Balkong

Jag har en SNÄLL pappa som hjälper mej att bygga saker, nu behöver jag inte längre sitta på golvet !:) så himla nöjd!:D

Vote 4 meeee ;)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Brändön

Ja så där ja nu var man hemma från Brändön igen. Hade gärnat stannat kvar, man känner verkligen lugnet där! Synd bara att vi hade sån otur med vädret, men tur att vi var ett trevligt gäng ialla fall ;)

Fredag så var det in i dimman kan ja lova, och dimmigt det var det.. massor haha. Men trevligt, någon av oss har ju mest troligt mer än ett blåmärke, och denna är för en gångs skull INTE jag ;) mwhaha. Vi grilla, spela boull (?!) var nere vid stranden och hade bara mys.

Lördagen for mitt hjärta hem till sig, han skulle jobba. Jag hade nog helst velat ha kvar honom hos mej! men man kan ju inte få allt tyvär :/ Denna dag var det om möjligt ännu pissigare väder. tror inte vi gjorde så mycke mer än sov, surra och spela kort denna dag, men alla behöver ju en göra-ingenting-dag. Och nu har vi fått oss en sån också :)
Söndag vaknar vi till mulet och skitväder. Så vi åt, packade ihop och så åkte vi hem. Skjutsa hem Christian till sej, så jag och lina passa på en vända på dollar för att fylla upp förråden. Inte för att det kanske fanns så mycke att fylla på, men då har man ju en anledning att åka dit ;) haha
Väl hemma så var det STORM, öppna du käften fick du munnen full i sand, det mullra och blixtra lite och det såg ut som att det skulle bli årets dunder och brak, men nej då de va lite fjesigt och så blev det sol VARS VAR DEN SOLEN I HELGEN DÅ JAG SKULLE BLI BRUN?!?!?!?!!!
Skulle städa, men vem vill städa då det är fint ute ?! så undra va man skulle ta och göra nu då..mm..

Diggiloo

Idag mina vänner har vi varit i underbara storforsen. Vi åkte från älvsbyn redan kring 13
och det var inte en minut för sent, hade redan börjat strömma folk. Picknick hade vi med oss också, kyckling med potatissallad.. mums! Korsord och kortlek fick bli våran underhållning tills showen börja. Och vilken show änsen, bra låtar och HÄRLIG stämning!:)
-V-

Jobb, bitter och baka

Jobbat idag också, men i morrn då jävlar är jag äntligen ledig!
Har ingen aning om vad jag ska hitta på , men nått blir det. Hoppas på solsken så ja får sola och bli brun nån himla gång :)
Bitter är bara förnamnet.. men men
sen så har ja bakat också.. bröd i långpanna, väldigt enkelt och supersmarr !:)
Nåväl nu ska jag fortsätta med det jag höll på med, dvs inget alls.. SUCK!

Trassel, marknad och jobb

Trasslet började väl igår när jag skulle öppna balkongdörren. Okey dörren gick ju upp, MEN handtaget var kvar i min hand dvs det gick sönder. och sikket bängel innan man ens fick in handtaget i hålet och kunde lirka igen dörren, huresvärden och vaktis har semester.. meeen det får gå ändå!
Idag då så har jag och hjärtat varit och vandrat omkring på marknaden och på byn (efter att då samtidigt ringt hyresvärden 100000 gånger) klev upp 8 helt i onödan.. okey då de va ganska skönt med tanke på det fina vädret.. men det erkänner jag inte för krister ;) haha på marknaden var det väl det gamla vanliga, såg dock en snygg tröja som är värd att fundera på tills i morrn, men jag får se.
Jobb var det sen, och det har varit en väldigt tung dag idag, både fysiskt och psykiskt. Får bara hoppas på att morgondagen blir bättre.
Men nu ska jag sova. Börjar 7.30 i morrn.. baaay

Inga ord idag

Utan idag visar jag bara bilder, en bild säger mer än tusen ord sägs det ju :)

GRATTIS MAMMA MU PÅ FÖDELSEDAGEN!

Idag är det min mammas födelsedag! så grattis på dej !:)

14 dagarssallad

Är hur underbart gott som hellst!
  • 1 kg vitkål
  • 1 kg morötter
  • 1st paprika
  • 1 st purjolök

    Strimla vitkålen, morötterna, paprikan och purjolöken i en stor bunke

  • 1 dl olja
  • 1 dl vitvinsvinäger
  • 1/2 tsk salt
  • och peppar efter smak

    Koka upp oljan, vinägern saltet och pepparn

    Blanda sedan detta tillsammans och vipps du har en god sallad (som dessutom går att frysa in!)

Audi 100 CS quattro till salu!

Blocket länk:

http://www.blocket.se/alvsbyn/Audi_100_CS_quattro_28253167.htm?ca=1_12&w=0


RSS 2.0