2014-04-24

Guda!
Hemmastudier denna torsdag är det som gäller och jag sitter med min sammanfattning på rapporten så ljuset i tunneln börjar närma sig med stormsteg! När den är färigskriven ska jag skicka in den på handledning och ev korrigering sen är den klaaaar! Finaly!
Har också hunnit tillaga morotsbiffar för första gången i mitt liv, inte så snygga men goda var de. Skulle dock behöva någon dressing till för lite torrt är det och sallad som tillbehör, men de har ja ju så klart inte hemma som vanligt. Mitt kylskåp är i det närmaste alltid ganska innehållslöst :P
 
Har fått veta var jag ska vara i sommar också, blir natt för mej. Kul det också, får jobba med bra kollegor, men hade gärna jobbat dag där jag ursprungligen sökte. Men man får tydligen inte alltid som man vill :/ Men är ändå glad över att ha fått jobb! Jobbar bara första perioden på schema, sen kommer jag springa lite som det passar mej, ska hinna känna att jag är ledig också :)
 
Huu det ryktas också om att vi får igen den sista tentan i veckan, alltså idag eller i morgon och ja jag är fanimej nervös! Hoppas det gick detta så jag får det ur världen, men sen har jag ju lärt mig att en omtenta ändå inte är hela välden men skulle vara najs att slippa!
Master chef or what ?!;)
 

Ny look!

Nu änligen har snälla L fixat min blogg så den till utseende ser lite uppdaterad ut, snyggt va ?!:D
 
Nu så var påsken över för denna gång och jag har varit hemma hela veckan, ingen skola! Har nästan hunnit klart med min rapport, har bara det sista på sammanställningen kvar och sen blir det att boka möte för att se om något behöver finslipas så sen är den ur världen! Har också hunnit läsa en hel del, nästan så att jag sen sitter och funderar på vad jag ska göra på mina hemmastudie dagar?! Kännslan om att man missat något smyger sig ofint på kan jag ju säga, men ändå känns det som om jag borde inte ha missat något.
Sedan under påsk har jag även hunnit med en tripp till Arvidsjaur, hundutställning i pite och påskmiddag i lule, vaarför ska tiden gå så snabbt ?:/  kunde gärna ha fått vara typ förre fredagen igen typ. Snart är det ju dock "sommarlov" och oj så skönt det ska bli!
 
well tillbaka till böckerna !:)

2014-04-14

God förmiddag, ny vecka nu då! Men blir en lite lugnare en tror jag när det är påsk och allt men jag får väl se. Skulle behöva träffa läraren för att få rätsida på några saker men han hade inte tid denna vecka.. fuuuck va ska jag då göra? visst jag kan läsa men de e ju ingen ide och läsa sånt som jag ska ha läst om tre veckor det kommer jag ändå bara få läsa om. Men ska iaf ha ledig torsdag fredag tror jag nog, ska följa syrran med Bore på hans första utställning.. SPÄNNANDE!!
Sitter på skolan och har finat till lite anteckningar så man faktiskt fattar vad som står, man är nog så snabb ibland när man skriver^^
Förövrigt har jag funnit en låt.. ok jag hyllar inte texten just men musiiiken!
 
DMX - I don´t dance
Lyssna på den!

2014-04-12

Sovmorgon deluxe idag, sov till hela kl 12 och det behövde jag verkligen!
Fick också se No provet idag jag säger bara yes! 26,5 poäng av 28 och fyfan va de kändes bra! Har också hunnit baka äppel/kanelmuffins (igen, baka igår kväll också) så pappa, joel och bea har varit här och fikat. Sagt det förr och säger det igen, tycker det är så kul att få besök för annars är det bara jag som far överallt.
Ikväll har jag ingen aning om vad som sker, ska de gladiatorerna iaf, lördagsstandard :P
 

2014-04-09

Andra tentan godkänd! Bara invänta scanningen så man får se mer sifferaktigt vad man presterade :P En tenta to go men den har jag faktiskt inte lika höga förväntningar om, men man vet ju aldrig!
 
Skola hela dagen idag, vi genomlyste våra ank och hönsägg och jag och M väntar ankan Madicken och hönan Putte tror jag han hette.. hoppas de håller hela vägen! :D Sen har vi också disekerat fårhjärta/lungor/lever/njure.. bläh säger jag bara, men fick veta en hel del och de va ju kanske positivt?!
 
Nä hopp i lipplådan, hemmastudiedag i morrrn och så jobb på kvällen..

2014-04-08

Revanch, jag säger revanch! Fick se min inscannade omtenta igår, att jag hade klarat den det visste jag men fick se poängen igår. Av 91 möjliga hade jag 88 rätt... REVANCH! Så nu hoppas jag att jag får veta resterande tentor i veckan (läs idag) och att jag ialla fall har G på dem, då skulle jag vara nöjd!
Idag är det hemmastudie dag och jag tänkte nog göra lite av varje, klura på det didaktiska i min rapport, läsa lite teknik och se va vi ska göra på lektionerna i veckan.. så hej och hå!
Men längtar mest till ikväll då är det Teaterprojektet, som jag längtat efter att se denna föreställning! Så kör hårt alla deltagare!:)
Få se vad min mage bestämmer sig för idag, jag tror den dog lite igår. För mycket kaffe gissar jag på för aj aj hade jag och jag känner att den är lite upprörd ännu :/ men har laddat upp med Proviva för att få den glad igen.
 
Nä plugga va de va ?!:)
Att få denna (av fler) positiva kommentarer på tentan gjorde faktskt min dag
 

Ibland

Känner man sig bara så bortglömd.

2014-04-01

Snurr och hej!
Ja som det står nu snurrar det som sjuttsingen i skallen efter att ha pysslat med mina enkäter sen 8 i morse. Har sammanställt åt alla de olika håll och kanter, de olika variationerna mellan ålder och kön och skrivit ned alla de kommentarer jag fått samt gjort diagram, så nu tar jag men en välförtjänt paus! Ganska spännande resultat dock, och de flesta kommentarerna har jag faktiskt fått från de som är mellan 14-20 år. (mestadels 9onde klassare) vilket jag kanske inte förväntade mig, så glatt överraskad!
 
Tycker för övrigt att tentasvaren borde börja trilla in snart, i alla fall den första så man får kasta (förhoppningsvis) nån sten från axeln och blicka frammåt, lite svårt att göra det när man inte riktigt vet!
 
Nåväl, resten av kvällen vette sjutton va som händer. Kanske läsa lite, eller gå en prommis. Det sistnämnda lät roligast!

RSS 2.0