Helg!

Nu jäklar har jag helg, eller helg fick jag 14.oo och jag är ju inte den som klagar ;) Har kommit fram till att jag har ju mitt på det torra i 3 veckor till och jag tror inte jag tänker gå ut en dag utöver mitt shema utan jag tänker testa på hur det är att vara ledig också. Bra idé va ?!
Så i morgon börjar jag mitt "liv" med att fara till "she left you" (skellefte) och hälsa på Lina. Ska ta med mej en flaska Black Tower så kan vi fira IDOL ordentligt haa^^ nä men gott med ett glas ialla fall :) Sen gissar jag på att det blir myrorna eller hur Lina?;) och så stan på Lördag såklart! SKA komma ihåg att ta med kameran, fast det är nog lika bra att plocka ned den på en gång annars ligger den där den ligger nu och inte i väskan. Typiskt mej! 

Har varit och lämnat Disa hos mina föräldrar som ställer upp som kattvakt, och måste säga att det känns himla tomt att hon inte är och springer omkring en när man sitter framför datorn. För att inte tala om hur det kommer kännas när man ska sova när man är så van att hon ligger och spinner på en. Men får ju tillbaka henne på Söndag:)
Så nu återstår bara den sista packningen, men det mesta får jag ändå sätta ned i morgon, som dusch och smink saker.
Nåja, seeeya!

Måndag igen

Fast jag tror att jag har haft fredag hela dagen, synd att det inte är så då ;) meeen har jobbat min dag och känner att jag inte riktigt är i form.. kan det vara förkylningen som spökar montro?

Vettefasen va ja ska göra ikväll men det behövs städas och diskas och det lät inte sådär jättekul va?! får se hur det blir, var ialla fall duktig och putsade fönstrerna igår, och DET behövdes.. kisse sitter ganska ofta och trycker nosen mot rutorna så ni kan ju gissa hur det ser ut^^

Appropå kisse, snacka om mys hon är.. dom som lämnade henne i trappen har förlorar världens mysigaste katt! Hon springer mot en då man kommer hem och ska alltid upp i famnen och hälsa, sitter man framför datorn kommer hon och kelar, samma på kvällen. Men mornarna är nästan bäst.. råkar man titta lite så står hon där beredd att kela. Pratar gör hon också, hellst hela tiden. Och våga gå så hon inte ser dej då är hon efter på 2 sekunder! Jag säger då bara det jag har världens BÄSTA och mysigaste kisse !:) Sen så råkar hon ju vara fruktansvärt söt också ;)
Sover med tungan utanför gör hon också :P

Inte så ofta men ibland

så händer det att jag kommer ihåg att jag har en blogg som jag kanske borde skriva lite oftare i, meeen ibland så händer det ;)
I helgen har jag inte gjort speciellt mycket. Lördag var typ en sovardag eftersom jag inte orkade speciellt mycket mer. Såg lite film med syrran (som faktiskt sov över från fredag) lagade middag och glutta på tv.

Idag var jag och Madde upp och hälsade på Linda och jag gjorde något som jag aldrig trode jag skulle göra.. jag höll i en livs levande jätteriktig ORM! Till en början trode jag att jag skulle dö, men efter ett tag så var det ganska häftigt. Okey det var en liten orm men ändå.. jag HÖLL i den! Så gode stolt över mej själv är jag;) till och med möjlig att jag prövar fler gånger.
Bildbevis!
Till veckan blir det jobb, som vanligt men jag har fått flytta till Ugglan från Nyberga. Schemat på Ugglan har mer procent så jag är nöjd! Hoppas jag får stanna där lääänge! För det är en såndär avdelning som jag verkligen trivs på :)
Nå nu ska jag och mitt bussnöre gå och sova oss lite:) ganska söt är hon när hon alltid sover med öppen mun
Natti!

Onsdag

God morgon (??!) blev inte att sova lika länge som jag tänkt mej idag dock men fick ett roligt telefonsamtal på morgonen om att jag fått en 74% tjänst på Nyberga månaden ut. Tackar och bockar! Det "jobbiga" var att jag fick jobb helg i helgen och jag hade hoppats på att få vara ledig eftersom jag jobbat konstant i 7 dagar nu, men fick ringa bemannings och be dom ta bort en tur i morgon och en på måndag så jag får något andrum ialla fall! Sen så kommer ju L hem i helgen så hade ju tänkt hitta på något med brudarna, men får ta det efter jobbet då :/
Men börjar tycka att det är dax att besöka skellefte snart? ska diskutera med lite andra brudar och hon som bor där såklart så kanske vi kommer snart;) vågar dock inte ringa M riktigt än hon kanske sover ;) eller om jag ska va elak och väcka.. hm :D
Nå ja nu ska jag koka kaffe (eller kör på snabbvarianten idag) så jag kan vakna till liv:)

SEEYA!

Måndag

Idag har det hunnits med en hel del (även en p-nap ;))
Men fick faktiskt jobba på dagis idag, och det  var kanske ett år sedan sist. men omväxling förnöjer och det är ganska kul att jobba med den yngre generationen ibland. :P men resten av veckan så är det äldreomsorgen som gäller, bara kvällar vilket passar mej ganska bra eftersom jag är kvällsmänniska!
När ja kom hem så plocka ja ihop, renbäddade och dammsugade.. att dom där kattleksakerna skräpar så mycket och kattsanden ska vi inte ens prata om! Tvättat har jag också gjort (eller jag har torkningen kvar) och sen snört ihop en deg med grötbullar.. jag lovar det är det lättaste godaste matbrödet du kan göra! och jag sätter alltid plommon och linfön i mina MUUUMS!
SÅ resten av kvällen blir det att göra ingenting, ska kolla på det nya pengaprogrammet på tv:n och drömma om att det är ja som vinner alla pengar, drömma går ju ;)

RSS 2.0