Träning

Ja lusten att blogga har inte infunnit sig riktigt för tillfället, men den kanske kommer åter=)
Idag bestämde jag mej ialla fall för att jag  var frisk nog för att träna, ialla fall lungt. Är fortfarande snorig och har lock i öronen (mycket irriterande) men jag har inte magsjuka ialla fall och det tackar ja gudarna för! *peppar peppar* Men guuud så skönt det var att få träna idag, jag får så ont i kroppen nu när jag är van att träna regeldbundet om jag inte gör det. Och min träningspaus pga förkylningen var en HEL vecka! Men nu kanske det är back on track?! får hoppas! idag blev det:
  • Cykel random hill 10 min  5.5 km
  • Helkropps 10 maskiner nautilus
Tänkte ta och cykla efter också i vanlig ordning men ALLA cyklar var ockuperade, hur stora är oddsen?! bara för att jag skulle ha en! men men får ta det på Onsdag då!=)
I morrn när Lina slutat jobba ska vi åka till Lule, komma bort från byn en sväng. OCH så ska jag handla den där väskan jag visade tidigare;) wiiii.. Sen ska ja komma ihåg att handla den där saken pappa beställde med mej också. Har skrivit på en lapp för säkerhetens skull:P haha
Jo jusst ja, sakerna jag beställt från oriflame har jag hämtat idag också. 2 handkrämer, ett nagellack som ska stärka naglarna (och med all den handsprit man konsumerar i jobbet så  behövs det verkligen) samt en nagellacksremover som är i en penna, så man kan ta bort det lilla som hamnar på utsidan utan att förstöra det som är på själva nageln, skitsmart tycker jag!
Så här ser den ut!

Bild lånad från oriflame.se

Träningsabstinens!

Jag har en jävla TRÄNINGSABSTINENS.. jag dööööör! och inte blev det bättre av denna låt som poppa upp på Spotify heller :Volbeat – I Only Wanna Be With You Men nästa vecka då jävlar! Då ska förkylningen vara borta så jag får fara och träna, det känns i hela kroppen att  man inte har gjort vad man brukar göra, man känner sej nästan dålig =(
men men..
Bild från google

Ja jag fortsätter

att snora hosta och nysa. Men tack och lov för Renixin nu känns det ialla fall inte som att bihålorna ska spränga min skalle i tusen bitar!
Igår eftermiddag så fick jag ett äta ute il så jag ringde Lina och sa att jag tyckte att vi skulle äta ute och så blev det ;) Kycklingsalsa och det var sååå muums! Och så en kaffe på det, en chailattekaffe med vanilj men linas mango var mycket godare, så det blir den nästa gång ;) Sen gick vi förbi på handplockat och det är så mycket man vill ha, men vars ska man rymma allt?! men funderar på att börja uppdatera min lägenhet lite genom att plocka bort gammalt och köpa in nytt, det låter bra va ?;) Det första jag ska börja med är nog nya gardiner (tycker det är så kuuul att byta gardiner:D ) men tills det är gjort ska jag nog snöra upp dom gröna det är ju förtusan snart vår! och det märks för vädret är ju lite udda..regn, hagel, snö och sol just nu är det sol men för en liten stund sen så snöa det haha. Men ialla fall efter handplockat åkte vi till återbruket där jag fyndade en grej, det enda som måste göras är att måla den vit, för svart ska den inte vara.. jag vill ha vitt vitt vitt! och sen vidare till min 4 timmars jobbtur. En fruktansvärt skön kväll, kan inte alla vara så ?!;) haha
Och nu i denna stund sitter jag och dricker kaffe, läser bloggar och snorar! Nä dax att fylla på kaffekoppen..
seeya!
(ja lina jag ska lägga in bilderna ;) )

Helvetes!

Åh det känns som om min skalle ska explodera! Har blivit så satans förkyld så det är inte sant. Snorar hostar NYSER! gud vad jag nyser tror fan jag nyst ut allt som existerar inne i skallen! Ska åka på apoteket och shoppa echinagard och hoppas att det hjälper för det här har jag fan inte tid med. Nån som har en bra huskur mot brakförkylning ?! Har testat Sinova forte och dom åkte i soptunnan för dom hjälpte inte ett skit! Jag tackar då för att jag bara har 2 korta kvällar idag och i morrn och ledig dom 2 kommande dagarna. Jag som hade tänkt hinna med en massa när jag äntligen blev ledig men det ser mörkt ut. En lulesväng hade ju inte varit helt fel, vill sååå mycke ha den där väskan :D
Ja det där är den tungsta frågan just nu, måste jag kliva upp?! ååååh helvetes jävla förkylning försvinn!

Nu så

Nu har jag lite att berätta, bortsett från att jag har jobbat hela helgen i vanlig ordning så har jag även hunnit med lite annat.
I går så var jag och lina hos marie, vi grillade! mums, jag grillade kycklinghammis och Halloumiost (som förövrigt var jättegott!) och åt pommes special nått och beasås. Till efterrät blev det daimglass och dipp med gurka och morot. Snacka om att vara sprängmätt efter det! Vi såg på nått program som Brolle är programledare i och ni kan ju gissa vem som med våld skulle se det;) samt BB avsnitt och Körslaget. Angående körslaget så hejjar jag då såklart på Lisa Miskowski för hon är ju bara bäst!
Idag på mina timmar så åkte jag till mamma och pappa, mormor och morfar har ju varit "barnvakt" sen igår eftersom mamma och pappa skulle till Lycksele på show med grannen och hans sambo. När mor och far kom hem så hade dom köpt något till oss var och jag fick en ny aromalykta som var jättesöt!:)
I övrigt har helgen varit full med nysningar (hur mycke kan man nysa?!) snorande och hostande. Jag som tycker att jag varit sjuk så det räcker! Man känner sej som en annan zombie och jobba som zombie är fan ingen lek! Men får sova ut i morgon och hoppas att det gör susen, träningen får jag se hur det blir, men känns som om jag ändå vill fara och träna men kanske inte tar ut lika mycke som vanligt, aja den som lever får se!
seeya!

God morgon!

Nog hade det varit skönt att sova vidare när klockan ringde 6 i morse! Men de var bara att hoppa upp och bege sej till jobbet för en delad tur (7.00-12.30/16.00-20.30)
Men att jobba här speciellt här "hemma" så känns det inte fullt så tungt att kliva upp, man får skratta varenda dag över något som kanske blir galet eller någon som får till värsta skämtet, eller så personal som skriker "helvetes jävla larmjääävel" (laddaren till larmet är lite bråkigt så då kan det låta sådär) jamena haha :D

Så nu sitter jag här i lugnet *peppar peppar* och dricker morgonens första keffekopp, har kokat gröten och gjort mackor till frukosten och bara inväntar tills kollegorna kommer:)

Dagens VILL HA:




seeya!


Träning

Till salu: En boll gjord av sandpapper, finns: i min halls, Pris: GRATIS! Fyfan så trist, har blivit förkyld IGEN i halsen finns något som känns som en boll gjord av sandpapper som kliar och har sej, kan inte gå utan att flåsa som en gris alltså livet är inte rättvist :( jag har inte tid att vara sjuk! Behöver jag ens påpeka att träningen kändes värdelös idag?! allt gick bara tungt och bläää (jag får klaga hur mycket jag vill) men men jag tog mej igenom det och jag överlevde, det är väl det som räknas!

  *Cykel random hill 10 min 4.4 km
  *Gym underkropp 6 maskiner
  *Cykel random hill 20 min 10.6 km

Nåväl bättre lycka nästa gång får jag väl säga!
Sitter iaf på jobbet nu, börjar inte först 13.30 men vafaan bra att va i tid (haha) känner ett detta kan bli en lååång kväll för min energinivå blinkar rött, men får väl dra i mej några koppar kaffe så kanske det löser sej, man får hoppas ;P
När ja slutar ska jag åka till mamma och pappa och pussa på min hund, helt sjukt vad jag saknar henne. När alla andra gullar med sina hundar så är min inte hemma hos mej. Fast det är klart har man levt hela sitt liv i ett hus hur kul är det att bo i en lägenhet då?! men det är tomt det är det.

nåja kaffe var det va?!

seeya

Golukt

Så ja då var även denna onsdag över (visst är det det?! haha) Har iaf som i tidigare inlägget varit på gymmet. Efter passet så åkte jag hem och lagade lunch, ja det är sant! Vilket blev broccoli och kycklinghammis huuums. Kring 13 kom Lina förbi med mina efterlängtade grejer från Partylite så nu kommer det lukta mumma här hemma :D
Mullbär, Svart körsbär och Meditate
Vi tog oss en promenad förbi en annan som också beställt och så vidare till Konsum och till slutdestination för mej Nyberga. En helt underbar jobbarkväll, lugn och behaglig. Sen så jag mitt smarta fan med noll i minne så glömde ja ju köpa dosan på konsum så det var bara att promenera till OK efter jag slutat, skönt att promenera ändå när det inte är så himla kallt! Så nu sitter jag här och varvar ner innan det är dax efter sängen, har fastnat så hårt i en bok jag läser just nu av Val McDermid (kan ha stavat fel) rekomenerar dessa böcker startkt ;)
nåväl titta på tv en stund
Seeya!

Träning

Guuud vilket gudomligt pass idag, allt gick bara så bra och det är så peppande när det är så! Cyklingen gick bra, överkroppsträningen gick bra men jag tror det kan bero på att jag har fått sova så bra hela natten, helt ostört och jag vaknade före klockan och jag tror det gör mycket. Att inte bli tvingad upp av klockan!
  • Cykel random hill 10min 6km
  • Överkroppsträning 6 maskiner
  • Cykel random hill 20 min 11.2km
  • Cykel manual 10 min 3.9 km
Sen blev den en hel del promenader! gillar det :D
Seeya

Kaffe

Jag har säkert sagt det förr men jag säger det igen, kaffe håller mej vaken just nu! Shit jobbar som en annan **** meeen jag vet att jag kommer ha mer ledigt och mer korta dagar i slutet av månaden, får bara jobba 8 timmar till utöver dom 4timmars dagar jag har på schema. Så jag klagar inte ;P meeen det resulterar i en hel del kaffedrickande ;)
(bild från google)

Har jobbat 7.30-12.30 idag så nu ska jag göra ingenting funderar faktiskt på att ta en timme på soffan, känns som om det behövs. Sen ska jag iväg till apoteket och köpa en toner för nu jävlar ska mina pormasker bort! Jag har aldrig haft problem, eller bara haft nån enstaka nån gång då och då men nu jävlar har jag säkert 5 stycken och det gillar vi inte! Bort ska dom.. sen ska jag ge mina naglar en omgång för dom skivar sej och jävlas.. men det blir väl så när man spritar dom 10000000 gånger om dagen!
Seeya!

Yes!

Jag fick ett av mina berömda bakil ikväll, chokladbollar och äpplemuffins blev det idag. Är ju alltid trevligt att ha något att bjuda på om det kommer nån!:) Sen så luktar det så gott här hemma med nybakat.

Sitter också och tittar på "En unge i minuten" på 4an. Och det där med lustgas verkar vara himla kul :P Men det är spännande att titta på, nästan så man sitter och försöker hjälpa till! Det är många som ska ha barn nu, himla så mysigt för dom:) nästan så man längtar tills det är dax för en själv. Men får vackert vänta ett tag till skulle jag tro, men den som väntar på något gott:)

Ledig

Ja idag har jag varit ledig, eller jag har rättare sagt tagit mej ledigt idag! Blev tillfrågad halv 7 i morse men ja kände att jag behöver denna vilopaus, och så blev det ;) Har inte alls gjord något speciellt idag (både skönt och tråkigt) har tränat och det var gudomligt eftersom jag missade fredagsträningen. Så idag körde jag noga och hårt ;P Ikväll har det blivit lite städning också, all denna sand all denna jäääävla sand som följer med in + halva burken med strössel ja tappade på köksgolvet *suck*!  Har man inte jobb så skapar man sej jobb som ja brukar säga. Och jag kan vara jääävligt duktig på att skaffa mej jobb!
Senare tror jag att mamma och pappa skulle kika förbi, är ju kul om dom kan komma hit också nån gång, samma flickorna som lovade dyrt och heligt att dom skulle komma ofta.. psssf! "men du är ju aldrig hemma!" brukar dom säga, kanske sant iof.
I morrn blir det ialla fall jobb, en kort tur mellan 7.30-12.30 så det är skönt då har jag ju ändå kvar hela dagen utan att ha sovit bort hela förmiddagen! haha. Men vettefan va ja skulle hitta på i morrn efter jobbet, hm får fundera vidare på det.
Åter till träningsdelen, följande idag:
  • Cykel random hill 10 min 5.5km
  • Gym helkropps 10 maskiner
  • Cykel random hill 20 min 11.1 km
Ett bra och mycket noga utfört pass så hoppas på träningsvärk i morrn ;)
Seeya!

Beteendevetenskap

Sådär ja mötet med banken gick bra men om jag blev så mycket klokare vettefan. Men nu pensionssparar jag då ialla fall! Sen kanske man fattar lite mer om fonder, aktsier osv senare för just nu är det 0 haha.
Åkte ialla fall till mamma efter bankmötet och började fundera. Jag tror att jag kan glömma att plugga till lärare i höst eftersom vad jag hört att dom tappat sin eximinationsrätt i lule, och matte b kommer jag inte hinna. Men om jag kanske skulle läsa nån kurs i beteendevetenskap? skulle det ändå inte vara ganska spännande omän jag vill bli lärare så kan beteendevetenskap vara användbart där också, om inte annat vara ialla fall en erfarenhet rikare. Jag ska kolla upp det där men garanterat kräver dom matte b där också bara för att jag har sån tur.
Efter mina funderingar åkte jag och mamma upp till Kanis och hann träffa Bea en snabbis (hon och hennes vänner var föresten på nyheterna ikväll angående detta med Becel och lättmjölk i skolan) men så mycke mer blev det inte. Arg var hon också sen när hon kom hem på kvällen för tydligen gick det inte så bra för vissa i hennes grupp att sammarbeta, jase barn ;) nä men jag förstår om man bli irriterad när man själv försöker vara seriös!

Har även hunnit färga håret på mor och sett filmen "she´s all that" ganska bra film, en klassiker nästan. Meeen jag är ju inte så där jättemycket för film så vad vet jag.
Seeya!

Träning

Inatt sov jag som en apa, vaknade en miljon gånger och hade myrkryp i benen fyfaan så störande det är! Sen när jag äntligen kommer till ro och kan somna går klockan hur snabbt som helst, telefonen ringde och jag trode då såklart att det var larmet jag ställt, men nej dom ringde och frågade om jag ville jobba. Idag sa jag fakriskt nej jag känner att jag verkligen behöver en dag ledigt speciellt när jag ska jobba som ja ska till helgen. Så väl unnad denna lediga dag är jag!
Har hunnit vara och träna också, som vanligt. Överkropp idag
  • Överkropp 6 maskiner
  • Cykel 20 min 11.5km
Så mycke mer blev det inte idag, men det får duga.
Efter träningen åkte jag och hämta den ena syrran i Kanis, dom har haft en utedag som tydligen var gode så poppis. Jag tycker det är bra att dom har sånna dagar också, det behövs för att orka plugga det sista av terminen.
Det jag sitter och väntar på  nu är att klockan ska bli 14. Ska närmligen på en bankmöte idag.. nej inget spännande utan jag ska börja pensionsspara. För när jag bli gammal ska jag banne mej kunna resa och då är det dax att börja spara.. så kom igen med er till banken och börja pensionsspara!;)
Sen ska ja upp till Kanis igen för den andra syrran har också utedag, funderar på att ta med mej vildingen Troja men den som lever får se..
Seeya!

8 timmar

God morgon! Idag blev jag väckt av bemanningspolen som frågade om jag kunde jobba 12-16, javisst sa jag. Jobbar ju även 16-20 fast på en annan avdelning. Men i morgon ska jag nog tillåta mej själv att vara ledig, i morgon eller på torsdag för jag jobbar hela helgen.
Men i alla fall tänkte jag tipsa om ett Lypsyl som jag tycker är jättebra, speciellt för mej med vintertorra läppar!
Det heter "Lypsyl with pure swedish beewax" finns på konsum för 34 kr, lätt värt priset! Det luktar fräscht och det är en liten svidande/kall känsla på läpparna när du hett på det.

"Lypsyl Beeswax Original är gjort på äkta svenskt bivax. Innehåller naturliga ingredienser som shea smör och vitamin A och E. Återfuktar, lugnar och skyddar läpparna."

Off to work
Seeya!

Träning

Idag på gymmet var det "småbarn" och jag kan ju inte annat än störa mej på dom. Springer omkring, flamsar och stör alla andra som ialla fall försöker göra en vettig insats. Håll er där ifrån förfan om ni inte ska göra något vettigt! Tackar mej själv att jag inte hade lagt ur hörlurarna ur väskan så jag kunde stänga ute deras förbannade flamsande. GAAAH!!
  • Cykel random hill 10 min 5.4km
  • Helkropp 10 maskiner Nautilus
  • Cykel random hill 20 min 12.3km
Så ett godkännt pass som kunde ha gått bättre.. Suck jag skyller på dom!
Sen blir det jobb, jag gör inget annat just nu känns det som men det går ju i perioder så man passar ju på när man får.
Nu mot duschen och ivääääg (haha)
seeya!

Trött em

Ja nu sitter det en trött em och bloggar, har jobbat kväll på en avdelning som jag aldrig annars är på och man försöker vara så duktig som man bara kan och hinna överallt trotts att man egentligen inte vett någonting om någon. Och det mina vänner är ganska så tungt! Man vill ju trotts allt inte belasta den ordinare personalen mer än nödvändigt. Vet inte om jag har fått sån jättemycket större koll men lite har jag ialla fall lärt mej. Och det är ju inte dom vanliga rutinerna som är svåra att lära sej utan dom personliga, ex diabeteskost, låglaktoskost, socker till kaffet, speciella sockor på nätterna osv. Det är ganska mycket att komma ihåg. Men men det tar sej väll!:)
Sitter ialla fall här och försöker varva ner efter kvällen. Äter mörk choklad och min absoluta favorit "Lindt Exellence A toutch of sea salt"  att salt och choklad kan passa så bra tillsammans, mmm me love it!
Men ska försöka att ändå göra en någorlunda tidig kväll, börjar ju trotts allt om kl 7 i morgon bitti :)
Seeya!

Träning

Yes blev 2 träningsdagar irad, men sånt händer ibland det också
  • Cykel random hill 10 min 5.4km
  • Gym 6 maskiner Nautilus
  • Cykel random hill 20 min 11.8km
Så där blev dagens, hade tänkt klämma in crossen också men klockan gick för fort!

Hej och hå

Igår blev det inget inlägg pga en låååång arbetsdag. Jobbade 7-16 på Ugglan och 16-20 på Nyberga så gissa vem som sov godast natten till idag. Bortsett från att det blåste som faaan, vaknade flera gånger av att det bullrade och hade sej på balkongen. Men fick 10 välbehövliga timmars sömn så idag är jag pigg och allert.

Tog mej en sovmorgon (dock var jag beredd på att bli utringd, vilket jag icket blev) Linda ringde ganska precis så jag klivit upp så hon kom förbi och drack en kopp kaffe, trevligt som fan för det är inte ofta vi ses numer :/ vi surrade och diskuterade om allt möjligt. Får göra en längre sällskapsdag nån dag framöver tycker då jag :)

Han även iväg på gymmet idag, hann ju som sagt inte igår eftersom det blev 13 timmars arbetsdag. Men vilken ångest man får när man är så van att få träna på onsdagar, vanans makt är stor haha. Hann inte köra igenom så noga som jag tänkt mej idag dock, men det blev ialla fall någontig

   *Överkropp 6 maskiner Nautilus
   *Cykel random hill 20 min 11.5km (radom är fortfarande mycket roligare)
   *Crossen 6 min (fyfan så kass kondis man har på den haha)

Och nu är jag åter på jobbet. Men en kort 16-20 tur idag men som sagt bättre än ingentig alls =)

Seeya!

Norrsken

Visst är det vackert?!! Vi hade precis ett stort norrsken ovanför husen, är inte så ofta man får se sånt nu förtiden, tråkigt nog :/ Men man njuter då  man får se det :)

Lånad från Älvsbyns kommun hemsida
Sitter ialla fall hemma nu med ansiktet inkletat i en ansiktsmask, tänkte skämma bort mej själv med en sån (små ting gör mycket) eftersom jag har en heldag i morgon. 7-16 på ugglan och 16-20 på nyberga. Men man klagar inte måste ju få ikapp några timmar som man missade i februari.
Seeya!

1a mars!

Solen lyser och det är skönt ute hoppas bara att det håller i sej och inte blir så där svinkallt igen! Har hunnit städa här hemma vilket var otroligt välbehövligt men ack så tråkigt haha. Men måste man så måste man.
Har inga speciella planer för dagen mer än att jag ska njuta av min kaffekopp och heva mej ut en sväng, sen får man väl se vars resten av dagen för en:)
Seeya!

RSS 2.0