Handbad

Gissa vem som var tröttast på morgonen? - mee. klockan 3 i natt somnade jag och skulle upp klockan 6. Hög musik, bråk i trapp och glasflaskor som studsade ner för trapporna. I morse då jag gick ner så låg det burkar och flaskor i hela trappen (och utanför dörren) och en sko! Stackars fan som fick gå hem utan den^^ haha. Fast egentligen tycker jag inte det minsta synd om dom med tanke på att dom sabba min sömn! Jobbet gick i alla fall som på räls idag och gott sov jag på mina timmar. Hade egentligen tänkt åka och träna men kände att det ändå inte skulle ge mej något när jag bara sovit 3 timmar. När jag slutade åkte jag till mamma och pappa och hämta min bil som har fått tina idag. Fast till ingen nytta med tanke på vädret som varit idag, nu tycker jag inte att det behöver komma någon mer snö!

I morgon är jag ledig, vad jag vet ialla fall. Men ska ändå försöka att inte sova bort hela dagen utan äta min grötfrukost (som jag bestämt mej för att göra till rutin, så lågkalorilingonsylt är inhandlat!) och sen åka och träna! Blir helkropps i morrn + 20 min på cyklen (Den förbannade cykeln) men ja ska härda ut, någon gång kanske man tycker att det är roligt^^ hoppas kan man ju alltid. Och så har ja handlat hem så ja ska göra matlådor. Inget avancerat utan Bulgur blandat med champinjoner och svampcremé fraishe och kycklingkorv. Jämna matrutiner var det ja!
Nåväl nu ska jag göra ett hand bad, har köpt babyolja för mina händer ser ut som fan. Men det blir väl så när man tvättar och spritar dem 1000 gånger om dagen. Så dom behöver det verkligen. Egentligen så skulle hela jag behöva det men har som sagt inget badkar =( guuu va ja skulle vilja ha ett! Jag skulle nog bo där. Jag, babyolja och badkar = happy me!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0