Men alltså

Jag tror banne mej inte att det är min dag idag, bestämde mej att fara och träna fast energin inte ville komma till mej och det var ju bra gjort. Men sen går iof själva maskinträningen helt okey men vad hände med cykeln?! Fyfan säger jag bara, meen är väl bara att ta nya tag antar jag. Kan inte gå bra varenda gång, är ändå ganska nöjd över att jag faktiskt tog mej dit. Bättre en gång än ingen gång right?!
Sen då när jag kom hem så luktar det fan i min lägenhet först pga av det där i toan och sen så hade jag tydligen glömt att jag hade kyckling i soporna och det luktar ju som värsta 1000 kr parfymen.. NOT! och sen när jag skulle duscha så brinner glödlampan och jag får duscha i mörker.. oj va kul! Vad kommer att hända här näst?! Är väl bara vänta och se.. haha.
Ikväll blir det jobb.. hela 3.5 timmar, men jag tycker att det är konstigt att jag inte blivit utringd i veckan ELLER helgen? men det kanske kommer.. annars så går jag kanske inte under om ja får vara ledig, jag klarar mej ändå. Meeeen det är som skönt att ha någonting att gå till även om man är värsta morgonzoombie.
Seeya!

Kommentarer
Postat av: Lina

HAHAHA! Kul dag! ;)

NOT (Rodney-style).

Hehe förlåt.

2011-05-05 @ 15:50:48
URL: http://thebestisyettocome.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0