Skolarbete

Power breake nu, dvs energipåfyllning av mat för min del kycklingsallad med oliver och feta. Fyfan ja skulle kunna leva på det!
I övrigt sitter jag och gruppen och arbetar med grupparbetet, Jämnställdhet och det är ganska intressant men det är såå mycket så det är svårt att veta vars man ska dra gränsen. Sedan skulle det vara skönt om det var färdigt idag för vi har så mycket annat att göra. Våran snälla lärare tyckte att vi inte hade nog att göra så vi fick en till uppgift att göra tills i morrn.. TACK säger jag.. morr! Men målet är att arbetet ska bli klart idag och jag hoppas innerkligt att så är fallet. 
Men då har vi nästa problem, mitt Word har gett upp, den vill ha en nyckel och jag har ingen jävla myckel och den där jävla nyckel kostar mej 1000 spänn! KUL DÅ! men det är ju något jag behöver annars kan jag inte skriva nått alls, men jag är inte bitter, nej då inte det minsta.. suuug min!
 
Sedan har jag upptäckt att dygnet innehåller för få timmar, speciellt dom där sova timmarna verkar bara bli mindre och mindre. Men idag, idag ska jag gå och lägga mej kl 21.. Punkt! 
 
Nå väl håll tummarna för mej, för just nu är detta en mycket turbulent resa.

Lördag och allt

Sådär ja då va de lördag och kan säga att jag behövde det! Få slappna av lite och koppla bort stressen. Har varit och snurrat med Fia på byn en stund, hämtat en bok jag beställt på bokhandeln (450 spänn, wiii) och köpte mej ett nytt linne, vilket verkligen behövdes samt tatt en kaffe på Centrum. Har även hunnit förbi Linda, Mange och Elin och surrat lite. Sedan gott folk har jag tränat och SKÖNT var det, har inte riktigt haft tid att träna men idag, idag hände det och nu är man helt skakis vilket är bäst! Nu ska jag bara varva ner, äta lite middag och duscha och sedan umgås med Marie lite.
 
Seeya!

Helleeeeeu

Jisses har sommaren redan gått, vad hände? - jag jobbade^^
 
Pluggar numer på Luleå Tekniska Universitet och jag har aldrig varit mer förvirrad. Nya saker hela tiden, ny information, nytt sätt att plugga, tenta, hemtenta, seminarie ja ni fattar. Förstår ni vilken kaos det kan ställa till med?! men samtidigt är det en ganska skön kaos, äntligen har jag påbörjat någonting, stort! Men som sagt kaos, förvirring, ångest och en massa andra saker får man känna, men vissa delar går nog bort och vissa delar får man helt enkelt lära sej leva med. På gott och ont!
 
Just det för er som inte vet så pluggar jag till F-3, dvs Grundskollärare åk 1-3. och just nu håller vi på med utbildningshistoria, organisation,vilkor och demokratins grunder = ganska tjorvigt emellan åt och MÄNGDER att läsa. Vissa saker är lättare att förstå än andra kan jag ju säga. Vissa saker är i princip obegripligt, texten bara flyter ihop^^ men förhoppningvis kommer man ihåg nått utav det man läst.
 
Men som sagt, det är kul också!
 
Hopp i lipplådan för att orka en ny innehållsrik dag...med bland annat kaffe!
 

RSS 2.0