Glad påsk!

Ska väl passa på att önska alla en glad påsk också. Min påsk består bara av jobb, lite bittert med tanke på att övriga familjen åkte upp till Gällivare igår och jag hade så gärna velat följa med. Men få tänka att det bli klirr i kassan istället då. 

Igår umgicks jag med Linda Mange och Elin, surra på en massa och hade allmänt trevligt! På kvällen for jag till Lina och Olov där jag blev bjuden på middag som beståd av smördegsinbakad kyckling med alla dess tillbehör.. Tackar och bockar!:) och så hockey såklart, tyvär förlora ju SAIK vilket var inte så bra enligt vissa;) okey jag också men det är bara för att Lule redan har åkt ut. Annars är det ju såklart Lule som gäller!

Börjar inte först 17.15 så jag ska göra ingenting tror jag, ska hinna förbi hos mamma och pappa och fylla på kattlådan som blev utvält, kanske inte så konstigt med tanke på att katten är större än lådan ;P haaahaa
Nä som sagt, GLAD PÅSK!
Bild från google

Tisdag

God nattens!
Har idag pluggat matte med Sofia och kan ju säga att det idag inte var en sånhär dag så det blev någon framgång direkt. Himla andragradsekvationer.. hur sjutton räknar man roten ur -8?! jag fattar det inte och inte miniräknaren heller för den visar error:P haha
Sen blev det lunch på Café storgatan, kycklingsalsa möööms säger ja bara och så hem och vila lite inför jobbkvällen.
I helg har ja vart ledig och gud så skönt, den helgen behövde jag! Fredag var det matte (andragradens ekvationer var mycket mer logiska under genomgången) och så svängde ja förbi ugglorna och så hem till mor och far där inte ett juta händer=skönt!
Lördag så va de fest hos Marie och David, en lugn och sansad fest. Det enda negativa va ju såklart min nacke som har en skitperiod för tillfället och ger mej huvudvärken från helvetet, men det går väl över.
Söndag hände inte så mycket heller :)
I morrn äre jobbkväll som gäller och för övrigt jobbar jag hela påsken. Hade gärna följt övriga familjen till Gällivare men de får väl bli en annan gång då:)
nåjo.. Seeeya!

RSS 2.0