Julkort <3

Jag erkänner mig skyldig för att ÄLSKA julkort! Det är roligt att skicka, och få. Så ikväll har jag suttit och skrivit julkort som ska skickas snart!
Var på julmarknaden på byn efter jobbet idag, och det är så himla synd att det är så litet numer. Minns själv då man var liten så var dom till och med i Forum, men det var borta idag. Vars är julkänslan lixom?! Var ju så himla mysigt att gå omkring och titta på handgjorda saker och bara se alla som är glada. Skärpning tills nästa år tycker jag!
Imorgon är jag ledig (vad jag vet än så länge) och så står det städning på schemat för det behövs verkligen nu! Dammråttorna bara hånler åt mej. Sen så skulle det vara bra att hinna tvätta också. Så ska ila ner i morrn och se om det finns nått ledigt. Funderar även på att baka pepparkakor, köpte degen idag under julandet på byn. Men jag får väll se hur långt orken räcker.

Tomteköp

Denna lilla söta tomte fick följa med mej hem från jobbet idag. En söt tant som själv tillverkat dem och säljer !:)
Jobbet gick bra idag, men det var en låång tur. 8-19.30 och 1 h rast. Men det är en härlig avdelning så det kändes ändå inte så långt.
Imorrn blir det mer jobb, 7-16 men sen är jag ledig i 2 dagar. (måste för att få 36h veckovila, bullshit tycker då jag)
Igår unnade jag mej en mascara också, och jag är jättenöjd. Kan rekommendera den för oss stackare med korta ögonfransar!
MaXfactor Xperience, volumising mascara

Ayreon - Comatose

No need
No need to feel the pain
No need to feel betrayed
No need to feel inane
No need to feel afraid

Mmm, wake me up before I die, hold me close
As I gaze upon the sky, comatose
Mmm, no reason to survive, I suppose
Wake us up
Before we die

No need to feel desire (but I need you with me)
No need to feel so small (but I need to feel secure)
No need to feel the fire (but I need to feel free)
No need to feel at all (but I need to know for sure)

Mmm, wake me up before I die, hold me close
As I gaze upon the sky, comatose
Mmm, no reason to survive, I suppose
Wake us up
Before we die

Grattis pappa på födelsedagen

Ikväll har jag varit hos mamma och pappa, pappa fyllde ju år idag!:) så vi har ätit pizza fikat och pratat. Helt mysigt med familjen sådär!
I morrn blir det sjukgymnasten och eventuellt pite me Marie om ja nu inte får jobb, har varit dåligt med jobb denna månad så kom igen nuuuu, jag behöver pengarna inför jul ju!

Iiiiishiasnerv

Idag blev det jobb, kanske inte det lättaste jobbpasset jag varit med om med tanke på min rygg.. Och det hela med ryggen började i lördags med att jag satt i soffan och hostade till, vilket inte min ishiasnerv verkade uppskatta, fyfan så ont det gjorde som att få senadrag i korsyggen och ner efter benen....

Ialla fall dagen började med väckarklocka 06.00 (ush för att kliva upp tidigt) ryggen var inte sammarbetsvillig heller. Linkade iväg till jobbet och det var en bra förmiddag då allt rullade på. Kl 10 så skulle jag till sjukgymnasten för bröstryggen, fast pga av lördags så blev fokus på korsryggen istället. Hon gav mej massage, och jag med min hosta hostade såklart till när jag låg där och så högg det till i korsryggen igen och jag trodd ja sku avlida! Så nå mer massage fick jag inte utan fick lägga mej på en värmedyna istället och jag fick inte ens upp högerbenet själv utan det var jag tvungen att få hjälp med. Så där låg jag med en värmedyna och en TNS apparat inkopplad (som är jäävla skönt) och var rädd att hosta ifall det skulle göra sådär ont igen! Efteråt gick jag med mer smärta än när jag kom, men hon är duktig och hon bryr sig verkligen. Hon skulle ta upp min rygg med läkaren ifall det skulle vara nå allvarligare. Vilket ja då hoppas att det inte är för jag är faktiskt 22 och inte 82 (fast ibland kan man ju tvivla)
Ikväll har det inte hänt så mycket, hjärtat känner sig hängig så jag passar upp honom med vatten och att värma vetekudden, men kanske skulle ta och göra en tidig kväll själv också? ifall man får jobb i morrn. Måste ändå ringa och påpeka att dom inte skrivit in 3 dagar som jag jobbat. ajjabajja! och kanske komma på en lösning på min inte så smarta lösning tidigare. När jag mamma och kerstin var på IKEA så köpte jag en stång som man kan hänga köksredskap på som jag tänkte att man med dubbelhäftande tejp skulle kunna sätta på klinker, men tji fick jag det tog 3 dagar sen vakna ja mitt i natten av att det braka till.. såklart hade ju den rasat ner :/ så har nån någon fiffig lösning som inte innebär borrning?! så är jag väldigt tacksam för det!

Tyckte det var så snyggt men det vill inte fastna :/ Ide tack!

Säl

Ja! jag känner mej som en jävla säl! Min rygg har brakat ihop totalt, ischiasnerven är igång och jag känner mej som en invalid 90 åring:/ får typ rulla upp ur sängen och jag kan tänka mej att det ser ganska komiskt ut, så Krister, om du skrattar åt mej tar jag inte illa upp för jag kan tänka mej att det ser förjävla roligt ut meeen hur kul är det då?! alltid ska det då vara nått, men när det här är över, och hostan har jag varit dålig för ett år.. MINST!
K sitter och äter lunch och ser pensionärsjävlar medan jag sitter och skriver här. Vi ska iväg till mamma och pappa en sväng senare också för att se om det kom upp nå tapeter ännu.
Tur att sälar är söta ialla fall. Bild lånad från google

Överraskning

Älskling kom idag istället, han kände sig inte riktigt kry för fest så han kom till mej en dag tidigare. Gissa vem som är glad nu!:)
Min överraskning gick inget vidare. Mamma hade gjort kött så då tänkte ja överraska Krister med att han skulle få det idag, istället för att äta mitt vegetariska som han alltid annars får. Problemet var bara att han han komma innan ja hunnit laga till allt. Men han blev ju glad ändå. Så Krister fick smarra på Kött med potatisgratäng och pepparsås. Medan jag själv åt lite stekt korv och potatisgratäng (udda blandning kanske men gott var det) och så toppen på i:et så blev det ett glas "Tre apor" så mätta magar har vi nu :)
Jag sitter och spelar spel på FB medans K sitter och gör skolsaker (med hjälp av mej på ett hörn, mwhah) men det blir nog film senare ikväll då han är färdig, med lite ost och kex som tillbehör. En myskväl helt enkelt (med hosta som inslag från oss båda)
bild lånad från google.se

PHILIPS Epilator HP6509

Någon som testat och vet om denna (eller någon likande) är bra ?! Kändes smidigt när man tex ska raka benen att ha en som ger resultat flera veckor så man slipper den tråkiga stubben..
Här: PHILIPS Epilator HP6509 kan ni kolla och läsa om den.
Bilden lånad från onoff.se

Mollipect..

..är lösningen på världens hostproblem, ialla fall för mej för det var det jag fick efter mitt samtal med vårdcentralen. Så nu är det bara hålla tummar och tår för att det kommer att fungera. Men 207 spänn?! rena rama jävla rånet säger då jag. Men men bara svälja skiten och hoppas på mirakel^^
Kvällen har jag spenderat hos Marie och David, även Alice var där. Vi kollade på Idol och jag vet inte riktigt vad jag tyckte om temat. Men kanske går att luska ut med tanke på att vi inte ens ides bry oss om att se vem som åkte ut, utan valde att se på The Hangover. Kan starkt rekommendera filmen, den va as bra.. jamena hur ofta är det de händer att man vaknar bakis som fan med en livs levande tiger på dass?!  eller en höna springandes omkring i köket? jase.. nog för att man själv gjort tokiga saker men det där kommer man nog aldrig lyckas med^^
"Två dagar innan sitt bröllop så åker Doug och hans tre polare till Las Vegas för att festa loss på en oförglömlig svensexa. Men när de tre marskalkarna vaknar upp med sprängande huvudvärk morgonen efter så är gårkvällen en enda stor minneslucka. Deras lyxiga hotellsvit är fullständigt vandaliserad och brudgummen är försvunnen.

Utan en aning om vad som hänt och med väldigt lite tid på sig så måste trion följa sina dimmiga spår bakåt i tiden. De får gå igenom alla sina dåliga beslut för att komma på var det gick snett och förhoppningsvis hinna få Doug tillbaka till Los Angeles i tid till bröllopet.

Ju mer de upptäcker, ju mer inser de hur illa ute de verkligen är".http://www.moviezine.se
I morgon vet jag inte vad som händer, funderar dock på att städa och börja julpynta, ialla fall gardinerna. Sen funderar jag också på att ila iväg till systemet och köpa vin. Lina har ju sprungit omkring med sitt paket "tre apor" hur länge som hellst, så jag kan väl inte vara sämre. Nä faktiskt är det vinet jättegott, klart värt pengarna (och det är faktiskt inte dyrt alls) inte i förhållande hur länge det räcker. Hur jag ska förtära det vettefan, kanske ett glas i min ensamhet eller hemma hos mor och far. Om pappas kusin är kvar tills på söndag tar dom sig säkert att glas wiskey, så då kan man ju jiona dom.
Halvtorr, druvig smak med inslag av äpplen, honung och citrus.

Stammis

Haha ja tragiskt men sant, jag börjar vara stammis på vårdcentralen!
2månader sen - halsfluss jusst före resan till Turkiet. Tack och lov så var jag"frisk" under den resan, började hosta där lite smått, men inget störande.
För dryg 2 veckor sen - halsont och pencillin igen och börjar efter halva kuren att hosta som ett jävla psyk vilket leder till idag då, då jag förhoppningsvis får en ny tid (har telefon tid för tillfället) och får  veta vad min jävla hosta är för något. Några kollegor tippar på lunginflammation. Vilket ja hoppas det INTE är för älskling kommer på lördag och skulle jag nu ha det så kommer han inte hit. Vill som inte smittas :/ samt att jag har varit hos sjukgymnasten i veckan och ska dit nästa.. inser ni att ENDAST besöken har kostat mej 400 spänn denna månad + medicinkostnader.. det jävla totalsuger!
Sen så ska vi inte ens prata om min energi, för den är just nu obefintlig. Totalt jätteveck. Blir andfådd som en gris bara för några trappor och har ingen röst att prata med. Någon som vill byta med mej?! Nä jag tänkte väll det.. så man får hoppas på det bästa. (hahahaha)
Sen äre väl dags att julpynta snart också? kanske i morrn blir det gjort. har ju inget annat vettigare för mej (om ja nu inte får jobba, vilket jag ändå inte får om det är lunginflammation *SUCK*) men det är mysigt med jul, ska börja skriva upp vad jag ska ge till folk i julklapp också. Så det inte blir sista minuten (vilket det ändå nästan alltid blir) men man kan ju alltid göra sitt bästa!:D haha har ialla fall 2 julklappar klara:)
nåväl, nu ska ja sitta och vänta på att vårdcentralen ringer
krya på mej!

...

Sure it would change my perspective
I'm certain I would change today
I'm certain it would change our ways
Would things fall into place?

Hmm

Så ja nu har man varit duktigt, tror jag. Har jobbar 6 dagar av 7 och är idag ledig
eller arbetslös beroende på hur man ser på saken. Känns ganska tragiskt att så fort
man inte jobbar så har man ingenting att göra, vad har man för liv då?! Ja de vettefaan!
Jag kan veta vad det är för liv, den arbetslösas liv, man tar det man får när som helst,
hur som helst och vars som helst. Allt för att överleva, man räknar timmarna man får
och ser om det ska räcka till en normal inkomst som man kan ha roligt med eller
bara överleva på.
Även om kroppen skallenskriker neeeej du behöver vila, så jobbar man ändå.
Ta det inte fel, jag trivs skitbra med det jag vickar inom nu, men jag skulle inte klaga om jag fick en fast tjänst,
en säkerhet och framförallt en mer strukturerad vardag så jag VET när jag är ledig
och kan planera efter det. För ovissheten den är ganska jobbig den också. Hela tiden
vara beredd och tillgänglig!
Nåväl, jag har inte den blekaste aning om vad jag ska hitta på idag, känner att ett bak
il är på gång så man kanske skulle utnyttja det och julbaka lite. Är ju trotts allt inte så länge
kvar dit. Kanske skulle baka Mozartkulor? dammsugare? Tror fan ja ska göra det. Då kan ja
ta papperspåsen till pappersinsamlingen så har jag gjort ialla fall en "måstegörasak" idag!

Sony Ericsson Xperia!

Är med och tävlar om en Sony Ericsson Xperia!

Vill du också tävla?!

klicka in här om du vill testa din lycka

 

Min motivering är följande:
Jag har alltid haft SE men prövade för ett tag sen ett annat märke, ni vet bara för att pröva något nytt. Nu i efterhand ångrar jag det eftersom jag inte tycker att varken menyn, minnet eller nått annat är bra, det bara tjorvar! Så tyvärr kastade jag mina pengar i sjön den gången!

SE mobiler har alltid funkat utan krångel, har bra menyer som är lätta att lära sig och navigera sig igenom, dom är snygga, moderna ja dom är väl egentligen allt?! Så eftersom jag gjorde ett dåligt val en gång, så kan jag väll få en ny chans att göra det rätta.. en Sony Ericsson!


RSS 2.0