GRATTIS!

Grattis Sandra på 23 års dagen, välkommen till detta awsome år.. nu kan vi mobba dom små ;) mwhaha

Sitter ialla fall hos Marie nu och vi ska laga mat, plankstek;) eller för min del med lax. Det ska blir så förbannat gott (hoppas jag) har aldrig ätit tidigare, men det blir säkert jättebra;) OCH vi vet att brandvarnarnen fungerar! hahah

Skriver senare ska berätta vad min mjau gjorde inatt, så himla SÖT och så mer bilder såklart

Seeeya!

Disa

Ja nu har en liten Disa flyttat hem till mej, en väldigt söt och busig kissemiss. Disa bodde tidigare i en trappuppgång, men jag tyckte att hon skulle kunna få det så mycket bättre hemma hos mej så igår kväll 22,50 kom hon hit.
Disa har även 2 mycket duktiga buskompisar, Bea och Madde som har lovat henne att när "mamma" inte riktigt hinner med ska hon få vara med dom!
Idag har varit en riktig upptäckardag! och läskigast av allt tycker hon nog är dom "långåriga" mattorna jag har är, och gräset. Hon skuttar som en galning när hon måste gå på dom. Hon har även kommit på att det är ganska kul att röra till mina trådgardiner och sabotera bakom tv:n och bland mina böcker. Det godaste hon hitills vet är majsvälling och kokt abborre, wiskasmaten jag köpte fräser och och försöker gräva över.
Få se då när jag får sova inatt, hon lyckades ju slumra till för en stund sedan. Men hennes energi är hög men kortvarig.
Som ni ser är Disa mycket liten, vi tror att hon är omkrimg 8-9 veckor och egentligen aldeles för liten för att skiljas från mamma. Men jag gör imitt bästa för att hon ska få lite hull på kroppen!:)
Så, välkommen hem Disa!:)

Jasså?

Jasså hade jag en blogg?! det hade jag ju nästan glömt.. nä men jag har så mycke annat för mej nu det är ju SOMMAR! Sen ska vi inte glömma att jag jobbar också, hela tiden så min första prio är väl inte bloggen skulle jag tro :)
Gör inte så mycke just nu ialla fall, har en ledig dag idag och det är så himla skönt efter en 6dagarsvecka. Just det lite gör jag ju jag har det stora nöjet att tvätta^^ men man måste ju göra det också..eller hur?
Längtar ialla fall tills helgen då vi ska till Brändön.. heeela 3 dagar ska vi vara där och göra allt och ingenting fyfan va najs :D
Nåja, hörs!

RSS 2.0