Musik!

Dax för mej att göra ett musikinlägg igen känner jag!:)
 
Denna omtalade nakenvideon, men jag tycker texten är så jävla bra! För övrigt tycker jag att denna kvinna gör bra musik nu mer!

FREDAG!

Tycker veckorna går gode snabbt nu, fast ja klagar inte:)
Har pluggat med M idag och det gick ju ganska bra ändå, lite gråa hår men klokare blev man då!
 
Var också förbi och hälsa på L och M med familj och båda flickorna växer så de knakar. Tycker det är så spännande att se E´s utveckling och vad hon pratar! Lite extra kul nu när man läser till lärare att se =)
 
Sitter och lyssnar på en låt och ja skrattar så jag gråååter! så himla kuul!
 
 

spndag

Dåså då var denna helg snart slut och en ny skolvecka tar vid. Helgen har varit ganska skön, lule en sväng i fredags och lördag blev de en lååång jobbtur. Började med en delad tur 7.00-13.00 och 16.00-20.30 men på grund av en händelse så blev jag kvar till 00.00. Så att sova ut idag var sköönt! Idag har det inte hänt mycket alls, har varit hos familjen och bakat småkakor och bara haft en allmän slödag.
Nu sitter jag hemma, myser med Disa, dricker te med en ansiktsmask och tittar på Wallander sedan blir det sängen:)


2013-09-19

Torsdag idag, Fredag i morrn ÄNTLIGEN! Förkylningen har hunnit ta mej också tyvär så energin tryter just nu. Trots detta har jag ändå haft en ganska framgångsrik pluggdag! Har skickat in ett arbere, sett en föreläsning, suttit och räknat och de va väl de som gick sämre, men jag har försökt! Det är väl det som räknas antar jag.
 
Promenaderna håller i sig, hejja oss! De senaste kvällarna har dock gått lite tungt, snabla förkylning! Men fortsätt kämpa!
 
Har hunnit fira både Bea och Madde som fyllt år, vars tog tiden vägen? Tyckte nyss de va små snorungar, nu är de stora snorungar istället ;) Nä men tiden går fort. Goda tårtor också ;) Ska baka en egen på Lördag, tänkte ge mej på en Banoffy pie så få se hur det går, men de säger att den ska vara himelsk god ;)
 
                                  
 

2013-09-17

Hejsan svejsan. Sitter och funderar på en sak, är det illa att en Tisdag tänka att snart är det Fredag? Är nog för att jag inte känner mej piggast och vill egentligen bara vara ifred. Men man kan väll känna så ibland också, blöh!
Sitter och tittar på Idol och väntar på att Fia ska sluta jobba så vi kan ta promenaden så kanske de känns bättre sen.
Till Lule i morrn också sen är det hemma studier resten av veckan.. skönt! Då ska geniknölarna gnuggas och intelligensen slipas.. haha.

Sitter och önskar att jag hade några Ipren och Alvedon hemma, men icket får trösta mej med att mitt te är gott och den kommande promenaden.. suuug va skit detta kändes nu då, den positiva energin tog slut.


Tur att jag har Disa kvällar som denna, så man känner sig lite omtyckt iaf :)

Äntligen

blev det fredag kväll usch så lång denna vecka har varit så jag är helt slut! Tung vecka som sagt men vi har haft roliga lektioner, vi får laborera mycket och sitta och pyssla på. Jävligt bra om ni frågar mej, att vi får göra så mycket praktiskt!

Duktiga jag och Fia har promenerat varenda kväll denna vecka ca timmen varje gång, klapp på axeln!

Så får se vad denna fredagskväll bjuder på så klart en prommis om himlen slutar pissa, men annars blir det nog en lugn kväll framför tvn för det är väll ungefär det jag orkar :)




2013-08-05

Happ då var det snart fredag, SKÖNT! Ganska tungt att komma in i skolrutinerna igen. En annan rutin jag och Fia har börjat ta upp det är att ta en prommis på kvällen, guuu va skönt ja sover efter det! Så detta ska vi verkligen föröka få till en rutin som håller!
 
Har haft hemma plugg med M idag och det har väl gått ganska bra, lite förklaringar i morrn löser förhoppningsvis våra problem. Basen fem när har man någonsin använt det? inte jag vad jag då kan minnas, men nån gång ska väl vara första med allt..
 
Haft en snabbvisit av Marie och David idag också, kul! Får bli en lite längre en en annan gång ?;)
 
Som sagt blev det en prommis även ikväll, sen va ja och köpte mej chailatte på ica också som jag och Fia belönade oss med efter promenaden. 
 
Nä packa väskan och hoppa i säng, tidig morrgon i morrn också.

Skoooola

Lektionerna är faktiskt roliga för vi får göra så mycket praktiskt och pröva på vad vi läser och det är ju superbra! Fast de vi räkna idag va fasen svårt och gav mej mycket huvudbry, men skam den som ger sej! Har också typ gjort klart en uppgift som jag blev så nöjd med! Måste bara få koll på referenserna för man glömmer ju så fort! Så göra det klart och börja med nästa:)

Ligger och tittar på Idol och väntar på att min prommiskompis ska sluta jobba så vi får ta vår kvällstur:) blir dock gladare av min GPS för den mäter längre avstånd än Fias;) men gode mysko ändå för jag vill ju veta mer precist men men.

mysfisen:)

2013-09-03

Hemmaplugg blev det idag och det gick ganska bra måste jag säga, men fyfan va gråhårig man kan bli då man inte förstår och jag blir såå frustrerad! Nåväl man blir trött av att tänka och det har gjorts massa tänkande idag så gissa hur mitt huvud mår ikväll någon kommer somna ovaggat ;)
 
Har varit förbi mamma och syrrorna också, i vanlig ordning. Fick ett ryck mest för att få lite ny energi och gick en promenad med Raja och oj vad det är vackert ute med alla färgerna! Skönt va de att promma också, utan att lova för mycket så ska jag försöka ta mej ut iaf 30 minuter om dagen, kan väl inte vara så svårt?!  Ska på runda nummer 2 senare ikväll då Fia slutar. 
 
 
 
Nu blir det en tekopp och Idol på en stund.. seeya;)
 
 

Trött

Så ja då var första skoldagen avverkad och måste nästan erkänna att denna kurs låter ganska kul (detta får jag säkert äta upp senare) läraren verkar vara hur bra som helst, glad och positiv! Men jisses så paj jag var i skallen då jag kom hem, det märks att man haft ledigt..om man säger så.
När jag kom hem passade jag på att läsa lite i en bok för att bilda mej en uppfattning och måste säga att boken är ganska intressant. Blev bjuden av Bea och hennes kompis på middag de hade gjort American panncakes med grädde, hjortron, sylt och massa smarrig så riktigt mätt i magen blev jag idag.

Fia har också vart förbi, hon berättade för mej vad som gåtts igenom på kickoffen på jobbet, synd att jag inte kunde delta! Vi hann också se Idol och dra en prommis på ca timmen vilket var väldarns skönt!

Nu är älskade Disa också hemma igen, lite jobbigt knask är hon men just nu tycker jag om henne i alla fall;)

Nu är ögonlocken dock för tunga så tror de är dax att sova. Natti natt:)




skolstart

Ja då e dagen D här skolstart och der känns sådär. För hoppas på det bästa.
Helgen i Stockholm var kul, de var länge sen man gick så mycket att man får träningsvärk i vaderna! Men Stockholm bjuder på mycket fint att titta på. Sen är det så kul att hitta på folk, det finns verkligen allt! Fick gå på Sephora också och det va najs jag bygde mej ett litet lager ;)








Bilder berättar de också. Häpp till bussen då!

RSS 2.0