Snabeldrakar!

Ja som rubriken lyder.. snabeldrakar alltså dammsugare är inte att leka med! Mitt lillfinger en vecka senare ser ut som ja, jag vet inte vad men de är en knöl i leden så idag ska jag träffa farbror doktor. Så få se då vad klantiga jag lyckats med denna gång?!
Igår var jag, M och T hos A och tentapluggade, himla najs att se hur andra bor och inte nog med det A hade bakat värsta fintårtan och god var den också! Tenta på Tisdag så håll tummarna att något fastnat, just nu känns det ganska bra men det är nog för att jag memoretat tentorna så frågan är om jag kan omsätta det jag räknat där till ett nytt tal, som sagt håll tummarna! Men om inte annat så försöker jag överlatala mej själv att nån gång måste man kugga och göra omtemta, right?!
 
Fortsätta plugga då, läkarn 13.30 och sen ska jag någ förbi kusin och sen äre heeeeelg!
 

2013-10-08

Uppe med tuppen och pigg är jag också! Sitter och pluggar matematik och idag i alla fall än så länge går det helt okey! Måste dock träna mer på primtal och alla dess uräkningar, men känner att jag har några frågor till läraren innan jag kan fortsätta. Har ocså kommit på andra luckor jag måste fylla. vafan hur många cm är 2km^3.. yeeey jag fattar ingenting!
Har suttit hemma idag och igår och får en hel del gjort, nästan så att jag är lite stolt över mej själv! Men igår hade jag en sån där hemsk panik, tentaångest. Fyfan nog ska jag ju klara detta!
 
Sådär ja, kaffet uppdrucket tillbaka till plugget!
 
Sommar och värme <3

RSS 2.0