Onsdag

Mätt i magen är man nu, har gjort ugnslax med Abbas  fetaostpesto. Fast jag vet inte om jag tyckte att peston smakade så mycket tyvär :/ men lax är ju alltid gott :D
Igår på jobbet hade vi anhörigträff och oj så trevligt det var, vi sjöng julsånger fikade och surrade en massa och jag tror det hela blev mycket uppskattat av både anhöriga och pensionärerna.. och personalen så klart. iallafall jag hadde jättekul! och fika i mängder fick vi över så nu kan alla gotta hela vägen fram till jul ;)

Ikväll är det också kvällspass som gäller sista passet innan sthlm, åker från Kallax kring 10 wii! Har kameran på laddning och nästan allt packat bara det sista som shampoo och sånt (som vanligt) som ska packas ned på morgonen. Och vilken morgon ensen jag vet då en som inte kommer vara så pigg, måste kliva upp typ halv 6 för att hinna duscha och ha mej för att ta med mej väskan till Bea så hon kan stoppa ned sina saker, för lustigt nog får vi bara ha 3 väskor med oss och vi är 5 som far :S men det går nog ändå om man tänker praktiskt och inte ha med sej dubbelt av allt som typ hårtork, hårspay och sånt.. Men KUL ska det bli!:D
Seeeeya!

Måndag

Måndag hade jag igår också iof, inte lätt när man är vimsig ;)
Igår var det jobb och skyltsöndag, tycker den har blivit ganska tråkigt för det finns som inte så mycket. Var så mycket roligare då det fanns utställare med hemgjorda saker på forum det var som mer jul över det hela då. Köpte ialla fall en plastblomma (den levande lekte Disa sönder) men lite stenar och det blev ganska bra, och så har jag gjort en julblomma men den finns den inga kort på :)
Sen så var jag och syrrorna förbi Linda för det var ju även hennes födelsedag.. GRATTIIIIIIS!<3 och mitt i allt så smsa Lina och fråga om vi skulle baka lussebullarna på kvällen istället.. ja visst ja banga inte (sov för övrigt jävligt gott inatt ;) ) så lussekatter blev det och GODA blev dom ;)

Men på morgonen då klockan ringde va ja inte lika pigg och speed nä då ville jag bara sova vidare men har ju bokat tvättstugan för jag har jävlat inga rena kläder och det kan man ju behöva, speciellt då man ska till stockholmia ( ja jag tjatar men det ska bli så kul!) så nu tvättast det för fullt och jag funderar på om ja ska orka renbädda eller inte.. men skulle ju va skönt.. 

Ner och hänga tvätt

Seeyaa!

Fredag

Och en jobbarhelg framför sej, men jag har en ganska bra helg i helgen så jag klagar inte, och nästa helg vid denna tid är jag i STOCKHOLM!:D snacka om att längta och jag hoppas jag finner en väska ;) tänkte visa vad jag fick av syrrorna igår för att jag skjutsa dom till tandis och så pappas tårta såklart.. haha..
Har ringt en massa samtal idag också för när jag öppna lönespecen såg jag att det inte var riktigt riktigt. Men det är ordnat nu, taskig månad att bråka med bara när det är julklappshandlardax är ju som bra om man har någon extra krona då.
Nå stoppa något i magen och sen pysa vidare till jobbet..
Seeeya!

Dagens musik


Torsdag

Oj va skönt det har varit att vara ledig idag! Men dagen började inte med sovmorgon utan jag hade lovat att köra syrrorna till tandläkarn 7,40 men när de va klart där och syrrorna var på skolan så somna ja om så skönt igen.. känner att det är läggdags snart igen för som alltid när jag ska ha sovmorgon så händer det något, så det blir att ringa massa samtal i morrn.. SUUUCK!
Nåväl har bakat tårta idag också till pappa, haha ja nog har man fantasi alltid ;) speciellt Linda som hade värsta idén om vad min "fina" tårta handlade om.. Farmor kom också förbi och fikade och Linda och Tommy kom förbi en stund senare också.. tror ändå att halva tårtan är kvar^^
Går eftermiddag i morrn, goode skönt, och efter jobbet ska jag förbi mina damer och säga hej :)
Seeya

Tisdag

Haha fan va hemskt jag va tvungen att tänka efter om det var tisdag eller onsdag och helt seriöst trode jag det va onsdag.. önsketänkande?! är ju ledig torsdag så längtar kanske dit ;)
Idag har det varit jobb, en skön dag då jag passade på att kolla om ugnen var lagad som det var utlovat och godare morotskaka får man söka efter, fick faktiskt högsta betyg av pensionärerna! 
När jag slutat så åkte jag förbi och surra med Linda en stund och sen vidare till mamma och pappa, hade lovat Bea att visa hur man gjorde en grej med håret och så kom kenneth förbi också.. oj så många månader sedan man träffade honom så det var ju trevligt.
Men nu är jag hemma, och gode sur kisse hade jag.. hon mötte mej inte i dörren först jag ropa.. någon tyckte jag vari borta aldeles för länge.. men hon är inte svår att charma tack gode för det ;) Jag råkar ju ha en kisse som totalratar blötfoder.. har prövat det mesta men inget duger.. därmot godis tycker hon om alltså "vanligt" godis så hon fick en liten bit så nu är hon nöjd, glad och pratandes :) Har varit och handlat en lampa nu till min nya stjärna.. OCH tagit kort och ja jag är nöjd ;)
Imorrn är det sovmorgon som gäller.. och det behövs och sen jobba medan dom andra har P-möte och sen reusrs på Pärlis..
Over and out Seeeeya!

Måndag

Sådär ja då var det måndag och ny arbetsvecka, eller för mej börjarde veckan i torsdags förra veckan och pågår till onsdag denna vecka.. behöver jag säg att jag är ganska sliten?

Men det var en mysig dag på jobbet idag, vi satte upp julgardinerna, ljusstakarna och stjärnorna och inte kunde jag hålla mej då jag kom hem inte. For till konsum och köpte mej en ny julstjärna (en på fot) för jag va så jävligt less på ljusstaken. Egentligen hade jag tänkt hitta mej några nya julgardiner också men hitta inga som föll mej i smaken riktigt så dom gamla fick åka upp igen. Men ialla fall sjärnan var riktigt snygg, sen ska jag ju sätta upp lampan jag gjort också men måste spraya den vit först och köpa en ljusslinga på batteri till den, hoppas det blir bra!:)

Jusst ja ska ju till Stockholm också låter det som, den 1a December om jag få ledigt den dagen men the boss sa att det nog inte var några problem. Oj va skönt och roligt det ska bli att komma från byn en sväng, framförallt ska det bli kul och se vad syrrorna tycker om att flyga för det är ju första gången för dom. 

Funderar bara på vad man ska göra ikväll, OM jag ska göra något.. kan inte hälsa på hos mamma och pappa för syrran har spyat så den risken tar jag inte. Sen orkar ja banne mej inte fara någon stans. Blir nog tvn ikväll.. kanske se reprisen på waterwööörld, nåja ja lär ju se.
Seeeya!

Inget bakande ikväll inte

Blev inget baka ikväll.. for förbi mamma och syrrorna som spela Bingolotto ihopp om att vi blivit miljonärer men tyvär så blev det inte så utan en hundring rikare blev dom ialla fall, bättre det än inget ;) hade dock inte klagat över nån miljon bara sådär.. faaa aaan va ja skulle resa då !:D
Nåja tänkte visa dom nya ljuslyktrorna ja fyndat också, kan som inte ha "öppna" ljus nå mer pga en fyrbent varelse med svans som är en aning för nyfiken.. just ja även hon fick sej ju en leksak då jag och mamma var till stan, en tunnel och den används flitit. tyvär är inte blommorna mindre intressanta :( hon är en smart jävul den här katten, hon låter blommorna vara när jag är hemma för hon VET så jäkla väl att hon inte får hålla på med dom men så fort jag åker hemmifrån så är hon på dom...suuuck! men förhoppningsvis tappar hon intresset för dom snart!


Torsdag

Yahapp jag VET jag är dålig på att skriva här, har fått diverse klagomål inga namn nämnda eller hur LINA:P Men har inte så jättemycket att skriva om, eller egentligen finns det ju massa men man ska orka skriva ned det också och jag har banne mej inte idas :O
Sitter på jobbet nu, har en helt värdelös rast på 30 min. kan inte säga att den ger så där fruktansvärt mycket. men men så är det. När jag slutar och kommer hem ska jag baka, den kanske jag kan lägga upp kort på ;) haha
Sen är det jobb hela helgen, igen. Usch tycker att man blev ganska bortskämd när man gått på schema, är jobbigt att börja springa mellan olika avdelningar igen för det känns som om man har tappat all koll som man hade tidigare men det kommer väl tillbaka får man hoppas.. eller att jag får tillbaka schemaraden jag hade, vem vet det kanske händer ;) HOPPAS HOPPAS!!!
Sen så är ju en resa på g också, till Stockholm men mamma syrrorna och mammas faster. Ska bli himla skönt att få fara bort ett litet tag ialla fall.

nåja böra ingenting i 20 min till.. wish me luck

RSS 2.0