2014-02-25

God kväll och hej mos i hjärnan. Har suttit heeela dagen och lite till och pluggat, känns skönt att man kommit en bit på vägen nu. Fast ibland önskar jag att man hade fler hjärnor och kunde göra fler saker samtidigt, eller längre dygn och snabbare uppladdningstid ;) Skulle inte alls vela veta hur hög koffeinhalten i kroppen jag haft under dagen men förmodligen mer än vad som är bra ^^ Funderar på om jag skulle ta mej en dusch..igen... skönt för min onda rygg och nacke, avslappnande som fasen :)



2014-02-23

Lugn och skön helg med lågt tempo så nu blir det hårdplugg i veckan samt Disas kastrering!:)
Har hittat en låt som e så himla fin som jag tänkte dela med mej av :)
 
 
 
 
Say something I'm giving up on you
I'll be the one if you want me to
Anywhere I would have followed you
Say something I'm giving up on you

And I am feeling so small
It was over my head, I know nothing at all
And I will stumble and fall
I'm still learning to love, just starting to crawl

Say something I'm giving up on you
I'm sorry that I couldn't get to you
Anywhere I would have followed you
Say something I'm giving up on you

And I will swallow my pride
You're the one that I love, and I'm saying goodbye
Say something I'm giving up on you
And I'm sorry that I couldn't get to you
And anywhere I would have followed you, oh
Say something I'm giving up on you

Say something I'm giving up on you
Say something..

2014-02-19

God kvällens!
Äntligen har Disas löp börjat ge med sig, hon har slutat hålla på vilket uppskattas av mej massor! Äntligen får jag sova en hel natt ostört!
Har vart skola idag, men bara två lektioner, teknik --> bäst! På förmiddag hamn jag sammanfatta några anteckningar, skriva på en uppgift och söka info till min rapport. Men tillbaka till tekniken, har idag gåt tigenom mekanismer som kan vara bra att kunna inför uppgiften. Jag har redan börjat så de va ganska bra att få namn på allt :P I morrn blir jag nog klar med min skapelse, har bara vildvittran kvar !:D Samt göra de mesta klart på skrivningen till uppgiften så är de ur världen.
I morrn var det egentligen meningen att vi skulle ha lektion, men den blev inställt så nu har jag hemmastudier tills nästa torsdag.. SKÖNT. Då är det att skriva klart tekniken, komma igång med rapporten samt att läsa läsa läsa!
 
Men nu ska jag se ett avsnitt av något, Bones kanske? Natti!
 

Hujja!

Dagar som denna så är Disa förjävla gratis! Löper gör hon igen.. och de må ju vara, skrikandet förstör ingenting. MEN kattfan har börja revirmarkera, hur kul är det på en skala?! Så har bokat kastreringstid till henne den 28onde och varit på apoteket och köpt FELIWAY för att hon ska sluta.. så hoppas hoppas, kände ju inte riktigt för att tapetsera om! Kattjääävul!
 
Har också hunnit skriva lite på min teknikuppgift, så nu är det "bara" att konstruera ihop det och skriva det sista så är det klart. Något jag däremot gruvar mej för är rapporten, jag sitter lixom fast! Men det löser sig nog, får fundera lite till och under tiden kan jag ju alltid läsa de få stackars böckerna jag har ;) hähä
 
Bild från google
 

2014 02 16

Idag har vi vatit och grattat morfar som fyllde år i fredag och faktiskt fick jag med mej saker där i från, fick mappar till skolan vilket är mycket välbehövligt!
Sen ikväll har jag jobbat lite med min teknik uppgift så i morrn ska jag på Återbruket och ragga delar :p Blir nog att läsa en hel del också ;)



2014-02-13

Go kvällen!
Skola hela dagen idag, eller i alla fall 2 lektioner historia men det känns som en hel dag!

Igår ialla fall var det himla trevligt för då var jag på en minoritets konferrans på Kulturens hus. Himla intressant det där, men jag hoppas att vi får samma förutsättningar att lära gällande andra saker som dyslexi, ADHD osv för det tycker i alla fall jag är MINST lika viktigt! Vi blev bjudna på frulle, lunch, fika och frukt också.. jag klagar inte. Vi fick till och med en såndär lapp med vårat namn på så man kände sig faktiskt liiite märkvärdig!;)

Sitter för tillfället och pluggar och just nu är det edogena processer ;) Längtar som fan till i morrn för då ska jag äntligen få toppa håret + att vi har hemmastudiedag = SKÖNT! var länge sedan vi hade en sån nu. Så då bli det att läsa, sammanfatta och söka info för min rapport, så jag vet vad jag har att göra så att säga.

Fick veta vad jag gjort fel på min tenta idag också och jag säger bara F.A.N så klantigt! Det enda jag hade behövt göra för att få ganska många fler poäng var att skriva mer utförligt hur delarna kunde användas i skolan, jag hade beskrivit sakerna korrekt men INTE satt dem i sammanhang med skolan.. jamena hur dum får man vara då?! En skön sak med det är att det egentligen inte är så mycket mer att plugga än att repetera och kolla upp lite saker, så det är ju inte som att plugga till en helt ny tenta iaf.. en + sak!
 

Tjolahopp

Ja det är väl ingen glad jag som yttrar mig här ikväll. . förbannade tenta jävel, 5 jädrans poäng!! men antar att alla ska kugga minst en gång men jag hade fan inte tid nu, aja bara bita i det sura äpplet och köra på.

Helgen med dess festligheter var himla trevlig må jag säga. Mycket folk och varm och gott ;p nä men tack alla för en härlig kväll!

Idag då? haft kemi och det är mycket som går runt i huvudet nu och känner mig allmänt förvirrad, men det reder sig nog. Har nu ikväll även kidnappat Raja en stund + att jag har ritat och sammanställt lite anteckningar, tänkte vara smart och börja redan nu när det är 3 tentor på 2 veckor. . ne inte är jag bitter inte.. suck! Nä nu ska jag passa på att mysa med Raja mys ♥



2014 02 04

Idag behöver jag åt minstånde inte fundera över vilket datum det är ;)

Dagen började med skola, vi var och hälsade på Norrbottens minne som är ett stooort arkiv i Luleå. Kan lova att det finns hur mycket som helst där och det är ganska fränt att se jätte gamla dokument, att det verkligen är sparat. Sedan for jag och några klassisar och käka på Max, gott! och vidare till skolan där vi gjorde klart våran växtcell inför redovisningen på Torsdag. Har dock lovat att inte lägga ut bild först efter så får väll hålla mej tills Torsdag då ;)
Efter detta så åkte jag, M och A förbi Storheden, passade på att ladda med plastglas och liknande inför lördag, annars får jag diska ihjäl mej ;) Köpte mej en kofta på HM också så himla nöjd.

Väl hemma så bakade jag ihop en tårta så jag hade något att bujuda de eventuella gästerna på vilket blev familjen, Fia och David. Hade igår förberett Mariannefluff så det var egentligen inte så mycket kvar. Gott blev det då så den fick godkänt;)
Fick fina presenter också, natt/dag creme, skrivar patroner av familjen. Av Bea fick jag en fin trälåda och av mormor och morfar en klipptid. Precis vad jag önskat mej så nöjd tjej här!:)
Men nu är det hopp i lopplådan, ny skoldag i morrn, kemi på schemat så natti natt :)



2014 02 03

Såja hemkommen från skolan precis, har varit både givande och mindre givande lektioner idag, men det roligaste var nog lab då vi fick kolla på olika celler i mikroskop! Vissa celler är riktigt fina. Efrer middagen blir det att handla tårtsaker inför i morrn, ska ge mej på att göra Mariannefluff:p och så blir det nog att läsa lite, en rätt chill kväll alltså!




2014-02-02

Oj vad jag tycker att veckorna bara springer iväg! Vars tar tiden vägen?! Idag har jag hunnit med en hel del, har varit på kalas hos världens finaste nyfyllda 2 åring och haft familjen som middagdgäster. Lagade något helt nytt idag som jag inte vet vad det heter men det är fyllda frallor..ish och det var himla gott så det blir det fler gånget. Disa är hemma nu också, tack och lov mycket lugnare men oj vad man hinner sakna henne på bara några dagar. Skola i morrn då och så har jag tänkt hinna förbereda tårta på kvällen.. som sagt tiden springer iväg. . snart är jag närmare 30 ön 20:o





RSS 2.0