Nu ni

Är jag ledig idag och i morgon, skönt så gissa vem som legat i sängen lääänge idag (sova går sådär med en busig katt) men ialla fall fått sova till och från.. Dåligt väder är det också så man behöver inte ha dåligt samvete över att man är inne. Men vars i fan tog sommaren vägen, vars tog alla mina chema veckor vägen?! det blev som bara tvärkallt. Men mina vänner jag sörjer dej ej för det är bara 6 dagar kvar tills jag lämnar Sverige för Grekland en vecka! Och när jag kommer hem är det höst och jag älskar hösten ;)
Katta då, jo fullt ös medvedslös! Busar mest hela tiden men är också väldigt mysig. Ska vara nära hela tiden helst på en om det går bra. Data intresserad är hon också, sitter ofta och kollar på skärmen då jag kollar runt. Hon har kommit på hur man spinner också (eller det var ganska länge sedan) och hon sprinner så fort man tar i henne.. SÖTNOSEN min! Hon är så söt när man pratar med henne också för hon söker verkligen ögonkontakt.
Ikväll blir jag bjuden på suchi hos mamma mu, gott gott
Lite leksaker har hon fått sej också ;)

Musik!

Takida är nog ett sådant band jag aldrig kommer lessna på!:) många minnen med dom

4 aug

Hemma efter den 8onde arbetsdagen och ja jag börjar känna mej sliten! Men jag är glad över att dessa 2 kvällar har varit lugna och sköna. Så håll tummarna att allt är lika lugnt och skönt på jobbet imorrn så man orkar kvällen ;) haha
Har hunnit packa det mesta så man bara behöver kolla igenom om det är något man skulle ha glömt. Så det enda som är kvar att göra i morrn är att handla lite käk, packa ner katta och svänga förbi mamma och pappa och fylla på matförådet till Zid..
Disa är i alla fall i sitt esse, springer och hoppar omkring som en annan stömmel, tror nog att den rackaren har sovit när jag har jobbat och har en massa energi att bränna. Hoppas för guds skull att denna natt inte bli som den föra, då var hon GALEN hela natten och inte fick man sova mycket. Jag stör mej inte det minsta när hon är på golvet och leker med sina saker, men när hon är i ansiktet på mej och ska väcka mej till varje pris är det inte lika skoj :P Men man kan ju inte bli arg på henne heller, hon är ju så förbaskat söt och mysig då hon är på det humöret :)

3 Aug

Har inte så mycket att skriva egentligen, jobbar och har mej och leker med Disa såklart. Fast hon är ganska duktig på att roa sej själv ;) och hon vet precis hur hon ska väcka en då hon tycker att man sovit för länge. Hon lägger sej över halsen och spinner utasjutton, hur lätt är det att sova då? och när man vaknar hon så får man en puss.. himla sötkisse!:D

Dom är ju så söta när dom sover, dom kan ju somna hur som hellst. Som på första bilden, snacka om att sova hårt!:D
Nä nu ska ja fixa lite saker innan jobbet
Seeya!

1 Aug

Jaha gick sommarn så här snabbt, sikken tur att det bara är 2 veckor kvar till Grekland då;) Fyfan va jag lääääängtaaar!

Har jobbat idag också, som vanligt? men slutade 13.30. Bestämde mej för att avmaska Disa för jag tvivlar starkt på att det skedde där hon föddes! Poppis blev man också jajjamän^^ men det gick över för nu ligger hon på min axel med skallen neråt (skönt?) och sover som en stock. Snacka om en donna som alltid ska vara i centrum, hon vet precis vars jag är hela tiden och bäst vet hon när jag är i köket ;) men är man en hungrig kisse så är man och det skadar då inte att hon äter, för hon är en aning för mager! Men det ska vi ordna med kokt abborre och andra smaskigheter.
Har möblerat om också (fan va ja ha hunnit saker!) så nu ser det lite annars ut här men det har ju vart samma samma sen jag flytta in så det var dax för dörrändring, Lina och Sandra var här och var smakråd;) Och så hade jag ju pappa som flytta runt tungasaker hjälp, och så Bea och Madde förståss :)

Nåja nu ska det bli sova, men jag tvivlar på att Disa håller med då ja måsta väcka henne då jag kliver upp;) men hon får stöka bäst hon vill
Seeyaaa

SEN uppdatering!

HMPF!! de var meningen att jag skulle uppdatera igår men det gick dåligt eftersom internet inte ille funka, igen!
Nåväl, det som va sött var att hon hoppa upp i sängen och sov hos mej, försökte lyfta ned hon men hon hoppade bara upp igen ^^
Och såhär ser det ut då man segrat!:P haha
Middagen igår blev ialla fall supergod, trotts bråk med brandvarnaren och lite brända plattor. Blev lite film och gotta till det också hur braaa som hellst;)


RSS 2.0