Helleeu

God morrgon god middag god kväll jag vette sjutton vad det är för mej nu. Har varit vaken sen 6 fredag morgon och än blir det inte sängen.
Skola fredag hem och vila för att sedan jobba natt, så nu har jag precis slutat jobba, ska snart duscha och så fara iväg till Piteå och öppet hus på Grans. Sedan hem till byn igen och åter igen in i bilen för att åka på julmiddag i luleå. Varför ska man sova? Men känner att resan till Piteå kanske känns lite överdriven men vafan..
 
nä kanske duschen piggar upp en?

2013-12-03

Ja nu är jag inne på sista veckan av VFU:n och det känns himla tråkigt att det redan är slut. När man precis börjat bli varm i kläderna och kommit in och börjat förstå verkligheten så är det slut, typiskt! Fick iaf en sån skön kommentar av en elev då jag frågade om de tycker att de lärt sig färgernas engelska namn genom mina lektioner " ja, alltså jag vet ju blue eftersom en tjej i monster high beter så och då vet jag att blue betyder blå!" snacka om att ta tillvara på tidigare kunskaper! Har även fått se en elev knäcka läskoden och shit va häftigt! också sett en annan gå från hackig bokstavsläsningn till nästan flytande (omän det nu går sakta). Men sån utveckling får en att verkligen tråna efter mer!
 
Har varit på mitt första medarbetarsamtal idag, inte för att jag kanske hade så mycket att komma med eftersom jag inte är aktiv i det forumet just nu, men kul att se hur det går till, har även en eventuell löneöking att invänta ;)
 
Njä hopp i säng, nu dag i morrn!:)

RSS 2.0