Fredag

Äntligen är det helg! Så himla skönt det är att få sova ut ordentligt för energin är inte på topp just nu. Har i alla fall haft 3 lektioner idag och de 2 första var så himla roliga! Vi var på Teknikens hus och härja, byggde raketer som skulle flyga iväg med hjälp av luft. Våran raket vann;) + att vi höll på med madda annat men inget slår raket bygget!
Så nu är det chill resten av kvällen om inget annat dyker up:)


Just ja, M och jag promenerade från skolan till stan igår. Hon kommer aldrig få bli min förste kartläsare;) haha men skönt var det i alla fall!

Onsdag

Japp och i sängen ligger jag, känner på mig att mr blund kommer på besök snabbt ikväll. Har som bara sovit 5 timmar på 2 dygn, så i natt sover skrik och gorm hos mamma och pappa där hon får vara i ett eget rum och skrika bäst f*n hon vill!

Tidig morgon väntas 6.40 går tha buss men det känns som om lektionerna i morr kommer vara roliga. Ja positiv syn än;) Dock känns en av kurserna så himla rörig och man har som ingen koll och jag hatar att inte ha koll på läget :/ meeen det kanske blir bättre, får jag hoppas!



Oddsen

Inatt hade ja verkligen oddsen emot mig vilket resulterade i lite sömn. En katt som kåtmjauar konstant och håller på än, kul att plugga samtt att det var för varmt för kallt om vartannat. Så få se hur mycket jag får gjort idag! Suck. Aja blir att hålla kaffepannan varm och köra på!

2014-01-27

Phuw fick värsta pluggilet nu ikväll, känner mig rätt så duktig som på ett ordentligt sätt (for once) har sammanfattat ett kapittel. Sedan är jag sjukt kass på att sammanfatta kort har jag märkt! Men det är något som jag får träna på.
 
I skolan idag så blev det inte så mycket gjort på förmiddagen, därför var jag lite duktig ikväll. Men lektionen på Teknikens hus var urkul och intressant! Det bästa är att det är mycket praktiskt och examinationen verkar vara hur kul som helst, hej och välkommen min kreativa sida!:D I alla fall så höll vi på med konstruktion, vår grupp kanske inte fick den mest hållbara konstruktionen, men snygg ;) naaah, men kul var det iaf! Så just nu så diggar jag tekniken ;)
 
Väl hemma så blev det middag hos mop och på dirren efter det hem och sammanfatta. När jag kommer hem möts jag dock av en knask katt, yees Disa är i löpen! Så får se hur mycke jag får sova i natt^^ duschen är dock effektiv har jag märkt, blöt katt = tyst en stund = jag hinner förhoppningsvis somna. Kommer jag behöva den metoden inatt månne?
 
Hopp i säng, mer att läsa i morrn! Nighty
Knaskkatt, men jag älskar dig ändå <3
Snygg konstruktionen för hållfasthet
Dessa är de ursöta semlorna jag gjorde i söndags, lite nöjd ändå;)
 

söndag

God kväll då var denna helg till sitt slut, både hemskt tråkigt men också skönt, vi ska ju för tusan få vara på teknikens hus i morrn! :D

Idag har det varit en skön och lugn söndag och den enda ansträngningen jag gjort idag är att baka semlor:p sånna små så man faktiskt kan äta 2 med gott samvete ;) och så en liiten prommis med M, skönt ute idag :)

Igår efter middagen och S och D så fick jag bilderna på Disa och jag måste säga att hon är gode snygg ändå;)






2014-01-25

Hejsan!
 
Igår var det en tung dag för många människor, sa farväl av en fin person! Men begravningen var så vacker och det syntes verkligen att denna person var uppskattad, fullsatt kyrka och en massa rosor samt vacker sång, kunde inte bli vackrare!
Sedan bar det iväg till Luleå och skola en lektion, dollar och så hem. På kvällen kom Lina, Olov och Sandra till Marie och vi såg film, surrade och spelade ett skitspel som man bara förlorade i, men det  var mysigt! :)
 
Idag har jag hängt en stund med Sofia och David på CS och planerade lite fest. Jag och Fia fyller ju år typ samtidigt så vi tänker köra en gemensam fest så de blir nog sjukt najs! Hann också städa ihop lägenheten också så man törs ha folk på besök :P haha
Ikväll hade jag turen att bli bjuden på middag hos dem också, kyklingtacos lät det som så det ska bli trevligt, sedan vet jag inte vad mer kvällen har att bjuda på.
 
Ha en trevlig lördag!:)
 

2014-01-23

Hellou där blåubär!
Torsdag idag alltså och hemmastudier, så just nu sitter jag och läser om bland annat cellen och om ekologi, ganska intressant fatiskt men det är lite småtjorvigt att hålla ihop allt. Men skam den som ger sig eller hur ;)
Varmare sägs det  vara ute också omän det enda jag haft kontakt med yttervälden idag är att jag var tvungen att känna hur kallt det var genom att öppna balkongdörren, måste passa på att vädra när det går. 

Förövrigt känner jag  mig allmännt smutsig idag när jag hoppade över att tvätta håret på morgonen, känner att jag är så torr i håret så jag vill inte tvätta mer än nödvändigt :/ men "straffet" blir ju att man känner sig som en lortgris, så kanske tur att det är just hemmastudier idag ;)
 
Hm mer då? njä ska fortsätta med ekologin, ska inte ha läst först nästa vecka men gör jag det nu hinner jag göra det grundligt så hejja mig! Så blodappelsin och kaffe är min föda idag, kanske lite plättar senare, vem vet? Sedan fick jag också godkännt på min VFU uppgift, VG faktiskt så de känns himla skönt, nu är det bara tentan jag gruvar mig för, men är ganska inställd på att få göra om den.. F.U.C.K! kKarade mig iag till T4 innan första omtentan, det får man väll se som en liten seger?!
 
I morrn är det en tung dag för många fina människor som ska ta farväl av en nära. En ängel till i himlen som hade kunnat få stanna på jorden många år till, det är inte rättvist! Fick ledigt från lektionen för att också kunna delta, tur att de har överseende ibland. 
Bild från google
 
 
 

Hellou

Ja då har två nya kurser startat och dessa ser jag fram emot! Vi kommer att få göra mycket kul som labb, vara i Teknikens hus, utflykter, museum. Hur kul!? Men gissar att det kommer vara rätt tungt också men har så positiv syn nu så ska försöka behålla den ;)

Efter skolan idag så åkte jag, m. a och a in till stan och åt lunch på Symfoni. En salladsbar där man kan plocka vad man känner för, soppa, efterrätt och kaffe/te. MUMS! Och sedan en sväng på stan där jag hitta en parfym som jag blev såååå kär i. Nicki Minajs nya.. ååh! samt 2 påsar på glittet som innehöll lite gott och blandat, ibland ska man ha tur för i en av påsarna låg ett uggle armband, perfekt va ;)






Onsdag

så ja veckan bara springer iväg och tentafredagen kommer med stormsteg! Har pluggat med M idag och lite smartare är man nog, men lite till ska man väl få in. Sååå just nu är det kraftig reducering på sömn men förhoppningsvis till nytta :)

Fisksoppa till middag göttans! Sedan blir det att fortsätta plugga.. och oj vad ja önskar att jag hade ett badkar nu när det är så kallt.. sommar kom fort!



söndag

Ja söndag var det idag då och skola en hel vecka till. Tenta till veckan och just nu känns det kaos i skallen, men det är väl som det ska vara då. förhoppningsvis får jag mer klarhet innan fredag. Taskigt bara att tentan är mellan 16-20 en fredag kväll men jag får väl hoppas att det är till min fördel :)

Haft massa besök ikväll (bra för att lindra den obligatoriska tenta ångesten) först var det mamma,pappa, bea,joel och bore som hälsade på och lite senare kom linda,Magnus och flickorna förbi och surrade och lekte. oj vad jag tycker det är kul med främmande!

Haft så många tankar dom senaste veckorna. Eller efter nyår. Livet är verkligen skört och det är synd att man så sällan uppskattar det man har nu, att man många gånger tar saker för givna. Att man sällan vaknar upp först när något värdefullt inte längre finns kvar. Jag ska bli bättre på att värdesätta det jag har och vara glad och tacksam.

Men ibland kan man inte hjälpa sig själv när man tänker att något gått en förbi, som om man blivit bortglömd i den stora spiralen, överhoppad lixom. Men allas tid kommer men ibland tycker man att det kommer lite senare i livet än man tänkt. Men den blir nog bra. Nä ska sluta skriva snurrigt nu, börjar bli dax att sova så jag orkar plugga i morrn. Jävlar också om jag skulle kugga på tentan, det ska inte hända!!


Jag tänker på dig ♥

RSS 2.0