badat henne så gissa vem som inte kommer vara specielt poppis dom kommande dagarna. Sessy ser verkligen ut som en dränkt råtta när man badar henne. Och så har jag färgat och slingat håret på mamma.
Tänkte lägga upp bilder också men blogg vill tydligen inte sammarbeta med mej idag, så lägger upp dom i morrn kanske ?
Tänk att hjärtat kan göra så ont av så många olika saker

Men alltså

Jag tror banne mej inte att det är min dag idag, bestämde mej att fara och träna fast energin inte ville komma till mej och det var ju bra gjort. Men sen går iof själva maskinträningen helt okey men vad hände med cykeln?! Fyfan säger jag bara, meen är väl bara att ta nya tag antar jag. Kan inte gå bra varenda gång, är ändå ganska nöjd över att jag faktiskt tog mej dit. Bättre en gång än ingen gång right?!
Sen då när jag kom hem så luktar det fan i min lägenhet först pga av det där i toan och sen så hade jag tydligen glömt att jag hade kyckling i soporna och det luktar ju som värsta 1000 kr parfymen.. NOT! och sen när jag skulle duscha så brinner glödlampan och jag får duscha i mörker.. oj va kul! Vad kommer att hända här näst?! Är väl bara vänta och se.. haha.
Ikväll blir det jobb.. hela 3.5 timmar, men jag tycker att det är konstigt att jag inte blivit utringd i veckan ELLER helgen? men det kanske kommer.. annars så går jag kanske inte under om ja får vara ledig, jag klarar mej ändå. Meeeen det är som skönt att ha någonting att gå till även om man är värsta morgonzoombie.
Seeya!

...

Mitt träningsdriv är för tillfället i stora sparlågor, jag har fan ingen ork :s..
Tänkte dock försöka fara en sväng i morgon, för idag är det ingen idé min koncentration finns inte. Men en promenad får det nog bli.
Har ringt läkarstationen idag också (bravo på mej) och fått en tid den 9onde. Så få se då vad det är, om det nu är nått.
nu kaffe! 



I mina tankar


Middag

Blev en brakmiddag idag, skulle ta kort men det kom jag ju på när det redan va uppäten.. så himla typiskt.. men god var den då i alla fall.
Har haft en Lina på besök också, jag fick pröva en ansiktspeeling från Mary Key och den var faktiskt bra. Så kanske köper den någon gång framöver, för nu känns det som om jag handlat nog där för denna månad. Tänkte ringa en som håller i ljuspartyt i morgon också för att boka någon tid. Shit blir mycket nu ;P
Sedan så ska ja ringa vårdcentralen i morgon, ska höra om jag kan komma in och ta några prover för jag misstänker något i stil med järn/blodbrist. För jag är hela tiden trött, ser ut som fan under ögonen och får blåmärken bara sådär.. ska ialla fall kolla upp om det är något. Sedan ska jag börja bråka över min rygg igen är ju fan inte meningen att man ska känna sej som 89 när man är 23. Nu jävlar ska det bli fart.
OCH så har jag mailat min hyresvärd, ska be vaktis komma förbi för nu luktar det fan från toan, har monterat ner och rengjort allt som man kan (vad jag vet ialla fall) och det slutar inte lukta jag blir galen! och så har jag frågat om jag får byta bänkskiva för den jag har nu är gode skabbig!
Nä va allt från mej ikväll
<3

Seeya!

Tisdag

Idag har jag fått vara ledig och har hunnit med en hel del. Städat okey plockat ihop behövs fortfarande dammtorkas, dammsugas och skuras.. nån frivillig ?! Diskat, kört all jävla reklam till papperssorteringen, pantat burkar och handlat. Tänkte nämligen bjuda familjen på mat. Dom har bjudit mej så mycket så jag tänkte att man kan ju bjuda tillbaka också, sen så är det alltid trevligt med besök!:) På menyn idag blir det smördegsinbakad kyckling med 4peppars ost, pommes, bea och sallad. Gott eller hur;)
Sen har Kusin Linnea och hennes kompis Carolin varit förbi på en kopp kaffe, en hel del surr om diverse saker. Bland annat om piercingar och jobb. Jag är utav den åsikten att så länge folk går omkring med ringar och armband kommer jag att ja kvar mina piercingar punkt slut!
Nä börja förbereda maten nu :)
<3
Seeya!

RSS 2.0