Tidig morgon

Ja tidig morgon blev det idag och med tanke på att jag inte somnade först typ 2 så blev den extra tidig. Inte varje dag man kliver upp kl 4^^
Men nu ni så är jag snart sååå väg till Stockholm, flyget går 7.25. På extra öppet igår så hittade jag en parfym som jag blev så kär i så ska spana efter den lite extra, men kom dock på att taxfree nog kommer hinna stänga båda vägarna:/ men annars har jag ju alltid mitt presentkort;) Den va ju ändå inte så farligt dyr. Handlingslappen har jag också med mej och fasen dem blev ganska lång:o men nåväl inte varje dag man far ut och reser;)

Måste ju självklart lägga upp em bild på Disa också;)



Nu kom chaffiaen, mot Stockholm!

2013-08-29

God nattens!
 
Sitter och försöker bli trött, eller egentligen är jag ju det men som vanligt har jag lite ångest över att dagen är slut, vill ju att den ska va mycket längre!
 
Kursen idag, basal hygien var faktiskt ganska bra och lärorik. Mycket visste man redan men det skadar aldrig att repetera! En sak ja kunde ha klarat mej utan dock var hur mycket basilusker det är i sängen, jamena nae?! Låt sängen vara ifred! Sen säger ja så här, jag hoppas jag aldrig råkar ut för MRSA! Men sen så tycker jag också att allt med handsprit hit och dit kan gå lite för långt, gäller inte bara handspriten utan överrenlighet. Jag tror att människan behöver lite skit på sej för att klara sig emot det värsta. Visst jag är jätte tacksam över att vården är så renlig som den är i Sverige med jämförelser med andra länder (snuskigt!!) men det finns en gräns också! Sedan är mycket som dom sa svårt att tillämpa på ett boende, men man får ju göra så gott jag kan. Ska hädan efter ha med mej en liten handflaska med handsprit i min arbetsskjorta,
 
Har hunnit förbi Linnea ikväll som jag sa och den rackaren hade köpt en ursnygg sjal åt mej, med ugglor. Den följer med till stockholm! Har också haft besök av Fia som skulle hämta hem Sooki och hon hade också köpt mej saker,  en handgjord ståltrådsliknande uggla och en tvål med en uggla på, superfina dem också! Så ikväll var en sådan kväll då jag kännt mig väldigt bortskämd! Tack brudar! 
 
Nu är det inge länge kvar och det är inte likt mig att jag inte packat ännu, men får kliva upp i tid i morrn och fixa det, man behöver ju inte ha med sig hur mycket som hellst för en helg, elleeeeeer ?;)
 

2013-08-28

Snart smäller det, snart är jag i Stochom och fy så underbart! Jag ska gå raka vägen till Sephora och kolla utbudet, funderar också på att det kanske skulle vara smart att skriva en lista på saker som jag vet att ja ska kolla efter för annars kommer jag glömma det, typiskt mej!
 
Idag vart inte heller den dagen som jag planerat, idag hade jag tänkt att börja med att hälsa på Linnea, men så blev inte fallet. Istället ska jag sitta på en hygienkurs mellan 13-17 wii. Dom som gått säger att den är bra, men jag hade ju tänkt att denna vecka (förutom igår) inte skulle ha något jobbrelaterat alls! Men det blir nog bra ändå, ska förbi Linnea ikväll istället. Just det, fick ha på mej jobbkläderna igår och ja.. BANANER I PYAMAS dom kommer 2 och 2 och det stämmer banne mej, MEN jag måste ge dom de att dom e jävligt sköna att jobba i även om de e inte e snygga! Två minus dock (föruomom uteseendet på tröjan) är 1. Dom kommer a asvarma i sommar, 2. Byxorna har en mudd, är jättelånga och går inte att dra upp. Okey nr 2 hänger i hop med 1an men den fick ändå en egen punkt.
 
 
Föresten igår var jag, troja och pappa ut på en prommis och de va så fint väder! En sån där kväll då man skulle ha kunnat ta massa kort, fick ett som jag tyckte va fint i alla fall. Sen också så titta jag och Sookan på Idol och man skämms ju tamig fan :O alltså att vissa kan tro att de sjuger så jäkla bra och så låter det som om någon klämt kattsvansen i dörren, ja, jag ligger rent utav och skäms när jag ser de personerna.. haha. Måste medge att jag saknat hösten, den är så fin med alla färger och av någon konstig anledning känner jag mej som mest bra då så fy dej skolan om du sabbar min känsla i höst säger jag bara! 
Underbara vackra höst
 

suck

alltså ibland kan jag bli ganska irriterad på mej själv, varför ska det vara sååå svårt att komma till ro och sova??

Har i alla fall haft en skön dag idag, lite stress och huvudbry men i överlag helt okey. Har hämtat ut böcker, efter många om och men beställt en åt helvete för dyr bok, hälsat på familjen stokke/nilsson, bjudit familjen på mat som jag faktiskt lyckades ganska bra med samt beställt en weekend i Stockholm(även här efter ganska många om och men) så på fredag ska jag och mor få en välförtjänt mini semester.

I morgon går jag också min sista sommarjobbtur, vemodigt ja men får hoppas på aty LTU bjuder på en bra höst. Jag tål stress men inte den som var i våras.. fyfan!

Har också tillfälligt en ny inneboende, fyrbent. Lilla Sooki är här och hälsar på när Fia roar sej utomlands. Men Sooki och jag har det bra här hemma i Sverige, tittar film om kvällarna (skit också vi missa idol!) och leker på, Disa hat nått att lära här.. att man kan ta det lugnt och bara mysa ibland också, det behöver inte alltid vara fullt ös medvetslös. Men får nog leva med min duracellkanin till katt.

Nåja ska ju faktiskt orka jobba 7.30-16.30 så god natt!

2013-08-19

2 Veckor kvar nu innan skolan drar igårg och fortfarande är det blandade känslor! hjärta eller hjärna?

Har idag än så länge hunnit hälsa på l & m med familj, suttit och surrat myst med bäbis och natta kissar med storasyster. Har också hunnit beställa lite böcker, satt om en blomma och nu sitter ja och äter. Ska försöka vila en stund också hade jag tänkt innan Fia kommer förbi för movie time för sedan blir det nattjobb!:)

2013-08-12

Alltså, vad hände med skötsamma jag som alltid gick och la sig i tid? Ser ni va klockan är? om inte kan jag förtydliga.. den är 02,12 och jag sover INTE! Hemskt. 
 
Har jobbat idag, en kväll och måste säga att det är sååå kul att jobba! Som jag nämnt tidigare har ja lite ångest över detta med att skolan snart börjar om. Ångest men samtidigt med spänning, jag hoppas då att mattekursens lärare inte är lika tokiga som föregående men det återstår ju att se. 
 
I morrn på förmiddagen ska jag fika me Jennifer, den rackaren åker ju hem snart.. tråååkigt! Tyckte visst du kunde ha stannat längre ;) meeen i understand muhaha ;)
 
Nä sängen, ska vi bli kopisar du och jag ikväll?

2013-08-07

Denna värme, eller värme och värme men den fuktiga luften tar krutet ur mej- jag vill bara sova. Sen så har jag kommit på att jag är dålig på detta med att vara ledig för jag blir så fruktansvärt rastlös.
 
Har iaf vart ut på byn en sväng och handlat såntdär nödvändigt som mat, ännu mer nödvändigt på bolaget inför fredag och så har ja vart förbi m&p och nallat blommor LILJOR!  Så nu sitter jag och väntar på Linnea som ska komma förbi, alltd kul med främmande!:)
 
 

Pacific rim

Har vart på min allra första 3D bio och dag, Pacific rim och den får helt klart godkännt! Älskade mysiken i filmen och den va häftigt gjord! Sen så skadar det absolut inte att Charlie Hunnam va med... fyyy fan så snygg han är.. alltid ;)
 
 
 

2013-08-04

Sitter på jobbet och ugglar (haha) men börjar längta efter att få gå hem, timmarna som är nu går så himla sakta! Har varit en bra natt inatt ska inte säga att den varit helt perfekt för då vaknar väl alla och börjar larma.
 
Man funderar mycket så här om nätterna, just nu är det lite panik över att sommaren snart är över och att det är dax för skolan (1mån kvar, kanske lite tidigt att börja gruva sig redan men) Har lite blandade känslor faktiskt. Både så längtar jag lite efter skolrutinerna men samtidigt så saknar jag rutinerna jag har i jobbet. Framför allt över att faktiskt vara ledig då man kommer hem. 
 
Men well, det larma-dax till verkligheten.

Göra-om-lägenheten

Håller just nu på med att förvandla min lägga lite, är så himla less på mörkt! Så sänggaveln är ommålad samt min trårulle, blir nog en IKEA malm byrolåda med 6 lådor snart också.. och ja allt ska bli VITT! Det mesta iaf, inte tv hyllan och tripptrappen som morfar gjort dom får behålla den svarta färgen. Nästa projekt är att hitta ljust tyg tills offan så den också kan få en face lift.
Snyggt va !?:)
 
Ikväll blir det grilla med vänner och sedan är det nattjobb som väntar.. Celsius vad vore jag utan dig ?!
 

RSS 2.0