Disa

Och så några bilder på mitt sötsocker till kisse !:)
Varför dricka vatten ur vattenskålen när man kan dricka vatten annan stans? ;)

Måndag

Måndag igen och helgen går aldeles för snabbt ;P
Lördagen var superkul, badtunna, prat och massa annat.. tuppen fick gala mååånga gånger men blev hes efter ett tag och fick ge upp.. men det va sista nu;) haha Men med badtunna det är synd att det är så sällan för det är ju så skönt! fast på ett sätt kanske det är lika bra för då är det så mycket mer uppskattat ?! men ialla fall en bra kväll:)
Söndag mådde man ju som man förtjäna, lina va förbi en sväng och jag och kisse fick sjuts till m och p där vi va en stund och sen gjorde jag en tidig kväll. Vaknade iof flera gånger just på grund av det men skönt va det ialla fall.
Ikväll blir det jobb, även hela dagen i morgon med dubbla turer, men det gör inte mej ett smack ;)
Nu ska ni få en låt också som jag hörde i lördags som jag fastna gode bra för :)

Parteey!

Äntligen lördag vilket innebär party, badtunna och massa annat skoj för det är inte vilken dag som helst idag för det är MARIES födelsedaaaaag!
Har precis fixat naglarna och ska bara vänta tills det torkar och sen ska jag packa badkläder och annat som ska med. Mammamu ska hjälpa mej med en fläta i håret så jag ska förbi där också.
Igår vad jag ju med faster och kusiner till staden för att handla diverse saker, och saker blev det ;) Men erkänner att jag inte var det piggaste shopparen på stan, hade ju jobbat natt den natten + att jag jobbade en kort eftermiddag så jag hade ju varit vaken i nästan ett och ett halvt dygn innan ja kom mej i sängen på kvällen och jisses vad skönt det var att lägga skallen på kudden! Skulle önska att detta dygn hade lite fler timmat så ja hade hunnit sova några timmar till.... meeeeen thats life;)
seeeya!

Onsdag va?

Haha snacka om upp som en sol och ned som en pannkaka! Jag var ju så hurtig att jag faktiskt var på gymmet 7.20 och skönt var det! Dock har min rygg och nacke sagt ifrån ordentligt men jag tänkte ge det några gånger innan jag ser om det är värt det eller inte. Men ialla fall när jag varit på gymmet var min energi slut, low empty så det blev en tupplur. För övrigt verkar det som att min energi går på sparlåga allmänt också, jag är såå trött mest hela tiden och vill egentligen bara sova. Hoppas det vänder snart för jag vill inte vara trött!
Igår hjälpte vi F att flytta också, och jisses vad saker det kan rymmas i ett släp. Hur mycket som helst! Men det är en himla fin lägenhet så jag tror hon kommer trivas bra där:)
Och på fredag  kommer L hem och då blir det stan, ska köpa 2 par skor (vinter såklart) hoppas bara dom finns i lule skulle inte förvåna mej om dom inte fanns just där, men få se hur pigg man är för jag jobbar nämligen natt natten mot fredag, men kanske får energiöverskott efter allt det jag sovit i veckan ;)
Nä rulla tummarna ett tag till nu då tills jobbet kallar, för övrigt har jag varit ledig måndag tisdag och dagen idag så jag har ju börjat klättra på väggarna, nog måste det väll finnas någon avdelning som vill ha mej?!:O
Seeya!

Morrgonpigg!!

Yaahapp ser ut att bli en ledig dag idag också, typiskt då att katta skulle börja stöka före fan på morgonen. Men och andra sidan är det inte varje ledig dag jag kliver upp kl 6:P hehe. Trist väder är det också, synd annars hade det blivit en fin morgonpromenad! Men funderar på att fara och träna, var ju ett tag sedan sist^^ och konstigt nog känner iallafall jag mej hurtigast då jag självmant vaknat före fan på morgonen.
Men nog är hon ganska söt ändå min Disa, hon stökar och lever rövare i sängen så att man ska vakna bara för att komma och sätta sej iknät och mysa då man klivit upp. Men det är väl så med dom små^^
Nåja gymmet var det seeya!

Nattjobb och bak

Oj så skönt med sovmorgon (omän det innebär en hel del vaknande pga kisse som tycker att sova är onödigt) så var det skönt att inte behöva ha någon tid att passa! Ska försöka sova lite till senare idag också för jag ska ju jobba inatt, men det är svårt att försova.
När mamma slutar ska vi ut på byn en snabbis och köpa presenter, det är ju närmligen så att mina syrror fyller år i helgen. Bea i morrn och Madde på söndag. 14 och 13 år vars försvinner tiden?! Sen har jag även funderat på baka Croissanter med choklad i, får ju se hur det går? och några tårtbottnar kanske.
Men till nuet ska laga lunch!
Seeya!

Bilder säger mer än tusen ord va?

Ja tänker inte skriva speciellt tänkte mer visa bilder från min och linas Greklandsresa.. bilder säger mer än tusen ord sägs det. Och jag säger såhär.. jag skulle vilja åka tillbaka till värmen ;)



RSS 2.0