Söndag

Nu så är jobbarhelgen över och jag är ledig i morgon och fasen så skönt ;D Vet inte riktigt vad jag ska göra men något hittar jag väl ändå på, men en sak vet jag och det är att jag ska sova till minst 11! Men sen tror jag att jag ska baka mozartbollar (tror dom heter så) började ikväll men jag känner att jag inte riktigt ville fortsätta:P så nu ska jag bara sitta och vara trött en stund och sen sova :)
Seeya!

Midsommarafton

Min midsommarafton började med att jag klev upp 11, gjorde mej i ordning och for vidare till mamma. Hjälpte henne att få med det sista (övriga familjen for igår) och snabbhandla det sista och for på direkten till underbara Brändön. När vi kom hit hade mat börjat att ställas i ordning och vi beslutade att börja med sill osv först och fyfan så mätt! Sen blev det lite dricka (inte för mej då) och surr och sedan började gubbarna att grilla. Även Kerstin kom och åt middag med oss :) så vi åt och åt och åt fast egentligen tror jag att ingen var hungrig med tanke på den sena sill lunchen, men lite gick ner iaf^^ och sedan blev det ännu mer surr och BASTU. Och sent blev det tror  ingen somna före halv 3 och jag tror jag va den som somna sist med tanke på soffan jag sov i. Eller sov och sov det slutade ialla fall med att jag la stolsdynor på golvet och somna nån timma där istället. Men jag var faktiskt relativt pigg när jag "vakna" av en blöt sliskig puss av Troja och sen var det bara att packa ihop och bege sej hem för min del för jobbet började 12,30. Men en helg vilken som helst kan inte bli tråkig med vårat gäng;) hade faktiskt varit kul att fått följa till Hägnan idag, men en annan gång kanske.
Jobbet gick för övrigt som på en dans idag (haha) nä men lugnt och behagligt, for och surrade med Lina en stund senare också och nu sitter jag här och försöker varva ner. Hade tänkt duscha men tror fan jag tar det i morrn. Mitt avlopp jag HATAR det det luktar som jag vet inte vad..extremt ruttna ägg?! nä blir att ringa vaktiks på måndag IGEN, nu får det fan vara nog jag tänker inte leva i detta när det förutom sprider sej i hela jävla lägenheten, usch, blä och FYFAN!!
Seeya!

Kvällens låtar

Denna är en av mina absoluta favoriter! Älskar musiken i den ;)
Och här under mina nya favoriter

Torsdag

Så där ja nu har man gått 4 dagar och jag är ledig i morgon, nice. Ska åka till Brändön till resten av familj + släkt och fira midsommar, och det blir nog himla mysigt;) idag när jag slutade så hade jag ju tid hos sjukgymnasten och fick ligga på värmedyna + TENS och det är såå himla skönt ni skulle bara veta! Jag ska känna efter hur min rygg reagerar på det så skulle jag få låna en och ha den hemma. Fick även pröva ett värmelinnement som iof var jätteskönt och brännde som satan men effekten var kortvarig tyvär:/ synd för det hade varit kanon om effekten varit mer långvarig, men kanske finns nått annat?! Nån som vet ett linnement som värmer och har långvarig effekt?
Ikväll har jag iaf ätit middag med mamma, vi skulle äta på Heart to heart men vi möttes av en skylt där det stod "På BB, tillbaka om 2-3 dagar" TYPISKT! Så det blev grillen istället, gott det också men var som ganska sugen på den andra maten men de får väl bli en annan gång då:) Somna en stund på soffan gjorde jag också och guu så skönt. Senare kom Lina och hämta upp mej för att åka en ragg. Apropå lina så gjorde vi ju sushi igår och jag hadde minnet med mej och tog kort ;)

Mums!:D
Seeya!

Uppdate

Ja egentligen borde jag väl sova nu men jag ska.. snart ;)
Har nu jobbat 2 dagar på mitt sommarschema och det är skönt att vara igång (dock tror jag min rygg säger annat) men oftast går det bra medans jag jobbar men det onda kommer mer på kvällen då jag stannar av vilket då naturligt leder till lite taskig sömn, men det går ändå! Remissen till en MR-röntgen fanns i min brevlåda igår (en i idag också för den delen?!) så nu har jag 2 olika tider så jag måste nog ringa dit och höra hur dom ska ha det^^ men jag kan erkänna att jag blev riktigt förvånad för nog trode jag att det skulle dröja längre, men under kan ske.


Idag efter jobbet for jag till Marie, även Lina var där och jag fick stränga order om att jag skulle ha almanackan med mej. Så det blir nog en övernattning i Byske i sommar.. MYYS! Måste även försöka få bort en tur en söndag annars totalkvaddar den min och Linas (kanske david och maries) tripp till Brändön och det vill vi INTE! Som jag har längtat dit! Vidare till mamma och pappa där jag blev bjuden på Lax och potatis MUMS det också.
Jag och pappa åkte och kollade på mammas present men den va slut så det blev att beställa den istället... jag säger bara det nu blir mamma mer modern än mej i teknikvärlden haha
Jag, Bea och pappa for även förbi farmor för det var nå tjall med brunnen, och såklart passade ja på att få se kusin Saras lägenhet. Skäms på mej att jag inte hunnit dit tidigare, men bättre sent än aldrig kan man väl säga;)
I morrgon blir det sushi med Lina, det var ett tag sen så det börjar ju vara dax. Ska även kika i lite intressanta tidningar och se om jag kan besluta mej för något;) oj vad ångesten kan vara stor ibland^^ haha
Seeeya

Kvällens låt


Söndag

Så va denna helg över och i morrgon så börjar sommarvicket.. KUL :D ska bli skönt att få vara på samma ställe en längre period, blir så mycket att hålla reda på när man springer omkring överallt. Nog för att det också är kul och man utvecklas, men som sagt man blir ganska körd i skallen efter ett tag.
I fredags var ja ju hos sjukgymnasten och jag fick mej en ordentlig tankeställare kan jag ju säga! Jag har nu en kronisk smärta i ryggen och jag är behandlingsbar så jag ska få testa diverse behandlingar, linnement och TENS men om jag inte skärper mej dvs alltid jobbar, stressar och glömmer bort att ta hand om mej själv så kommer jag att få leva med kronisk smärta i resten av mitt liv. Så det gäller nu att tänka om, att ta hand om mej själv och inte jobba dygnet runt som jag numer gör. Vilket kommer bli svårt att ställa om eftersom jag tycker om att jobba och vara i farten men nu måste hälsan gå först, jag vill inte ha ont i resten av livet precis.
I Lördags så var jag hos mamma och bakade lite olika förslag inför hennes 50års och en dessert blir nog cheesecake med jordgubbar/hallon. Plus lite annat smått och gott.
Och idag Söndag har inget speciellt hänt, jag ställde ingen väckarklocka så jag vakna inte först 15 (!!!!) men antar att jag behövde det eftersom jag annars sover så dåligt.
Surfa runt en stund och sova sen :)
Seeya!

Långdag

Lule resan var då bäst, gissa vem som kom hem med en väska ?;) och snygg är den! Ska visa bild sen på mina inköp, ialla fall dom viktiga för rakhyvel vet väl varenda en hur dom ser ut. Jag och lina alltså gick omkring på stan, kollade, shoppade, tramsade runt ja som vanligt;) åt middag på Dagobert och en iskaffe på Roasters. På kvällen kom även Esko ut och surrade med oss och det blev en sväng till på Roasters. Gud vad jag önskade att jag var lulebo för det verkar så mysigt att bara kunna gå ut och ta en öl på kvällen, eller sitta ute på nån servering, dricka kaffe och surra. Men de e väl klart allt är väl "spännande" i början. Men här i byn stänger ju typ allt kl 18. Hann även med att surra me momo en sväng. Vi kom inte hem först 23 ialla fall ;)

Idag är det en riktig långdag på jobbet. Börjar 7-16 och sen på Nyberga 16,15-19,45 egentligen är inte låånga dagar så farligt sålänge dom inte blir för många. Har ialla fall hela 30 min övertid denna vecka... ooops! men de får dom leva med.

I helg är jag ledig ialla fall från fredag kl 14. tror jag ska baka:P börja förbereda lite inför mammas 50års. Nån som har förslag på vad man kan baka som är gott på ett kalas?! 

nåja.. seeya!


Äventyyyr

Nu beger jag mej snart ut på äventyr med min vapendragare Wiinah, vi ska besöka den stora staden Luleå.. HAH nä men vi båda är lediga (wooow) och vi tänkte att det skulle vara kul att se något annat än Älvsbyn så vårat naturliga val blev ju såklart Lule. Vet inte om det är något speciellt ja behöver, men är som lite sugen på en ny väska var ju ett tag sej jag köpte mej en ny;) men nog vet jag att de följer med hem något har ju som en tendens att göra det.
Igår hjälpte jag mamma med inbjudningskorten till hennes 50års och vilket rackel! Först har dom inget skrivprogram på deras dator så då gör jag korten på beas men då är inte skrivaren kompatibel eller vafan de nu heter till deras gamla skrivare. Vi åkte upp till morfar men då visar det sej att programmet jag använde i Beas dator inte var kompatibelt till det programmet morfar använder. JAMEN! tack och lov så löste det sej till slut, med lite stök och lite svärande över modern teknik så funka det! Vi åkte även upp till farmor en sväng för att se hur det blev efter renoveringen och det blev ju bra, fräscht och fint :)
Nä off i go.. seeya!

Hetta

Satans så varmt det är, kan säga att det är ganska tungt att jobba i denna värme! Men det skulle förhoppningsvis komma lite regn i morrgon vilket känns skönt så att luften rensas från lite pollen. tycker verkligen synd om alla dom som är mega allergiska, själv känner jag bara av det lite vilket jag såklart är tacksam över.

Men ialla fall sitter och har en 30mins rast nu, och är lite smått irriterad! Alltså kvinnoyrken, som då exempelvis vården som jag är i så är folk ganska duktiga på att prata bakom ryggen, jag kan för mitt liv inte förstå var det är som är så svårt att prata med den personen som det berör?!  då löser det sej ju på engång, man sparar en massa irritation, energi och framförallt så främljar det ju bara arbetsgruppen av att veta att man är ärlig. För det är ju som med allt annat, ärlighet varar längst. Men i vilket fall så tänker inte jag nyttja min energi på andras irritation den energin kan jag använda till så mycket annat!

Ikväll blir det iaf poolparty hos Marie och Davis, vet inte om jag ska bada direkt men en öl blir det nog;) får ju vara lie snål med intaget ikväll eftersom jag jobbar i morrn. Men det lir garanterat trevligt, undrar bara hur svettig man är när man kommer fram, nog för att det inte är långt men det är ju så kvavt :O

Nåväl.. seeya!


Hopplöst

Haha nog är det väl ändå typiskt, jag börjar inte först 12,30 och då är det orkan och regn ute och några minuter efter att jag börjat så blir det klablå himmel och sol. Det slår ALDRIG fel, garanterat att det är skitväder i morrn då jag ska slipa spegeln på timmarna :P
Sitter ialla fall och har rast, är ju på ugglan i helgen och oj så kul det är! att äntligen få vara på "hemma plan" jag misstrivs verkligen inte på det andra stället, men "hemma" är ju alltid "hemma"
Ikväll då jag slutar 21,30 ska jag förbi mamma och pappa för dom lovade att spara undan några sushi bitar.. MUUMS!

Sen den där jävl handledsskenan då, inte hjälper den ja men inte det minsta! den är bara ivägen! ska ta och ringa på vårdcentralen på tisdag.. men men

Seeeeya!

Musikafton


Fredag

Nu så är det fredagnatt, och har precis åkt hem från Marie och David. Blev att jag åkte dit efter jobbet, vi såg bb surrade och trevlade oss:P
Jobb ja, va ju egentligen tänkt att jag skulle vara ledig idag, måla om min spegel osv men det är ju inte första gången det blir omplandering och i morgon börjar jag inte först 12,30 skönt!:) söndag är dock en delad tur, fast jag tycker inte dom är så hemska ändå. Tänkte fara och slipa spegeln då istället och hoppas på att det är bra väder (vilket det aldrig är då jag är ledig) men jag får ju se !:)
Personer som ljuger är det VÄRSTA jag vet!

Nä snurra runt lite på internet och sen sova
seeya!

Riiiight?!

Från och med idag säger jag och Dikoflenak upp bekantskapen! "ja men om du äter omeprazol samtidigt får du inte ont i magen" riiiiight. Vakna av magknip kl 7 och har det fortfarande. Så nu tänker jag ialla fall inte äta dom där jävla  skittabletterna! Och inga andra liknande heller, Voltaren klarar magen inte heller av och det tillhör samma medicingrupp. 
Hoppas bara att det har gått om till 16,15 för då börjar jag jobba, inte så trevligt annars att jobba med världens magknip..
Seeya!

Slut på ledigheten

Nu är mina 2 lediga dagar slut, och jag måste till att erkänna att jag är liiite avis på dom som kommer ha semester i år. Jag har inte varit ledig på sommaren sen jag var 17, tänk va lyx med "sommarlov" haha. 

I måndags ringde jag omkring massor fick svar och tid. Sen hände det inte så mycket mer.  

Tisdags så fick jag fara till arbetsteraputtan och få en handledsskena som jag då ska ha på mej i 6 veckor, inte det lättaste kan jag säga de är skitjobbigt att inte kunna böja handleden när man är så van^^ men men det är så det är.. Vi skjutsade upp Maddes saker till lillkorre där deras klass skulle tälta och shiet vad det regnade, men inget kan stoppa 2 5e klassare tydligen, synd bara att det skulle regna för jag antar att detta är något dom längtat efter. Och för övrigt är jag BÄST på att slå upp ett tält ;)
När vi kom hem så köpte jag och Bea glass och körsbär och tittade tv en stund, jag var ju tvungen att se om det var Sara som åkte ur bigbroter men självklart skulle det rena så mycket så att parabolen inte ville funka! Men tack och lov så  var det ju Sara som åkte! Nu är dom bästa i final och jag hoppas hoppas hoppas Simon vinner!:D

Idag onsdag va?! så ska jag och fika med Lina och kaaanske Marie. Strosa runt på byn lite kanske? och sen börjar ja jobba 16,15 en kort kväll!:)
Just ja, denna köpte jag i förra veckan, den hänger väl kanske inte riktigt som den ska men det får duga så länge:P
Seeeya!

RSS 2.0