Nu är den här!

Idag kom den, på posten. Min kamera.. Canon ixus 100 IS och jag är hur nöjd som hellst. Så det blir många fina bilder i sommar och förhoppningsvis till utomlandsresan också!:D

Har jobbat idag men bara en kort dag till 13, men det var skönt efter min 13 timmars dag igår^^
men det var en bra dag:)

Ikväll har ja kört bil, ja en ny bil..eller ny och ny men mamma och pappa köpte en bättre begagnad bil idag och gissa om den va nå skön att köra! men massor. Sen så har ja hjälpt pappa ut med en annons på blocket för han ska sälja audin.. nån som är intresserad.. en Audi 100 CS quattro länkar annonsen sen då den godkänns på blocket.

men nu ska ja ta mej hem.. jobbar i morrn också.. 7-15.oo... seeeyaaa

Några bilder av nykameran ;)

    
 

Midsommarhelgen

Fredag: Jobbade jag till 15.00 sen var det bara hem och packa, duscha och invänta pappa och krister för dom åkte  från Brändön för att hämta mej. När vi kom dit var alla andra också där, mamma bea madde margona jocke alice och fanny och efter en stund kom även min krister. Var 2 krister i helgen, så de va rätt praktiskt båda reagera när man ropa ;) haha Men i alla fall åt vi god mat (det fanns huuuuuur mycket som hellst) pratade, spelade kubb, sprätta nån kall, fiskade (bea fick en abborre så vi åt grillad firre på kvällen MUUMS) och hade jättetrevligt!
Lördag: trodde jag skulle döö av värme när jag vaknade, rummet vi låt i jag och hjärtat var äckelvarmt! Men klev upp 10 pigg som en lärka för jag hade ju tänkt att steka och bli brun! men nej då nog gick solen i moln och jag somna på soffan. haha.. men det blev ialla fall en sväng in till stan, Hägnan och kolla runt. Och det är faktiskt väldigt fint där. Mamma och Krister har alla kort på deras kamera så jag ska dit och nalla sen !;) haha
På kvällen blev det ännu mera gomat och så skulle jag fiska igen, jag vann "tävlingen" med hela 2 mörtar. Hade dock blivit så mycke gladare om jag fått abborre!
Söndag: Så vaknade vi kring 10 igen, duschade åt frulle och åkte iväg till staden igen. Hittade lite småkraffs som är allmänt behövligt och så for hjätat hem =( inte alls nå roligt! Vi var ialla fall på Kappahl, biltema, dollar, rusta och inget mer tror ja ? Och när vi kom hem till Brändöön hade ja fruktansvärt ont i skallen så jag gick och la mej. Tror ja sov till och från i flera timmar, men ja behövde det! Måste ju ladda inför dom 2 kommande veckorna, är ju ledig 2 dagar av 14 så de är bara att kämpa på.
Beställde min kamera idag också.. LYYYCKA.. så den kommer till veckan :)
http://www.cyberphoto.se/info.php?article=ixus100rod

Helgen som var

Måndag och en ny vecka, som jag inleder med en relativt pigg start. Behövde verkligen vara ledig i dom där två dagarna, omän jag typ bara sov. Men det var välbehövligt!
Vad har ja gjort då?
Lördag: så for ja, mamma och flickorna till pite. Det var tänkt att vi skulle på loppisen på Nolia och vi var där en sväng, men tråkigt nog så regna det så det var inte det minsta trevligt att vara ute...tyvär! så vi for på stan istället. Jag sökte och sökte ett par gladiatorsandaler jag sett då ja var i Lule, men jag hittade dom inte. Har som lite småångest över att ja inte köpte dom, dom satt som smäck på min fot! Men ett plus är att jag hittade mej en BH, brukar ha grymt svårt att bli nöjd med en, och den här fick 4 av 5 och det är bra! Efter stan for vi en sväng på dollar och willys, och när vi kom hem så decka ja i soffan, då va min energi SLUT! När jag vaknade hade mamma lagat friterade räkor med ris och sallad med schokladmousse och jordgubbar till efterrät *smarr* Det blev en väldigt lugn kväll med mor och syskon, satt och tittade på tv prinsessans bröllop mm. Det slutade med att Bea bestämde att jag skulle sova över där, så det gjorde jag och jag som så jävla gott i mitt gamla rum så det är inte sant. Vaknade inte förnst 13.30 då hjärtat ringde. "Vaaa, väckte jag dej?!" ;)
Söndag: Hände det absolut ingenting, var fortfarande trött och pendlade mellan soffläge och omkringvandrande i huset. Men ja behövde en "GöraIngentingDag" för det har resulterat i att jag vaknade ändå rätt så pigg nu när klockan ringde 6.30 och jag har hunnit duscha och sitter här med en kaffekopp i handen.
Längtar dock mest tills jag slutat jobba, för då kommer hjääääärtat ! :D <3

Jobb Examen Grilla Och Twilight

Så ja nu är jag hemma (vilket är ganska ovanligt jusst nu)
Idag har jag jobbat (somvanligt) men tack och lov så var det  bara en kort tur till 14, tror fan inte ja hade orkat till 16.
For med övriga familjen och fikade på smultert eftersom syrrorna har examen och numer SOMMARLOV, lyckos den som kan ha det. Minns ni när man kunde vara ledig en hel sommar, utan att jobba?! det var tider det! Fotograferade lite och så kom Lina, vi for på återbruket och kollade och skulle även på röda korset som hade STÄNGT, vi skulle också på skoaffärn men den va också stängt, vad är det här?! sen jag gick faktiskt och vilade en liten stund sen då ja kom "hem" för andra gången, bara 30 min men ändå.
Kring 17.30 for jag till marie och david, var grilldax ikväll. Blev inte så mycke grillat för mej, men det lilla ja grilla va ialla all gott haha. Vi surrade (ovanligt va;) ) såg tv och drog en ragg men ja tror ialla fall dom flesta studenter är på en annan ort idag ^^
Så nu sitter jag här i min ensamhet, med fötterna i ett fotbad. Önskar dock att jag hade haft ett helt badkar, min rygg skulle älska mej då! men men fötterna får väll duga^^
Jusst ja, har fått tag i den efterlängtade boken nu! "Så länge vi båda andas" och den är ju hur bra som hellst, och så jävla svår att lägga ifrån sej.. baaaara ett kapitel till... osv... RIIIGHT^^
"Att vara oåterkalleligt förälskad i en vampyr är som en fantasi och en mardröm i en allt farligare verklighet. Den hett efterlängtade avslutningen på Bellas och Edwards omöjliga kärlekshistoria avslöjar hemligheter och mysterier i denna romantiska saga som har förtrollat miljontals läsare världen över. Bella slits mellan sin intensiva passion för Edward och en djup vänskap med Jacob. Året som gått har varit minst sagt omtumlande och fullt av längtan, saknad och förtvivlan. Valet att ansluta till en mörk och förförisk värld av odödlighet eller att fortsätta ett mänskligt liv har blivit den tunna tråd som vampyrernas och varulvarnas öde hänger på. Bellas val sätter igång en kedja av händelser som kommer att få oanade och förödande konsekvenser för alla inblandade"
(Cdon.com)

RSS 2.0