Tisdag 30/10

Blev en snabbis in till skolan idag, var egentligen planerat 8,15(vilket innebär att kliva upp 05,30) till 16,15(vilket innebär hemma 17,30) gissa om man blev glad när vi sluta typ 12 :D Vi behövde bara vara kvar så länge vi hade redovisning och de blev ju klart under förmiddagen. Men ja kan lova att det blev en spännande färd hem, nu kan vi snacka skridskobana! Shit pommes klöverträskberget säger jag bara! Men kom hem hel iaf :)
 
Har och gör fortfarandet det sista på den individuella uppgiften som ska lämnas in på fredag, men jag hoppas att jag blir klar före det! Förkänner att jag börjar vara ganska less. Och trött, va länge sedan jag va såhär trött.. helt jävla slut. 
 
Har också fått tummen ur och bokat en ny läkartid, jag känner att detta med rygg/nacke inte är hållbart, tror att det är en ganska god anledning till att jag är så trött som jag är. Det tar på energin att alltid ha ont så håll tummarna att jag får någon jälp nu och inte bara skickas runt då ingen vet vad det är för fel på en..

jodå!

Hej och välkommen till kaoset! Jag håller på bli jättegalen, vars fan försvann tankeverksamheten?! Sitter med en rapport för tillfället (och har för den delen kämpat med den gode mycket) och just nu står tankeverksamheten stilla. Som om jag skulle ha haft tid med det!! MORR! Att det ska vara så svårt att förstå vad det är vad man ska skriva, sedan har jag kommit på att jag är en såndär som får panik hur lätt som helst gällande skolarbeten :S kul att vakna med ont i magen då! Nä skärpning kompis.
 
Igår tog jag mej iaf friheten att gå ut och gå på spökkvällen som var på byn. Köpte mej faktiskt en ugglespargris(haha som om de kommer bli nå pengar i den, men ändå) billigt fick jag den också 20:- så ganska nöjd ändå. Men i övrigt snurra man bara omkring lite och fortsatte hem och skriva på denna förbannade rapport som jag är så spyless på!
 
Ska sitta och stångas till 12.30 iaf för kl 13 ska jag och skriva på nå anställningspapper och kl 15 börjar ja jobba. Kan säga att jag saknat att jobba så förbannat! Så det ska blir skönt att få göra och tänka på något annat än skolan för omväxlings skull.
 
Lördag ska jag me mamma och flickorna till lule en sväng och söndag jobbar jag en dagtid.. NAJS!

Söndag 21/10

Alltså.. vars tar tiden vägen.. jag bara undrar? Tycker dagarna-veckorna-månaderna bara flyger iväg! Speciellt helgerna då, dom går för fort^^
I helg har jag hunnit med att se film med Lina, Marie och David.. skönt med en sån slökväll.. Speciellt när jag ser ut att ha den segaste förkylningen ever! Jag fattar inte hur mycket en näsa kan rinna, eller hur mycket man kan nysa.. har ju fan snart inga hjärnceller kvar! Hoppas den går över snart i alla fall för det är väldigt energikrävande och energi är inte något jag har i överskott just nu i alla fall!
 
Idag har jag offrat hela söndagen till studer, sitte och skriver på min rapport, kan man kalla det så? men i alla fall den gör mej gåhårig! 
Har hunnit med en timmes promenad med Raja också, och känner att jag behöver en pluggpaus så funderar på gå en sväng till för jag tänkte få iaf denna fråga klar idag! Har egentligen på mej till den 2a nov men vill bli klar före för då blir jag lite ledig och tänker passa på och jobba någon tur. 
 
Seeya!

JAAAA!!

Alltså hallå... jag KLARADE MIN FÖRSTA TENTA!! Snacka om en sten som lyftes från mina axlar, jag behöver inte tänka på denna kurs nått mer! Fortsätt att blicka frammåt.. phuu vilken lättnad!

Måndag

Helleeeeu där blåbär!
Händer här då för annars? inget alls.. pluggar pluggar och pluggar och nu är det faktiskt kul! Inte fullt lika mycket stress och man hinner (!!!) faktiskt läsa det man ska utan med paniken flåsandes i nacken! I morgon ska vi starta upp ett nytt grupparbete och jag ser fram emot det.. Estetiska läroprocesser är det min gren or what?! :D
 
I helgen har det inte hänt sååå mycket.. eller jo men jag va så sjukt rastlös i fredags. Följde jag Bea en sväng på skjutbanan och kolla när dom sköt lerduvor, spännande! Var och hälsa på Linda, Elin och Mange en sväng på kvällen och ångrade djupt att jag inte passade på att träna.
Lördag: vaktade huset då morsan jobba och pappa jaga och på kvällen följde ja Marie en svängåter på en fest och nada more
Söndag: taskit nog så minns jag inte :S eller minns men det va väl inget utöver det vanliga?!
 
Och idag skola.
 
Längtar till Helloween kvällen faktiskt då Lina kommer hem från scheleeftyå och Sandra från lule.. då är vi gänget igen!:D Borde finnas en sån där teleportör (?!) så man bara hips vips kan fara och hälsa på! ni vet bara sådär. 
Men.. jag har en plan.. kanske?! ;)
 
Nä nu hopp i LOPPLÅDAN..;) haha

Wiie!

Oj vad vi är duktiga tjejer! Snacka om snygg kommentar vi fick av läraren efter redovisningen! Nu kan man vara rikigt nöjd över sig själv och oss! 
 
Har som då man kanske förstår haft en redovisning idag vilket handlade om hur vi ville att vårat framtida rum skulle se ut och hur det skulle vara gynnande för inlärning osv. Vi spikade det! Sedan hade vi ju snyggaste presentationen också ;) Vi fick verkligen gå lös med fantasin och målade, klippte, klistrade osv. Hoppas det kommer fler sådana arbeten.
Har även haft 2 lektioner i estetiska uttrycksformer.. himla kul de där, får göra kollage, måla känslor osv. En himla nyttig kurs! Kan tycka att många gånger glöms det bort i skolan att man faktiskt kan använda ex bild och dans för att lära sig om matte och Nv (bland annat) för alla lär vi ju oss olika. Synd att det inte nyttjas mer för i skolan är det oftast samma gamla vanliga undervisning.. papper..penna..lyssna. ANVÄND ÅT MINSTONDE FÄRG! Hade ialla fall jag haft stor nytta av då jag gick grundskolan!
 
Ikväll har jag också hunnit tvätta och städa och gud vad det behövdes.. har också hunnit läsa ett kapittel som är tills på måndag. I morgon är det hemmastudier, ska traggla mej igenom eller ialla fall starta upp ordentligt med den individuella uppgiften så den blir klar någon gång. och sen är det HELG!:D
 
Sedan har jag träningsvärken från helvetet just nu, var och träna med Linda i Onsdags och jag körde med samma vikter som jag hade sist (en månad tidigare! uuusch) och kan säga att mina muskler gör ont. Men då vet man att man gjort rätt^^
 
Och Disa jagar just sin egen svans:S normaaaaaalt!
 
Byyyye !

9/10 Tisdag

Hujja att man ska behöva känna sig så trött och orkeslös.. förkylning på g?! har ont i hela kroppen, som om jag har tid med detta då?! naaae.
Har ialla fall vart in på skolan idag, haft lektion och genomgång inför VFU. Hoppas verkligen ja får här i byn, bara att få slippa pendla några veckor skulle vara guld värt!
Hemma studier i morrn, skööönt! Ska börja på min individuella arbete så man inte behöver stressa med det i slutet, framförhållning ja men viiisst ;)
 
Nighty!

8/10 Måndag

Så ja ännu en vecka och måste säga att tiden går fruktansvärt fort just nu och helt otroligt har jag hunnit mer allt än så länge *peppar peppar*
Har ganska mycket hemmastuder nu vilket är skönt, har ändå bra diciplin och kliver upp så jag har börjat läsa 8,30 det är bra gjort av en icke morgonmänniska tycker då jag! Sen kan ja ju säga att dom där 40 timmarna i veckan som man ska plugga just nu ligger på ganska mycke mer för min del. Men man lär sej väl skulle jag tro :)
 
I helgen har jag varit barnvakt, eller snarare husvakt. En ganska lugt och skön helg med lite plugg söndan, men har kommit fram till att jag gärna offrar några timmar en söndag istället för att stressa ihjäl mej under veckan. Som läraren säger, man lär sig inget när man är stressad.. ganska vettigt! Sedan är det vi läser om nu bra mycke mer intressant än historian kan jag lova! Massa tjorviga ord här som har gett en massor av huvudbry, men ändå intressant.
Idag var en hemmastude idag som jag tillbringade i skolan, lätt värt för vi gjorde klart grupparbetet till redovisningen på Torsdag. Oj så fint klassrum vi gjorde! och kul va det, klippa klistra måla osv. Hoppas det blir fler sådana arbeten framöver ;)
 
Sedan har jag kommit på att jag nog måste ta nya glasögon.. suck!
 
Nåjå dax att sova, en ny skoldag i morgon!:)

RSS 2.0