Less less, sa ja less?

Nu är det ju såhär att  jag är fruktansvärt less på att det ska snöa hela tiden, det RÄCKER nu! Sen är jag lika fruktansvärt less på att det är kallt för jag fryser hela jävla tiden!
Sen är jag less på en till sak och det är att ha ont, visst man ska inte klaga för det finns ju faktiskt dom som har det många gånger värre än vad jag har, men det här är min blogg och jag får klaga bäst jag vill. Hoppas dom i pite när jag ska tillbaka på återbesök har någon bra idé för det här men att ha ont i nacke/rygg/skallen är faktiskt inte så trevligt,  sen att som sa att det är kemisk obalans och något med att nervändarna inte fungerar som det ska skulle vara intressant att veta vad som menas med det. Det jag vet det är att det gör en bara allmänt omotiverad till allt och grinig jag lovar man blir grinig!
I morgon blir det jobb på en avdelning jag inte varit på hur länge som helst, men det ska nog gå bra.. får bara hoppas den andra vikarien är lite mer inne i gamet än vad jag är^^ men annars får vi väl lösa det på något sätt
Har ikväll gjort vegetarisk mousakka och använt aborgine istället för potatis så få se då i morrn om det är ätbart, hoppas för orka va hungrig ?:P
Nä nu funderar jag på en varm dusch, linnement i nacken (Linnex är för övrigt skitbra för er som vill veta) spikmattan och boken sen ska jag soooova !:)
Natti natt!

Prov

Ja som ja nämnt för en massa inlägg sen så funderade ju jag på att läsa Matte B och nu har ja ju fått tummen ur om man säger så, så numer är jag tillbaka på Komvux. Så till saken, hade prov idag och det gick BRA! hade 2p från att spika provet och jag är så nöjd, och så är det såklart tur att man har en bra lärare. Bara hoppas att resten av proven går lika bra. Mind note: Gör det inte svårare än va det är!
Väntar på att Fia ska komma förbi också, vi ska fortsätta vara hurtiga med matten^^
Fick för övrigt vara kvar på Ugglan också, fast på en annan avdelning ialla fall februrari ut, sen fick vi se hur fortsättningen blir.
Måste baka också problemet är ju bara att jag inte vet vad. Idé nån?
rörigt inlägg blev det också, men är man rörig i skallen så blir det ju lätt så här ;) haha
seeya!

Reload

Måste då ursäkta dom 2 läsarna ja har om dagen för tillfället att jag varit så dålig på skriva, men få se då om ja kanske kan göra bättre ifrån mej nu då;P

Går näst sista natten på mitt feb vick och hoppas att jag får fortsätta här på Ugglan, fast som vickarie vet man ju aldrig tiktigt vars man hamnar, men man kan ju önska^^ (haha ungefär nu tappa ja tråden om vad jag skulle skriva mer)
Men ialla fall, Disa hon växer och växer och är allmänt stökig ganska gratis ibland faktiskt. Men förjävla söt är hon då och det är nog det som räddar henne ;) Hon sover för tillfället hos syrrorna nu när ja jobbar nätter så hon inte behöver vara ensammen så mycket och så att jag får sova på dagarna.

Snart fyller ja ju år, och jag har fått order om att ja ska ha fest så bara hålla tummarna att jag inte åker på ett vick så det infaller på en jobbhelg.

Ny mobil har jag också funderat på, nämligen en SonyEricson Experia Arc S så ska ut på jakt nu. Egentligen är det ju inget fel på den jag har men vill ju också va lite modern ;P

Nåväl nu har jag gjort mitt bästa och ska försöka hålla igång detta ^^

Seeeya!

RSS 2.0