17/1-13

Så ja då var denna tenta p över och får bara hålla tummarna för att det gick okey.
 
Sitter och tittar igenom bilder ikväll och det gör så fruktansvärt ont i hjärtat att veta att jag aldrig mer kommer få hålla om min lilla hund mer. Att det lixom kom bara sådär, fin fina lilla hund!
Någonstans finns en bro mellan himmel
och jord....
På ena sidan himlen finns en alldeles särskild
plats, dit leder Regnbågens bro. När en hund,
som varit särskilt betydelsefull dör...
då kommer den över med Regnbågens
bro.
Där finns ängar och kullar för alla våra vänner, de
kan springa och leka tillsammans.
Där finns tillräckligt med mat, vatten och solsken-
det är behagligt och skönt.
Hundar, som varit sjuka och gamla, skadade och
lemlästade blir friska och starka igen, precis som vi
minns dom i våra drömmar.
Alla hundarna är glada och nöjda, utom en
vemodig längtan-de saknar alla någon särskild,
som de var tvugna lämna kvar.
Alla springer och leker tillsammans,
men en dag kommer någon av dem-att stanna
upp och titta i fjärran.
Dess klara ögon är intensiva; kroppen börjar
vibrera av lycka och glädje.
Hunden springer plötsligt ifrån de andra, flyger över
det gröna gräset,
benen bär honom allt snabbare.
Han har sett dig - du och din älskade vän möts nu
igen - i en lycklig återförening - men nu för att
alltid vara samman.
Du får överlyckliga pussar i hela ansiktet, dina
händer smeker på nytt din kära vän-du ser än en
gång in i de tillgivna ögonen,
som så länge var borta ur ditt liv....men aldrig
från ditt hjärta.
Tillsammans vandrar ni nu över Regnbågens bro....
men nu för att aldrig skiljas.

16/1-13

Blev en tung dag idag. På morgonen när jag är på väg in till skolan för att skriva tenta så smsar syrran och säger att Sessy har dött. Så tidigt i morse så somnade min lilla pärla in, och hon kommer att vara så saknas..Egentligen var det inte helt oväntat eftersom hon varit dålig ett tag, men man är nog aldrig förberedd när det väl händer. Älskade älskade hund, min allra första hund, jag minns fortfarande första gången jag såg dej. Några gram tung och rymdes i handflatan. Busigast och påhittigast som få som ung. Men får vara glad och tacksam över alla 13 år jag fick med dej. Så sov gott Sessy Benitha, kommer sakna dej massor <3



16/1-13

Hello kan meddela att jag inte är utsatt för magsjuka, har nog kommit på att magkniper beror på all den stress jag bär omkring på. Vaknade i natt också av det men lyckades somna om denna gång.
Sitter nu i soffan och laddar upp en till tenta-plugg-dag med frukost, en smoothie jag börjat tycka om. Okey det kanske inte låter så gott men jag tycker att det är helt ok. Man mixar en avokado en banan lite bär om du har turkisk yoghurt och så havremjölk och tadaaa frukost!:D Nå ja ta sej i kragen och plugga då..



14/1-13

Godmorgon på dej, för mej blev det en ofrivillig morgon 2.30 för då vaknade jag med världens magknip. Bara hoppas på att det inte är magsjukan som är och hälsar på för de kändes inte så kul. Känns dock inte som det heller för jag mår inte illa nått just heller. Blir i alla fall att plugga hemma, men det kanske går bra det också. Brukar annars sitta på bibblan för att inte ha en massa ursäkter men får försöka sköta mej idag! Ska försöka peta i mej lite Verum och hoppas de gör att min mage blir snällare, och så plugg.. så klart.

13/1-13

Så var denna helg slut, hade gärna ha fått vara längre. Men det handlar nog mer lite om tentaångest, hoppas verkligen jag klarar dem, fast det är klart det värsta som kan hända är att man får tenta om.. tungt ja visst, men överkomligt. Får försöka tänka så.
Ska plugga hela dagen i morgon och hela tisdagen. Hoppas pluggcellerna är med mej i morrn ^^



11/1-13

Svängande humör här, pendlar mellan att vilja ge fan i vad allt skola innebär till att bli envis och inte vilja ge upp. Har jag valt riktigt det jag vill bli när jag blir stor? Osäkergeten gnager i mej med jämna mellanrum. Men ska ge det VFU perioden för att få se allt utom den teoretiska världen.
sitter iaf med M på bibblo och pluggar, svenska. 2 tentor nästa vecka.. wie! Men nog fan ska det väl gå det också.
Tillbaka till nötandet.



10/1-13

Fy och blä för tidiga mornar, jag är så djurisk trött. Av någon anledning så får jag inte sova som folk på natten utan vaknar fortfarande flera gånger, sjukt jobbigt :/
Sitter iaf och väntar på bussen, in till skolan och plugga, längtar tills lördag för då ska jag ge mej själv en sovmorgon innan tentaplugg.

9/1-13

Vilken dag detta vart, känns som om den har varit hur lång som helst fast ändå kort. Logiskt? 
Skola idag och åkte in me 8,10an och mötte upp F för att nöta inför den muntliga redovisningen. Även om jag var så nervös så jag trodde ja skulle svimma så hoppas jag att jag klarade den, gjorde ialla fall mitt bästa! Tycker verkligen att det är jobbigt att prata inför folk, någonting mitt framtida yrke kommer typ bestå av. Men övning ger ju färdighet eller hur?! Kan iaf tycka att det tar sig i jämnförelse med tidigare och denna gång var jag helt själv!
När jag kom hem krin 18.30 så for jag förbi morsfars och sen for jag och Bea till Linnea för att gratta henne på födelsedagen i efterskott, fika mums ;)
Så nu sitter jag och försöker varva ned, ska sova snart för ska upp till skolan i morrn också. Lekionen börjar 13 men ja och F tänkte hinna plugga lite svenskatenta innan.
  
 
 
Gönatt!
 

8/1-13

God morgon!
Man kan ju undra varför min hjärna väljer att vakna 1000 gånger på en natt? Tack för den sömnen lixom! 
Sitter i skolan nu iaf, när jag kommer fram får jag veta att lektionen är inställd och det va en lektion som vi skulle få som förberedelse inför tentan. Men vi blir några stycken så vi får träna ihop, vilket inte är så illa ändå. Lite tungt att kliva upp 05,30 bara  :P
 
Sitter i grupprummet och väntar på att någon mer än jag ska komma och plugga, känns inte så najs att sitta här alldeles själv :I
 
Och förresten, idag har jag var utan nikotin i 1 vecka. Och jag saknar mitt snus :/ Be strong!
 

7/1-2013

Då var det kvällen och jag tycker tiden mest bara flög iväg idag. På kvällen var vi bjudna på middag hos Kerstin i Lule så vi var där under kvällen. Vi var in på lantmanna för att köpa en present till henne och gissa vad jag hitta?! Inget märkvärdigt för mej personligen men jag hitta en musleksak till Disa, och hon är en kräsen tjej men jag hitta en som var samma som hennes favvis (och då har jag sökt mycket! ) så gissa vem som har en jättenöjd kisse här hemma nu :) ( och jag köpte 2 st då Kan hon nöta lite;))
Dax att sova kanske klockan ringer 05.30 för att åka med tidiga bussen in. Ska bli kul att träffa klassen igen!
Har också fastna för en låt igen Pitbull-we run the night, träningsabstinens hej!



måndag

Blä vad tungt det var att kliva upp idag, fick upp ett plockil igårkväll så kunde inte sova, fick jag ju sona då klockan ringde i morse^^ Sitter i skrivande stund på bibblan, har just lappat färdigt Pedagogisk filosofi boken och jag hoppas jag ror denna tenta i land för denna bok vill jag inte se nått mer!! fy f.a.n så less jag är.
Så nu återstår det på dagens schema att skriva ut lite papper och läsa på inför redovisningen och svenskatentan, kära helg varför gick du så,fort?

min pimpade almanacka och snygga väska ;)

Söndag 6/1-2013

Tjenis! Alltså jag har en fråga. Jag är ju en sån som tycker om att sova länge på morgonen, alltså lääänge typ till 13.. hellst. Så varför vaknar jag av mej själv 9,40? är en jävligt bra fråga eller hur?!
Har idag gjort klart min essä, så det "enda" jag har att koncentrera mej på nu är att plugga på 2 tentor och den muntliga presentatonen som är på onsdag. Så from Onsdag är det tentaplugg på hög nivå! Sedan är det dax för VFU och jag längtar faktiskt! Ska bli kul att se den nya tekniken på Knut Lundmarks, hur den nyttjas och vad som finns. 
 
En bitch är jag också, att sluta snusa är ingen lek (när man snusat 4 år) men man får skulla sig själv när man va så jävla dum att börja om. Men mitt humör har varit gräsligt. Det värsta har nog varit när jag vart så fruktansvärt ledsen och stressad (så kombinera inte att sluta med nikotin och tentaplugg) och i nästa sekund argare än argast. Föredrar att vara arg, det är så mycket lättare än att vara ledsen. Fika har jag också slutat med, iaf tills då jah fyller år.. socker detox, kan behövas^^  sen tänkte jag att när man slutar snusa så tuggar man på vad man kan så då äre lika bra att sluta fika också för att slippa äta massa onödigt.
 
Nä om man sku ta sej i kragen, funderar på en promenad faktiskt, men ska ta på mej täåckisarna idag, igår tappa jag kännseln i benen efter 10 min. Not nice^^

Aja detta blev rörigt, men det är sån som jag känner mej som nu.. 
 

lördag 4 jan

Underbara lördag, fast jag har så fruktansvärt mycket stress i kroppen just nu, mycket i skolan och det känns som om jag inte har kontroll, vilket ger mej panik :/ så har haft så psykiskt dåliga dagar nu, och att jag slutat snusa hjälper inte humöret alls. Men skam den som ger sej va?!
Sitter just nu och ser på tv hos Linda och Mange, skönt att göra nått annat nån kväll :)

Tillbaka till verkligheten

Då så då var denna jul/nyår över och vi är inkastade i ett nytt årtal i och med det så är det tillbaka till allvaret och plugget. Har precis gjort mej i ordning och ska fara iväg och plugga med en kompis på bibblo.. essä here i come! och är jag duktig idag blir det en prommis ikväll, och lite tentaplugg.. såklart
se ya!

1 jan 2013

Första dagen på det nya året som jag hoppas kommer bli ett toppen år kryddat med lite panik och stress^^
Gårdagen var som väntat mycket trevlig, mycket folk och goa vänner. Smällare smälldes det också fast jag som inte tycker speciellt mycket om smällare skickade upp en röd risballong, minst lika fint!
Vaknade kl 11 idag och har suttit med skoljobb sedan dess, har skrivit klart en sammanfattning och sitter nu och kämpar med en essä, får väl se hur det blir. Ska också hinna läsa igenom svenskatentan och redovisningen ett varv hade jag tänkt.
Nä detta duger inte, tillbaka till läsningen. Ska ta en promenad sedan för att inviga ett av mina nyårslöften, har 4 snusar kvar då sen är det slut med det också. Kan säga att jag var gode nära att ta mej en bulla för en stund sen, men kom ihåg att jag har socker detox. Shit jag kommer bli en Bitch:D






RSS 2.0