Ny arbetsvecka

Yes nu startar ännu en arbetsvecka och jag ser nästan fram em ot det. Man är ganska mycke piggare nu när man har varit ledig en helg! Har också hunnit träna på förmiddagen som i vanlig ordning en måndag. Följande:

 *Helkropps (11 maskiner Nautilus) gick jättebra!
 *Cykel 20 min 7.2km gick mindre bra

Men det kan ju inte gå toppen bra alla gånger!

off to work seeya!


Bilder

Nu ska dom lovande bilderna på mitt hem och framförallt mina nya saker komma upp!
Mattan, Lampan, sittkuberna, blommorna, spraymålat korgarna vita, den vita pallen, Dom vita korgarna.
Och så nöjd är jag, mattan som jag inte planerade att köpa blev jag nästan mest nöjd över. Så tokigt det kan bli ^^
Spelat bingolotto har jag också gjort ikväll och inget vann jag heller, men kul kan det vara ändå:)
Seeya

IKEA

JAAA äntigen har jag fått vara på IKEA! och gissa vem som handla för fulla muggar?! ja du har rätt JAAAG! Jag handlade:
*3 Fotpallar
*1 Pall(en sån som alla har)
*1 Maskroslampa
*2 Vaser
*2 Blommor
*1 Matta
* Galgar
* Sänglakan
* Ljus (så klart?!)
* Förvaringskorgar till tros/sock lådan
Sen handla jag säkert något mer också, men ja e sååå nöjd och det kommer att bli så fint!:)
Vi kom hem kring 18 och då fick jag äta hos mamma och pappa, sen var det hem och städa för det har verkligen sett ut som fan här hemma! men nu är det ganska så bra=) Hade även smsat med lina under dagen och vi taggade på att gå på damions release fest, fast sen va vi inte sugna längre utan tänkte att vi kunde ta ett glas vin hemma hos mej och bara ha det allmänt trevligt. Men efter en stund så kände vi "men vafaaan" klart att vi ska dit. Sagt och gjort så smeta vi på oss ansiktet och drack lite till och gav oss iväg. Och möttes av en mila kö! Vi tänkte väl till en början att ja men det brukar väll gå ganska snabbt? men jo thjeeena, efter en stund kom vakterna ut och skrek " det är fullt, det är en ut en in som gäller" och vi tänkte fortfarande att det säkert är nån som lessnat, blivit för full eller nått så vi stod vackert i kön en stund till. Dock var det som ingen som gick ut och det var KALLT (efter en timme är man genomfrusen) och vi sket i det hela. Lina gick hem till sej och jag till mej, men inte var jag sysslolös för det! nej du jag satte igång att skruva ihop mina möbler jag handlat på ikea. så nu är allt ihopsatt förutom lampan som jag tänker plocka ihop i morrn.
Men nu är det sängen som gäller, pappa kommer i morrn och ska hänga upp lampan åt mej! :) Bilder kommer också sen (nu när ja kan fota när det är städad haha)
seeya!

Kvällen

Har jag spenderat hos mamma och pappa (igen) men det är såhär att jag har fått ett il med att ja ska ha mycket vitt så pappa fick äran att spraya om mina badrums korgar till vitt. Och det blev så fint och finare ska det bli när resten kommer hem från IKEA i morrn (bilder kommer då också).. Läääängtar så det blir inte så sent idag för ja ska upp i morrn för vi tänkte åka kring 9. Jag köpte mej även nya nagellack i dag en svart från Depend med jättetunn spets så man kan dra streck och grejer, så syrrorna har fått vara försöks kaniner ikväll ;P haha men det blev gode bra ändå :)
Är inte dom rakaste linjerna som finns, men vafaan inte illa pinkat för att vara första gången tycker då jag!
seeya

Träning

Yeees idag tog jag mej ledigt och sov till kl 13.30 fyfan så mycke jag behövde det! Åkte till gymmet då jag vaknat till ordentligt och körde på som bara fan. Är dönöjd med cykelpasset idag!
  • Överkropp 7 maskiner nautilus
  • Cykel 20 min 7.8 km.. Nytt rekord igen ! ;D

Daughtry

Daughtry – Call Your Name
You never said, you never said, you never said
That it would be this hard
Love was meant to be forever, now or never
Seems too discard
There's gotta be a better way for me to say
What's on my heart without leaving scars

Tvättstuga

Yes min kvällunderhållning på min lediga helg, kan fan inte bli så mycke mer spännande än så här! Men det måste göras det också, det ska bli så himla skönt att bädda rent. Ren och fräsch och inga minnen! Synd bara att det tog så länge innan tvättstugan var ledig, annars hade det gjorts för länge sedan!
Senare ikväll kommer Lina, vi ska kolla eller rättare sagt hon ska visa mej hur hon gjorde för att ansöka och räkna om betyg till snitt för de där är ta mej fan rena rama djungeln och jag är en civilicerad människa (HAHA)
Har också hunnit klaga den där pastagratängen jag surrat om, men jag har banne mej inte hunnit först idag, antingen är det jobb eller något annat som har kommit ivägen. Men nu äre gjort.
Näni nu äre dax för att hänga tvätt och stoppa in ny
seeya!

Rubrik?

Nu är man tillbaka på jobbet igen, har hunnit vara och träna OCH fått mej en sovmorgon ;) Idag blev det omkastat för på onsdagar brukar jag egentligen köra överkropp men eftersom jag jobbar så ville jag inte behöva stressa med överkroppsträningen så det blev ben idag!

 * Nederkropp (6 maskiner Nautilus)
 * Cykel 20 min 7.5km

Jag börjar inte först om 40 minuter så undra va man ska hitta på nu då.. jag vet ialla fall att jag ska starta med en kaffekopp ;)

Seeeya!


Bakning

Japp ikväll har jag bakat, och misslyckats haha.. oket dom smakar väl som dom ska men dom är INTE vackra att se på. Men jag tror det beror på 2 saker. 1. Jag hade för stora formar 2. man ska inte ha fullkornshavregryn i kakor för det blir mindre kladdigt då. Men då vet jag ju hur ja ska göra nästa gång^^  Men ja ska hinna med att baka mycket.. Nya cokagrottor, hallongrottor, sommarkaka i muffinsformar, tårtor ja u name it. Är ju som trevligt att ha något att bjuda på.
Sen så erbjöd sej pappa (!!!!) att köra till IKEA på lördag så gissa veem som längtar och på söndag ska jag banne mej spela bingolotto (kärringvarning) men jag tänkte ju bli miljonär och resa till Indien.. sådetså!
Detta är lite av det jag funderar på att införskaffa.. sen trillar det ju alltid dit mer! haha
Men det finns ju sååååå mycke man vill ha, men vars ska man ha allt ?! Sen är jag ju väldigt mycke inne i Brunt (som mina fondväggar, soffa och vardagsrumsbord är) vitt, grönt och svart.. Snyyygt fast jag vill ha lite mera vitt så jag funderar på att måla om min TV bänk och mina tre tripp trapp trull hyllor är.. men jag får se!:)
Och så ska ni få en bild på mina misslyckade kakor, eller som linda sa "ems charmkakor" ;) gullunge!
och detta är dom fina! hah
Sen tänkte jag visa mitt kakfat som jag fick av farmor i julklapp, fast just nu används det som fruktfat
Seeya

En lång dag

Idag blev det en sån där lång dag, började jobba 7.30-13 och sedan iväg och träna idag blev det:
  • Helkropps (11 maskiner, Nautilus)
  • Cykel 20 min (slog mitt rekord med 0.2 km så nu är det 7.5 Wihoo!) och idag var det nästan skönt att cykla, det tar sej! haha
Sen skynda hem och duscha för jag fick nämligen ett till jobbarpass idag mellan 15.30-21 så nu är man färdig som artist! Egentligen hade jag tänkt laga pastagratäng idag men det blev ju som inte så det får jag göra i morrn efter jobbet, så jag har några matlådor! Har en heeel vecka jobb framför mej så det är ju bra om det finns, och denna helg ska jag banne mej vara ledig, hade tänkt baka colagrottor och hallongrottor så en påminnelse till mej själv är att komma ihåg att ta godislådor från konsum nästa gång jag är dit, mest troligt i morgon så få se då hur skarpt minne man har (HAHA)
Nä nu kallar sängen, en annan ska ju upp kl 6..
seeeya!

Glass och nagelpyssel

Efter jobbet åkte jag hem till lina och kollade in hennes nya saker, och snyggt blev det. Är lite inspererad av vitt nu så det kanske blir nån ommålning här också! Vitt för så att allt ser så mycket större ut.
Vi åkte sen hem till mej, vi började med att göra glass.. av mango och banan, man mixar allt till en glass smet och stoppar i frysen en stund och woila klar och asgott!
Sen har vi även haft manikyr.. filat naglar, skrubbat händer och målat naglar, så nu är vi fina om händerna som kommer att förstöras i morrn då man ska sprita händerna 1000 gånger om men då har man ialla fall fått vara fin en stund ;P
Sen har jag och lina jääävligt roligt just nu, båda övertrötta och ingen av oss kan prata rent.. här är ett lina exempel= "Det var så här, fartig musik! "(fartig - snabb) och Lina" det kommer snart det kommer snart det kommer snart jag: Åhfan! Båda: HAHAHAHA

Anouk

Hennes låtar är ju för underbara.. här är några!
Anouk – Lost
Anouk – Cry
Anouk – For Bitter Or Worse
Anouk – I Don't Wanna Hurt
Anouk – Everything
Anouk – My Best Wasn't Good Enough
Anouk – Our Own Love
Anouk – Fading
Anouk – If You Were Mine

Sessy

Nog har jag en ganska söt hund ändå.. hon låg och sov i mitt knä och så var hon förmodligen torr i munnen eller nått så när hon gäspade så stannade hennes överläpp såhär:
Så att övertänderna syns, gissa vem som har skrattat gott åt den bilden ikväll haha..
Kvällen spenderades ialla fall hos mamma och pappa, och jag fick lära mej den hårda vägen vad som händer om man äter mer mat än vad man gjort dom senaste dagarna + godis.. fy fan så illa ja mår! Haha så gick det med att unna sig något för att man har varit duktig xD suck...

Dagens..

träning är nu avklarad! Va lite småsegt att ta sej dit idag men de är såna gånger man ska ta sej i kragen och verkligen fara dit. och dit kom jag och det var skönt! Följande idag: (och det är ganska likt vecka till vecka men jag skriver upp det för att peppa mej själv!
  • Nederkropp (Nautilus, 6 maskiner)
  • Cykel 20 min 7 km (bara 0.3 km sämre än mitt "bästa" men även där finns ett mål, och jag meddelar när det är nått ;) )
Nu sitter jag här och eftersvettas och äter keso med banan, smarri smarr. Och sen blir det att hoppa i duschen. Vad som händer ikväll har jag ingen aning om, men den som lever får se..
seeya!

Städil

Ja ikväll har jag haft städil, så det gäller att ta vara på den tiden eftersom det inte sker sååå ofta haha ;P Men har fått en hel del gjort faktiskt. Bara dammsuga och skura kvar men det tar vi en annan dag!:) Skulle väl behöva renbädda också men det får också bli nån annan dag, kanske i morrn? om ja inte får jobb.
Har jobbat 4 fjuttiga timmar idag, känns ganska kasst att jobba så kort tid men man tar ju vad man får!:)
Börjar ha ett sug efter IKEA också, fast det är iof bara en sak som jag vill ha därifrån haha.. Men det skulle va apsnyggt inne på toan (och ja jag härmar dej lina, men det är för att du har sån bra smak ;) ) sen  är det ju massa annat man vill ha också men man har ju inte riktigt så gott om plats ^^
Seeya!

Tröga vuxna eller?

Läste just ett inlägg i Pitetidningen som faktiskt gör mej arg! Skolelever (då snackar vi förskola och uppåt) har fått börja dricka LÄTTMJÖLK och äta BECEL! whatafuck?!  Ett barn behöver alla de fetter som finns i det "naturliga"  barn behöver produkter som är så obehandlade som möjligt. Det påstås att övervikt kryper längre ner i åldrarna, visst är det så. Men jag har mycket svårt att se att det är pga standardmjölk och Bregott. Det rår snarare snabbmat, halvfabrikat och godis för! Och jag kan inte tänka mej att all mat som lagas på skolorna är från grunden tänk vad mycke socker man kunde bespara bara av att göra potatismosen själv?! Vad handlar det hela om, spara in pengar eller vadå? Långsiktligt då? Sedan tycker jag inte att man ska glömma bort att även om övervikt ökar så finns det faktiskt barn och ungdomar som har en förvrängd syn på sin kropp. Dvs anorexi osv. Att dom tidigt får lära sig att fett är fel. Nog för att reklam och andra saker också påverkar. Men man behöver inte pränta in i skallen redan från början att smör och standardmjölk är fel! Det kan dom avgöra själv sedan då dom blivit äldre!
Testa va lite kreativ förfan! gör nått roligt av det hela. Lär på ett roligt sätt vad bra mat är redan på dagis. Sedan måste man hemma också försöka lite. Om en förälder säger " fan va äckligt med sallad, vad kommer då barnet tycka?!
Måste bara skriva också en tragisk sak, när jag var på badhuset för något år sen så hör jag ett samtal mellan 2 flickor som kanske var i 10 års åldern. Ena flickan drar i skinnet på  magen (som finns där naturligt, var en normal smal flicka) Kolla vad TJOCK jag är! jag MÅSTE banta!  En tjej på 10 år. och ändå inför man lättprodukter på förskolan. Det är ju för fan skamligt! 
Nä vet ni.. straffa inte barnen för att vi vuxna är dåliga på att hålla igen. Barn oftast mycket fysiskt aktiva och behöver som sagt "riktig" mat och inte halvfabrikat! PUNKT!
http://www.pitea-tidningen.se/nyheter/senaste_nytt/artikel.aspx?ArticleId=5915488

Men typiskt!

Jag hann inte ta några sol bilder idag för den bestämde sej för att gömma sig medan jag tränade! TYPISKT! men jag fick i alla fall en bild innan jag åkte, nog för att det är en tråkig balkongbild, men blir man inte glad ändå så säg ?:)
Träningen gick väl sådär idag, maskinträningen gick hur bra som helst men fan så tung cykeln var! Bara att plocka fram sin tjuriga sida då (som oftast inte ligger så långt borta ;) ) haha Idag blev det följande:
  • Överkropp (Nautilus 8 maskiner)
  • Cykel 20 min (7km, niv 7)

Så även om cykeln kändes tung så gick det ialla fall hyffsat. TACKAR OCH BOCKAR FÖR MIN TJURSKALLIGA SIDA!
Tänkte dra nerpå byn om en stund, dom hade kanon bra pris på päron oppa ICA. 13:- för en sån där korg, den ska ja ha ;)
seeeya
Denna syn me sol gjorde min dag !:D

Hopp om liv

Är det någon mer än jag som får hopp om liv då solen skiner? Känns som om man fått värsta dosen av uppåttjack, man blir så himla lycklig när det är sol. Jag får ialla fall en himla massa ny energi. Lite fånigt men när jag vakna och såg att solen sken då log jag.. haahaa.. men jag är nog inte ensam om det ?!;)

Nu så sitter jag med min gröttallrik (ja jag klev upp kl 11 och SKÖNT var det!) ska ju jobba torsdag-måndag. Och njuter av att se att solen skiner, ska bara äta upp min gröt och sen åka och träna. Sen så hoppas jag att solen är kvar då jag har stöka färdigt för då ska jag ta kameran i handen och fota lite. Blir så himla fina bilder ute nu även för en amatör fotograf som jag.
Seeya!

Soppan!

Detta är då min version på köttsoppa!
Detta behöver du
  • 1L vatten (du kommer behöva tillsätta mer, men hur mycket avgör du själv)
  • 1 Grönsaksbuljong
  • 1 Gul paprika
  • 1 Pkt "soppgrönsaker 500g"
  • 1 Dl röda linser
  • 2 Kycklingfileér
  • Salt
  • Peppar
Så här gör du
  • Häll upp vattnet och lägg i grönsaksbuljongen låt koka upp
  • Tärna "soppgrönsakerna" i lämpliga bitar och tillsätt dem i vattnet med buljong. Låt koka tills det är nästan klart/lagont mjuka
  • Under tiden kokar du även kycklingen som du skurit i lämpligt stora bitar. Så att allt skum som bli kan silas bort innan kycklingen tillsätts med det övriga
  • Tillsätt de röda linserna och kycklingen med soppgrönsakerna
  • Tillsätt i slutet paprikan och purjolöken (för att de inte ska bli mjuka och sladdriga)
  • Salta och peppra efter smak.

    FINISH!

Godkvällens!

Kallt blev det också, verkar som om han där uppe har mycket svårt att bestämma sej för vad det ska vara för väder. Tycker ialla fall han är dålig på att "axla sin mantel" om man säger så! Ge oss liiiite värme tack:)
Jobb blev det idag också, 7-16 och idag var vi snabba. En bra dag helt enkelt!

Efter jobbet så åkte jag förbi Marie som var i fullgång med bakspaden. Jag skulle jo få min lovade blomma idag, men fick inte med så många rötter så nu står den i ett  vattenglas och jag hoppas på att det tar sej :P så att den inte hinner dö innan den hinner börja leva, men då är det iaf inte mitt fel ;) haha.

Håller på med matlådor (igen, men jag har blivit skitnoga med jämna måltider och då underlättar de många gånger om det redan finns klart) Idag blev det "soppan" har komponerat den själv ;P Recept kommer"! sen så blir det inte så mycket mer idag. Ladda inför träningsdag i morrn kanske? dvs bara ta det lugnt och njuta av mitt nya nummer av Cosmopolitan
seeya!

Linssoppa

Du behöver:
  • 1 msk olja
  • 1 gul lök
  • 1.5dl röda linser
  • 0.5 msk curry
  • 2st morötter
  • 1 tärning grönsaksbuljong
  • 8.5 dl vatten (jag her lite mer annars blir soppan så "tjock"
  • salt
  • peppar
  • 1 lagerblad
Så här gör du:
  1. Skala och strimla morötterna, skala och finhacka löken. Fräs lök och morötterna tillsammans i oljan och curryn.
  2. Skölj linserna och tillsätt dem.
  3. Häll på vatten, buljong och lagerblad och koka ca 10 min eller tills linserna är mjuka.
  4. Smaka av med salt och peppar.
Soppan räcker till 4 portioner och går bra att frysa in!
Sen måste jag rekommendera en burk som är suverän till soppor (och annan mat också för den delen) som håller tätt

Mat och Träning

Träningen idag gick bra, har kommit fram till att allt går fan så mycke lättare med musik än utan. Cykeln kändes nästan inte ens jobbig idag! haha. Idag som jag skrev tidigare var det helkropp på schemat så följande
  • Helkropp 11 maskiner (Nautilus)
  • 20 min cykel 6.9 km (Niv 7)


Sen var det handling nästan, eller okey jag åkte hem och duscha först och gud så skönt det var. Gymmet är bra och visst man ska svettas, men man ska svettas för att man arbetar inte bara för att det är jävla varmt :S bättre luft där uppe TACK! Tänkte att jag skulle göra en ny omgång matlådor så denna gång blev det Linssoppa. Guuud så gott det är, och enkelt att tillaga (recept/bilder kommer) Har även hunnit förbi mamma och pappa en sväng!:)

I morrn om jag nu inte får jobb så ska jag handla en blommkruka och svänga förbi Marie för hon har ett blommskott till mej så håll tummarna att jag inte tar livet av den blomman också. Jag vet fan inte hur jag lyckas?! jag är jätte noga med att vattna, en gång i veckan lite grann men inte fan har det nån betydelse.. tydligen? En blomma har jag haft i snart 1 år som lever och bambuskotten sen flera år. Dom klarar jag av. Men det är fint med blommor, synd bara att jag har så lite fönster.  Näpp bara vänta på att soppan ska kallna så jag kan portionera upp:)

Seeya!

Men vad faan!

Har just fått tag i yrkesväglederaren och fått veta att hon inte får hjälpa folk som inte är inskrivna på komvux..VAD FAAN!? Det fick jag vänta en vecka med att få veta, nu då ? vem fan ska ja prata med nu då? får väl försöka få tag i en yrkes på LTU då. Men det hade ju som vart smidigt om man kunde ha fått komma till en här i byn och få prata! Men jag tycker att det är jävla lustigt, varför kan dom inte ta in även dom som inte pluggar på vux, vi behöver också hjälp!
Sen så va ju vaktis här i veckan så nu sitter handtaget till balkongen som sten (hoppas jag) lika nöjd blev jag dock inte över toaletten. Där tätades det vara över, fuktskadan under då vad har ni tänkt göra åt den? för är det mögel tänker jag banne mej inte finna mej i det!
I helgen har jag jobbat och det va skönt att ha nått att göra. Var en gode så bra helg ändå med inte så mycke tjaffs. Så fler sånna tack!:) jobbar även nästa helg.

Nu har jag iallafall precis ätit gröt och druckit en kopp skabbkaffe och laddar energi för att åka och träna. Helkropps på schemat idag !:)

Jag kan jag också! ;D

Haha jag har varit på topp ikväll, jag och mina kommentarer ;)
(lina ska inte ha datorn min ikväll nå mer för hon kommer på saker hela tiden som jag säger som är roliga;o)
Jag väljer ialla fall att länka linas inlägg istället för att skriva ett eget, hennes beskriver kvällen perfekt ;)
http://thebestisyettocome.bloggplatsen.se/2011/01/14/4365526-lina-och-em/

Sinnes!

Ingen vaktmästare kom det idag och jag går SINNES, han hade inte ens vart förbi när jag vart borta så nog var den där stunden jävla lång. Jag visste inte ens att stunder kunde vara så långa?!

Gymmet gick i alla fall hur bra som helst när jag va på dåligt humör haha.
  • Överkroppsträning 8 maskiner (Nautilus)
  • 20 min cykel (slog mitt egna rekord idag.. 7.5km 20 min) så då vet ja va ja har att göra i morrn ;)
Har också hunnit på affären och handlat lite samt att jag gjort matlådor. Idag blev det 2 kycklingfileér + 1dl cemé fraishe + 1 paprika + 1burk champinjoner ihop rört med bulgur. så nu har jag minst 4 matlådor. Duktiga jag! Så något mer blir det inte ikväll. Lite TV gluttande samt datanördande, låter bra eller hur :)

Blue October – Say It (spotify) Grym låt!:)
It's all about steam
It's all about dreams
It's all about making the best out of everything
You'll know when your fine
Cause you'll talk like a mime

And you fall on your face
You get back upm  man you're doing fine
“a considerate clown, a preachy preaching machine”
is one of the sweetest things you would say about me
but I don't have the time for your distorted esteem
why are you toying with my mind?

I don't wanna hear you say (x8) it
I don't wanna hear you say (x6) it
I don't wanna hear you say (x8) it
Now you're messing with my pride

Look, you think you're smarter than me
Well everyone knows you will never be smarter than me
That's how it goes
I gained forty pounds because of you
Was there an “S” on my chest?
Well I confess, you were too much stress
I'd have a heart attack at best
So now I breathe it out, I breathe it out
And I spit it on the crowd cause they lift me up, they lift me up, they lift me up

When I'm feeling down
What am I spitting out? spitting out, something we never talk about
It's called my …mind

I don't wanna hear you say (x8) it
I don't wanna hear you say (x6) it
I don't wanna hear you say (x8) it
Now you're messing with my pride

I'm sick of standing in your line
So now you'll have to take it
take this to heart
I will never let you fuck me over
Stop talking down to me your war is old
your game is over
So here's my coldest shoulder

I don't wanna hear you say (x8) it
I don't wanna hear you say (x6) it
I don't wanna hear you say (x8) it
Now you're messing with my pride

My pride
Something we don't talk about
Something we never talk about


haha?

Tragiskt jag vet, jag väntar än. Fast det är inte jag som är tragisk! Om det nu blev så att min lägenhet inte skulle hinnas med idag så kan man väl ringa och säga det då!
Kaffedarr har ja också, i brist på annat har jag druckit kaffe (och coopkaffe smakar skiiit) Men jag har sagt att jag inte längtar till längre än 16 sen åker jag och tränar! Bra att träna snart för jag har hunnit bli irriterad! Och nu blev ja irriterad över en sak till... medan jag väntat så kunde ja ju ha laddat MP3n!! FÖRBANNAT!
Här är ett snyggt armband för 279:- som jag hittat på Dunken.se som ja ska ha! Är slut i lager just nu men ja ska ha det :D
http://dunken.se/VisaProdukt.asp?ProduktId=6472

Alter Bridge - Watch over you

Anledningen till att ja har så bra om tid att skriva idag är ju som sagt att jag väntar på vaktis.. FORTFARANDE...Men så fort han har varit här så ska ja åka och träna! Men vill som vara kvar och höra vad han säger om sprickorna i badrummet.
Så medan jag väntar så kan ja bjuda på en låt som jag älskar och har äskat mycket länge och blir aldrig less att lyssna !:)
Alter Bridge – Watch Over You (spotify)
Leaves are on the ground
Fall has come
Blue skies turning grey
Like my love

I tried to carry you
And make you whole
But it was never enough
I must go

WHO IS GONNA SAVE YOU
WHEN I'M GONE?
WHO'LL WATCH OVER YOU
WHEN I'M GONE?

You say you care for me
But hide it well
How can you love someone 
And not yourself?

And when I'm gone 
Who will break your fall?
Who will you blame?

I can't go on
And let you loose it all 
It's more than I can take
Who'll ease your pain?
Ease your pain

WHO IS GONNA SAVE YOU
WHEN I'M GONE?
WHO'LL WATCH OVER YOU?
WHO WILL GIVE YOU STRENGTH
WHEN YOU'RE NOT STRONG?
WHO'LL WATCH OVER YOU WHEN I'VE
GONE AWAY?

Snow is on the ground
Winters come
You long to hear my voice
But I'm long gone

Väntan

God dag! Igår när jag sa att ja skulle försöka hålla mej vaken för att se Rusch hour 2, jag misslyckades. Somnade innan filmen ens hade börjat! haha så nu har jag fått sova ordentligt så nu är jag pigg och utvilad :D
Fortsätter att ringa folk ialla fall samtidigt som jag äter min himla gröt. Har fått napp idag av min hyresvärd så vaktmästaren ska komma och kolla/rätta till det jag har undrat över! Ulla svarar inte så hon är nog fortfarande sjuk så de blir att ringa i morgon också. Den enda jag inte fått tag i, eller jo jag fick tag i personen ja skulle ha tag i men fick veta att det var inte hon som hade med det att göra. Den personen jag vill ha tag i svarar inte förnst efter kl 13 så då blir det att ringa då!
Har inte fått jobba på 3 dagar heller, gissa vem som börja bli otrooligt rastlös?! I morgon jobbar ja iof.. heeeela 2 timmar. Alltså nog är man snäll som accepterar och tar såna skitpass! Men dom lova att om de kom in nått längre skulle ja få ta det istället. Så hoppas hoppas. Sen så hoppas jag att ja får jobba helgen också!
Senare idag blir det att fara och träna också. Skönt skönt =)
Näni nu ska ja och min gröttallrik fortsätta att vänta på vaktmästaren! Kanske hälsar på herr kaffekopp också ;)

Kallt!

Typiskt så kallt det har blivit igen -16 men det känns som mycket mer!
Har försökt ringa en massa folk idag, bland annat på kommunen men där är dom bara borta. Hyresvärden svara inte och inte heller yrkesvägledaren.
så jag promenerade även ner en sväng på byn för att kolla varför studievägledaren inte svarade och det berodde på att hon var sjuk så kanske inte så konstigt då. Så får försöka ringa i morrn ist och hoppas på att hon är frisk!
Mötte upp Marie på byn också, vi köpte en kycklingmacka på Smultert och åkte hem till henne och åt, gott var det men inte nyttigt! men men gick hem sen så det kanske jämna ut det åtminstånde lite i alla fall?! :P
Så nu sitter jag här hemma och tittar på Simpsons och har mumsat i mej lite oliver och fetaost. Mums säger jag bara, jag älskar verkligen oliver, så gott att bara äta när man är sugen på något annat som kanske inte är så nyttigt ^^
Får se om ja orkar vara vaken för att se rusch hour 2 också, för filmer med Jackie brukar vara helt okey!:)

Herre guuuud

Herre gud (som alla turkar sa) funderar på att ringa min hyresvärd i morgon, nu är jag less, igen.. tror ni inte att handtaget till balkongdörren har lossnat igen?! Jo då men det är inte så konstigt skruvar man fast nya skruvar i samma hål som dom gamla satt i, vad händer? just det dom lossnar och det behöver man inte vara smart för att fatta^^
Sedan har jag inte så vackra lister i badrummet, dom är inte tätade och då blir det mögel, eller vad det nu är. Men det ser inte ut att vara det minsta bra, så jag tänkte ringa och göra dom uppmärksamma på det. Och jag HOPPAS att dom gör nått åt det ;) skulle inte sitta fel med nya tapeter där inne. Sedan funderar jag på att fråga om man får byta ut badrumsskåp, det borde man väl få göra?!
Inte så vackert va?!
Vet ni vad jag fått också?! en ny TV, eller en nygammal TV men den är större än den andra jag hade, fast denna är såååååå klumpig men den får duga. Ser ju inte så ofta på Tv ialla fall! Så när jag väl ser så får jag ialla fall se på större bild;)
Och här är min nya klump, med bättre bild ;)

Denna dag

Nu var halva måndagen över och jag blev ledig! Skönt för man behöver en ledig dag efter 5 jobbardagar.
Som jag sa igår så skulle jag försöka att inte sova bort hela dagen, så jag klev upp kl 10 (men hade mer än gärna velat legat kvar) åt min grötfrukost (inte så gott när man inte är hungrig på morgonen, men ner skulle det) och sen iväg till gymmet. Idag sysselsatte jag mej med följande:
  • Helkroppsträning dvs mina 11 maskiner (Nautilus)
  • 10 min rodd
  • 20 min cykel
Så jag är ganska nöjd över dagens pass!:)
Senare åkte jag och lina på röda korset och kollade samt att vi handlade lite. Keso och oliver fick följa med hem idag så till lunch/mellis blev det en fibermacka med keso och en banan. Mums!
Har också försökt ringa yrkesvägsledaren men det klipper bara?! whyyyy ja som vill ha hjälp så ja hamnar rätt, men de e bara fortsätta att försöka!

Nä hä de här duger inte, man man kanske skulle ta och börja laga middag. Gör lite extra så då kan ja ta med mej till jobbet också, för ja hoppas dom behöver mej i morrn ;P

Handbad

Gissa vem som var tröttast på morgonen? - mee. klockan 3 i natt somnade jag och skulle upp klockan 6. Hög musik, bråk i trapp och glasflaskor som studsade ner för trapporna. I morse då jag gick ner så låg det burkar och flaskor i hela trappen (och utanför dörren) och en sko! Stackars fan som fick gå hem utan den^^ haha. Fast egentligen tycker jag inte det minsta synd om dom med tanke på att dom sabba min sömn! Jobbet gick i alla fall som på räls idag och gott sov jag på mina timmar. Hade egentligen tänkt åka och träna men kände att det ändå inte skulle ge mej något när jag bara sovit 3 timmar. När jag slutade åkte jag till mamma och pappa och hämta min bil som har fått tina idag. Fast till ingen nytta med tanke på vädret som varit idag, nu tycker jag inte att det behöver komma någon mer snö!

I morgon är jag ledig, vad jag vet ialla fall. Men ska ändå försöka att inte sova bort hela dagen utan äta min grötfrukost (som jag bestämt mej för att göra till rutin, så lågkalorilingonsylt är inhandlat!) och sen åka och träna! Blir helkropps i morrn + 20 min på cyklen (Den förbannade cykeln) men ja ska härda ut, någon gång kanske man tycker att det är roligt^^ hoppas kan man ju alltid. Och så har ja handlat hem så ja ska göra matlådor. Inget avancerat utan Bulgur blandat med champinjoner och svampcremé fraishe och kycklingkorv. Jämna matrutiner var det ja!
Nåväl nu ska jag göra ett hand bad, har köpt babyolja för mina händer ser ut som fan. Men det blir väl så när man tvättar och spritar dem 1000 gånger om dagen. Så dom behöver det verkligen. Egentligen så skulle hela jag behöva det men har som sagt inget badkar =( guuu va ja skulle vilja ha ett! Jag skulle nog bo där. Jag, babyolja och badkar = happy me!

Uppdate

Peppar peppar kan ta sej i RÖVEN! Musikhelvete!

Säger bara S.U.C.K!

Har nu hunnit laga lunchlåda tills i morrn, fixat med naglarna, diskat och plockat undan en massor. OCH dom spelar FORTFARANDE! suck säger jag bara, rolig dag i morrn NOT! Men får väl försöka sova ialla fall ska ju ändå upp kl 6 och jobba delad tur i morrn.. jippi!
Här är ialla fall ett par böcker som jag snarast ska införskaffa. Dock så finns Stephanie Meyers bok inte i pocket så den får jag vänta med tills den kommer. Är sån att har jag en gång börjat samla en författares böcker i pocket måste ALLA vara det, för annars blir det konstigt.

(Haha tror nästan det är bra att gnälla i bloggen, för gissa vad. Musiken är TYST eller inte tyst men tystare... peppar peppar!)
Nå väl natti natt!


Journalisten Saga Rydberg åker till Afrika för att rapportera om konflikten i Darfur. Reportagen ska visas i tv-sänd gala, där pengar ska samlas in till en välgörenhetsorganisation. Med på resan följer den unga, populära bloggaren Lena Runhag, något som kommer att få oanade konsekvenser för Sara.



Bree Tanners andra liv berättar den fascinerande historien om den nyfödda vampyren Bree Tanner, som först dök upp i Ljudet av ditt hjärta. Vi får följa de nyfödda vampyrernas förberedelser och jakt på Bella Swan och familjen Cullen, deras möte - och det oförglömliga slutet.

Många bollar i luften

Sådär ja, äntligen hemma!:)
Blev en lång och innehållsrik dag idag, började med att jobba 7-16 och det var en hyffsat bra dag idag, men oj så paj ja var ändå när dagen var slut. Sover inte som folk riktigt utan ligger och grubblar mycket på dittan och dattan. Jag har ialla fall kommit fram till att jag ska söka in på lärarlinjen på LTU. Idag på rasten satt jag och kollade på LTUs lärarhemsida och jag känner att det ändå nog skulle vara något för mej. Jag kan ju i alla fall försöka?! Alltid söka in och sen tacka nej om det nu inte skulle vara något för mej, eller om livet skulle se ut annorlunda i höst. Så på måndag ska jag ringa och boka tid med syon på komvux (om man får göra det när man inte pluggar där?!) ska ringa och höra ialla fall för det är inte mycket jag fattar just nu gällande det där. Dom håller dessutom på att göra om lärarlinjen så jag vet inte vad som gäller riktigt och vad jag ska söka för att hamna rätt. Men den som lever får se!:)
När jag slutat jobba blev jag bjuden på middag hos mamma och pappa, och det var ju smarr som vanligt. Kollade lite Tv. Fick även upp ett jätteryck 19.00 att jag skulle åka och träna, så jag satte mej i bilen och åkte dit, men tro fan inte dom stängde 19 då ?! TYPISKT jag som va så taggad! Men får ta det en annan dag istället. Kanske i morrn på timmarna?!
Hade även tänkt göra en tidig kväll. Men det låter som om det kommer att gå jävla dåligt. En "granne" har fest och musiken är inte anpassad för en som tänker sova om jag säger så. Men det gör väl inte så mycke, någon gång kommer dom att få igen !:D mwhaha. Så jag funderar nästan på att ställa mej och göra matlåda tills i morrn. Varför inte när jag ändå inte kommer somna på ett tag. Dax att få in jämna matrutiner, och jag vet att om inte ja ha med mej mat i morrn kommer jag hoppa över lunchen och det är fyfy!
Seya!:)

Sovmorgon

Det blev ingen träning idag, jag kände att jag behövde sova istället. Har ju ändå tränat 3 gånger denna vecka, så det är ju inte så dåligt ändå!

Sitter iaf på jobbet nu, är en 45 minuter tidig men ja kände att jag inte orkade sitta hemma och vänta på att klockan skulle bli dax att åka heller. Håller mina tummar och tår för att denna kväll blir bättre än gårdagens. haha inte nog med att det var en blabla kväll utan klockan stannade i köket så vi gick ganska länge och trodde att klockan var 17.50 när det i själva verket var 18.50. Vilken stress man kände då! Men men alla kom sej ju till sängen som vanligt men ändå.. KLOCKJÄVEL!

Nåväl är nu "bara" 40 min kvar.. vad ska man då hitta på?!

Träning och jobb

Onsdag idag, och denna onsdag startade med ett gympass med lina. Blev ben och kondition idag, och jag tycker fortfarande att cykla på dom där cyklarna är förjävla tråkigt. MEN jag har tänkt såhär. 1.Antingen glömmer man att man cyklar just för att det är så tråkigt eller 2. Man cyklar ändå, och när man gjort det nog många gånger så får man det som rutin och då kan det vara hur tråkigt som helst, men man gör det ändå. Själv satsar  jag på 2an. för 1an kommer aldrig hända, för man får så ont där bak så man kommer aldrig glömma att man sitter på en cykel. Så goooooo... (haha höll på skriva go 2an go 2an men då finns det säkert nån snuski fan där ute som tolkar det som något annat) såå vi struntar i det.
Sen så har jag också jobbat. Och idag har det varit en sånt där jobbigt pass, allt bara blablabla. Men alla kan inte ha en bra dag alltid, man får väl se det så och hoppas på att morgondagen blir bättre ;P går kväll även då.
Sen på fredag ska jag och mor min till stan (om det nu inte är -30) så ja hoppas verkligen att jag hittar mej en jacka, för det börjar vara kallt att gå utan.
Nåja om man skulle lägga sej, har inte bestämt mej om jag ska träna imorn men OM jag skulle göra det är det ju bra om ja inte sover bort hela dagen, börjar ju inte jobba först 13.30 men ändå.
Här är en bok jag läser just nu. Men man är så insnöad på hennes andra böcker, så denna är väl kanske inte lika bra. Men den går att läsa!:)
Jorden har invaderats av en ras som tar över människornas sinnen medan de lämnar kroppen intakt och större delen av mänskligheten har dukat under. Men Melanie Stryder vägrar att tyna bort.

Vandraren, en av de invaderande Själarna som har tilldelats Melanies kropp, har hela tiden varit medveten om hur plågsamt det skulle vara att ta över en människas kropp: de överväldigande känslorna, de allt för tydliga minnena. Men det finns en svårighet som Vandraren inte har väntat sig att den tidigare ägaren av kroppen vägrar att ge sig av och överlämna kroppen till henne.
Melanie fyller Vandrarens sinne med bilder av Jared, mannen hon älskar och som hittills lyckats hålla sig gömd. Det är omöjligt för Vandraren att skilja på sina och Melanies känslor och snart åtrår hon en man hon aldrig mött. Hotet från de andra Själarna gör Vandraren och Melanie till ovilliga allierade och tillsammans ger de sig av för att finna mannen som de båda älskar.

Gissa vad jag fick idag?

Jaaaa min nya mobil och så nöjd jag är! Röd och fin så nu har ja en röd kamera och en röd mobil ;)

 

Idag har jag även hunnit iväg på gymmet en sväng, i hopp om att träna bort lite träningsvärk. Shit mina ben säger jag bara! I ryggen får det gärna vara träningsvärk för det är bara skönt ;P
I morrn blir det jobb och jag jobbar tills på söndag, klagar inte ;)

Synskonkväll och raderade minnen

Ikväll sitter vi alla 3 syskon och ser på film och äter popqorn. Det var länge sedan och trevligt!
Har också suttit på Facebook och raderat allt sen jag startade mitt konto, vissa meddelande gjorde mer ont än andra att radera, eller inte psykiskt radera utan radera fysiskt. Men livet går vidare, antar jag.
Breath in breath out thats the easy part to do.. but how do the rest work?
Breath Breath Breath

Träningsvärk

Så där ja då har man jobbat färdigt för denna dag också, blev en kort 8-13 tur. Men dom kan vara sköna dom också, när det var på en ny avdelning och allt, för då är det alltid lite spännande. När jag skulle gå hem ( kände mej duktig idag så jag gick till jobbet) så gick dragkedjan till min jacka sönder, vilken tur man har då och kallt blev det att gå hem..:( så när mamma slutar ska hon följa så jag får titta om ja hittar nån fin jacka på sportringen. 

Och så väntar jag med spänning på en sms-avi. Har ju äntligen beställt mej en ny mobil för jag är så jääävla less på min, ALDRIG mer att jag köper en Samsung! Men fört illfället ligger mobilen i Ånge så ja får väl vänta någon till dag på det.
Igår var ju jag och Lina och träna, och jag kan erkänna att ja har en djurisk träninsvärk idag. Men då vet man att man gjort något bra. Ska hinna dit i morrn också hade jag tänkt när jag ändå är ledig. (vad jag vet för tillfället)
och angående med att riva ner granen så gjorde jag det också.. kors i taket! granen och allt julpynt åkte ut, bara gardinerna kvar men ja tänkte att dom får hänga en vecka till så att jag hinner bestämma vad jag ska hänga upp efter.

Nä men god morgon!

Har fått den dåliga vanan att vara vaken sent som fan och kliva upp sent som fan, men vet ni vad? just nu så gör det mej iiiingenting för jag vill ha och behöver all den sömn jag kan få, för nu är det till att vara workohollic igen, så alla andra tankar trycks bort. För dom tankarna orkar jag inte tänka.
Igår hade jag (och lina) men snackar mest för mej själv värsta baikisdagen. Jag kan inte minnas när jag sist blev bakis så här. Men då har man lärt sig en sak. BLANDA EJ.. hahaaa. SÅ igår ialla fall så sprang lina och kolla om någon av dom 100 pizzeriorna vi har va öppna och tack och lov så hade dom det! Så det blev pizza och tv tittande igår kweelst. Och guuuuud så gott det var med pizza, tror fan aldrig den smakat så bra haha.
Idag då? jo idag har jag seriösa tankar på att riva ner granen, jag är så fruktansvärt less på den! Allt det andra kan ju få vara med nån vecka till men granen. den ska UT! Fast det innebär ju att jag måsta möblera lite annat jobbigt också.. suck. Jag tycker verkligen inte om att städa. Förutom då ibland då man får sina städ il, fast dom inträffar ju dock inte så jätteofta^^
Well tummen ur och försöka heva ut granen...

RSS 2.0