2014-03-31

God kväll!
Lång dag idag, åkte med bussen 06.47 och kom hem 17,30 ush för såna långa dagar om än det är bättre än få lektioner på många dagar!
Ikväll har jag hunnit sammanfatta det jag inte hann på lektionen, börja kolla lite uti mina enkäter som jag ska ge mej på att sammanställa och göra diagram av i morrn.. hoo ska bli spännande för jag vet inte riktigt hur man gör :P
 
Det jag egentligen ville var att dela med mej av en låt som jag blev så frälst i!
 
John Legend - All of me

What would I do without your smart mouth
Drawing me in, and you kicking me out
Got my head spinning, no kidding, I can't pin you down
What's going on in that beautiful mind
I'm on your magical mystery ride
And I'm so dizzy, don't know what hit me, but I'll be alright

My head's underwater
But I'm breathing fine
You're crazy and I'm out of my mind

Cause all of me
Loves all of you
Love your curves and all your edges
All your perfect imperfections
Give your all to me
I'll give my all to you
You're my end and my beginning
Even when I lose I'm winning
Cause I give you all of me
And you give me all of you, oh

How many times do I have to tell you
Even when you're crying you're beautiful too
The world is beating you down, I'm around through every mood
You're my downfall, you're my muse
My worst distraction, my rhythm and blues
I can't stop singing, it's ringing in my head for you

My head's underwater
But I'm breathing fine
You're crazy and I'm out of my mind

Cause all of me
Loves all of you
Love your curves and all your edges
All your perfect imperfections
Give your all to me
I'll give my all to you
You're my end and my beginning
Even when I lose I'm winning
Cause I give you all of me
And you give me all of you,oh
Give me all of you

Cards on the table, we're both showing hearts
Risking it all, though it's hard

Cause all of me
Loves all of you
Love your curves and all your edges
All your perfect imperfections
Give your all to me
I'll give my all to you
You're my end and my beginning
Even when I lose I'm winning
Cause I give you all of me
And you give me all of you

I give you all of me
And you give me all of you, ohh
when you love me I love you to forever




Nervös!

Pommes de va länge sedan jag kände mej så nervig inför en tenta och det va länge sedan jag var så psykiskt färdig! En positiv sak jag fick veta idag är att jag fick VG på teknikuppgiften, må jag lyckats ialla fall G på dom gjorda tentorna samt morgondagens.. Hålla tummarna att lärarna i morrn ställer rätt frågor ;) haha
 
Nä nu ska jag sova.. bussen går 6,47 Natti!

2014-03-27 igen

Hej, igen!
Sjutton vad aktiv jag blev nu då helt plötsligt, kan det bero på mit höga koncentration på studierna månne? Njä men jag har pluggat på rätt bra idag, med mindre pauser. Sitter och skriver för tillfället vad jag kommer ihåg och inte och jag minns mer än vad jag tror.. wihoo. Men faktiskt, jag tänker inte gå in med för höga förväntningar som sagt.
 
Ikväll är det långöppet på byn, funderar nästan på att dra en snoa för att kolla. Man kan ju inte plugga alltid!? hähä..eller? Nä men det skulle nog vara en skön paus och det jag inte kan ikväll lär ja ju inte kunna i morrn heller så passa på att njuta!
 
Men längtar tills detta är över för efter tentan ska jag och några klassisar ut och äta SUCHIIIII och så ska jag köpa sommarskor, nu bojkottar jag vintern (bara för det så kommer de vara snöstorm i helgen, blame it on me!) har till och med tagift fram sommarjackan, ska testköra den i morrn^^
 
Näpp då va pausen sluuut.. heeeeeeeeeeeej historia!

2014-03-27

God morgon! Eller morgon var det för min del kl halv 7, men ändå!
Har suttit och pluggat sedan dess, men har också hunnit skjutsa upp syrrorna och deras kompisar till Kanis för friluftsdag, himla synd att jag inte kunde vara ledig och kunde vara där och njuta lite av solen. Jag var med i fjol men då skrev vi tentan tidigare på veckan. Bara hoppas vädret håller i sig i helgen för då ska jag njuuuta!
Så nu ska jag iväg till M och fortsätta plugga, lått plugg guden vara med mej idag för denne ska veta att det behövs^^
 
Seeya!

2014-03-26

Heeeeej Kaj, hellloou Bojen!
 
Japp det är vad jag hör i huvudet för tillfället, för det går runt runt runt allt går runt. Hur sjutton ska jag hinna få in detta tills Fredag morgon?! Men man kan banne mig inte säga att jag inte försökt, har verkligen tagit vara på studiedagarna OCH kvällarna. Längtar riktigt tills denna tentahets är över för jag minns knapp sist jag gjorde annat än att plugga om kvällarna.
Försöker se det såhär; om än jag kuggar på tentan så gör det nästan ingenting (även om jag nu försöker så gott jag kan så klart) för då vet jag ialla fall hur de tänker och va de är ute efter! För ibland kan jag faktikst undra om de ens vet det själv! "Vad ska vi fokusera på till tentan?" - "Läs böckerna och kolla på pp". Till saken hör att det är kanske, ja, men säg 400 sidor (minst) pp samt 6-7 böcker. Lätt att lära sig allt ens när de inte ens kan ge en liten fingervisning, utan läs böckerna! Men det som retar mig mest är nog uttalandet "bara för att ni kom in på kursen så innebär det inte att ni kommer klara den" eller denna "det finns en stor möjlighet att några av er kommer att få göra om tentan 1-2 kanske 3 gånger innan den klaras". Upplyftande va?! Känner att det gör mej en aning förbannad, först drillas vi i att det är till stor del VÅRT ansvar att se till att eleverna klarar sig igenom skolan, borde inte samma sak gälla även VÅRA lärare, jag bara undrar?! För det må då väl ändå vara även deras mål, att eleverna(vi) ska klara av kurserna eller är jag helt ute och cyklar?! 
Nå ja ska ialla fall göra mitt bästa och förhoppningsvis kicka dom i rumpan! (måste ju låta lite vårdad i skrift för så låter det verkligen inte inne i mitt huvud för där lever det om uta sjutton av diverse fula ord).
 
Nä nu får det vara slut på gnäll, tillbaka till plugget men jag känner riktigt hur sängen skriker på mej... en kaffekopp till kanske?
 
 

Fokus

Kan meddela att min fokus försvann och gömde sig nångon stans och jag skulle vara tacksam om den kom tillbaka, behöver den lixom till tenta plugget:p Men måste ju säga att detta är nog första gången jag inte känner apstress, bra tecken eller har jag tränat på för lite? Lär ju morgondagen avslöja men just nu käns der hyffs bra, lite detaljer som jag måste få att fastna.
Fryser gör jag också för det är svinkallt här hemma när elementen inte hänger med vädrets omslag, brrr!
Nä fokus kom nu, hjärnan vill bli ääännu smartare idag ;)




stress

Shit nu kom tenta stressen, har jag pluggat nog, har jag allt i ordning har jag har jag har jag.. Men va fan de ska väl sitta nu, annars får de väl bli tredje gången gillt. Fan fan fan känner mej inte positiv nån stans.
Sen är det tenta på fredag, shit hjärn grillning!
Förkylningen då? jo den känns, hostar än snorar och nyser och har skallebang. Hoppas energin är med mej i morrn! Ska snart duscha och sova så får hoppas det bästa!
Tur jag har denna sköning som livar upp sinnet lite.



2014-03-15

Hej och hå förkylningstider, trode jag skulle klara mej nej då. Nu sitter jag här som värsta snorpellen, huvudvärk, feber, hostan från hell så jag är hes också, lock i öronen och noll energi, livet är allt kul ibland! Tackar och bockar för den Bea!
Sitter och pluggar lite och jag börjar få typ koll nu, igen, sagt det förr säger det igen jääääävla omtenta! Om jag säger såhär så kom inte denna förkylning läpligt, tenta månda, fredag och fredagen därpå, nåväl bara skrapa ihop den gömda energin ;)
Njä kanske rycka upp sig så man vågar visa sig offentligt?! Blev nästan sugen på att armsticka en halsduk, sabla L som ger mej idéer ;) haha
 
 

2014-03-11

Hej och hå, sitter och pluggar och det har jag gjort sen 7 i morse så hej hjänmos! Men vad att göra, jävla omtenta! Sen är det ytteligare en tenta nästa fredag och den fredagen därpå, nej då jag vet inte alls vad jag har att göra ;P Fastnade i musiken just bara så tog en välförtjänt paus på ja säg en 10 min! SÅ nu äre tillbaka till anteckningarna som ska läsas i sängen,, ah du läste rätt.. säääängen ;) Plugga ryggläge.. visst !:D

SÅLD!

Såld som fan på denna snubbe.. love voise !
 

2014-03-03

Hejsansvejsan!
sitter i skrivande stund och tittar på en serie jag inte sett på evigheter, Xena krigar prinsessan. Var bättre förr haha ;)
F och D var precis förbi också och hämtade lite saker, sagt det förr och säger igen det är så kul när folk kommer förbi mej.

Disa har ju kastrerats också, lillfisen. Så hon sover hos mamma och pappa nu när syrrorna har lov så de kan ha koll på henne så just nu är det himla tomt här hemma! Men skönt att skrik och mjao perioderna är över. Efter kastreringen var det vingelivingel och många försök att hoppa upp i soffan, hon såg då för himla söt ut även om det måste ha gjort ajaj för henne.

Sen fredag eftermiddag så följde jag med H till stan, shoppade lite nödvändigheter och så hämta vi upp L som skulle sova över hos mej. Lördag så for vi ut och kolla byn samt fika, himla mys! och på kvällen blev det spontanfest med M och några till och utgång. Var dock väldigt lite folk :/ ? men trevligt sällskap i alla fall!:)

Näpp nu blir det natti natt hela dagen fylld av teknik.. sportlov adå? !






RSS 2.0